Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Zadní stahování |
Bishboun |
Zaslal: po květen 28, 2007 8:03 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ahoj, chtěl jsem se všech optat zda-li jsou zadní el. stahovačky stejné jako přední a jestli jo tak kde bych našel navod na zapojení. muj sen je tak trošku předělat Saxíno komplet do elektriky a chybí mi zrcadka, zadní stahovačký, (+ 4x tapec)... Jestli někdo ví kde by se to dalo levně sehnat at mi prosim napise.
Netunim, ale vybavuju.
Bishboun |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 29, 2007 1:24 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Bishboun napsal: Ahoj, chtěl jsem se všech optat zda-li jsou zadní el. stahovačky stejné jako přední a jestli jo tak kde bych našel navod na zapojení. muj sen je tak trošku předělat Saxíno komplet do elektriky a chybí mi zrcadka, zadní stahovačký, (+ 4x tapec)... Jestli někdo ví kde by se to dalo levně sehnat at mi prosim napise.
Netunim, ale vybavuju.
Bishboun pekne ja mam teda 3dv ale 5dv saxo komplet v elektrice jsem jeste nevidel delalo se to vubec? |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: út květen 29, 2007 6:46 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: Bishboun napsal: Ahoj, chtěl jsem se všech optat zda-li jsou zadní el. stahovačky stejné jako přední a jestli jo tak kde bych našel navod na zapojení. muj sen je tak trošku předělat Saxíno komplet do elektriky a chybí mi zrcadka, zadní stahovačký, (+ 4x tapec)... Jestli někdo ví kde by se to dalo levně sehnat at mi prosim napise.
Netunim, ale vybavuju.
Bishboun pekne ja mam teda 3dv ale 5dv saxo komplet v elektrice jsem jeste nevidel delalo se to vubec?
Jestli ne, tak ja ho udělám )) |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st květen 30, 2007 11:51 am |
|
|
|
Bishboun napsal: martanc napsal: Bishboun napsal: Ahoj, chtěl jsem se všech optat zda-li jsou zadní el. stahovačky stejné jako přední a jestli jo tak kde bych našel navod na zapojení. muj sen je tak trošku předělat Saxíno komplet do elektriky a chybí mi zrcadka, zadní stahovačký, (+ 4x tapec)... Jestli někdo ví kde by se to dalo levně sehnat at mi prosim napise.
Netunim, ale vybavuju.
Bishboun pekne ja mam teda 3dv ale 5dv saxo komplet v elektrice jsem jeste nevidel delalo se to vubec?
Jestli ne, tak ja ho udělám )) aha novej model saxa komplet v elektrice |
|
Návrat nahoru |
|
Petr Svaták |
Zaslal: st květen 30, 2007 1:01 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Dobrej nápad! Fandím |
_________________ Saxo "Drobek" VTS 1.4 8v 99 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st květen 30, 2007 3:15 pm |
|
|
|
Petr Svaták napsal: Dobrej nápad! Fandím ja mu taky fandim ale zajimalo by mne jak viresi zadni okna v elektrice |
|
Návrat nahoru |
|
Petr Svaták |
Zaslal: st květen 30, 2007 4:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Podle mě by to neměl být až takový problém, jen si s tím trochu vyhrát. |
_________________ Saxo "Drobek" VTS 1.4 8v 99 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 31, 2007 10:03 am |
|
|
|
Petr Svaták napsal: Podle mě by to neměl být až takový problém, jen si s tím trochu vyhrát. jj mozny by to vyresila neaka univerzalni sada co se jen nasadi na klicku |
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: po červen 04, 2007 7:04 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: Petr Svaták napsal: Podle mě by to neměl být až takový problém, jen si s tím trochu vyhrát. jj mozny by to vyresila neaka univerzalni sada co se jen nasadi na klicku
dneska sem na to mrknul a mam par moznosti.... 1) jeden chlapik mi rikal ze zadni stahovacka je stejna jako u P 206 - no nevim nevim 2) prdnu tam normalne predni stahovacku (okna sou stejne zahnuty) ale chce to prevrtat uchyt ve dverich.... a nakonec to ale asi dopadne tak ze rozeberu zadni stahovacku, vyndam lanovody i s rucnim ovladanim , ale kolejnici budu muset nechat a namontnu tam pouze motor s lankama ze predni stahovacky a nanejtuju na dvere. Vetsi s...i bude s privodem ... mam tam jen repro a central... na el. okna nic. Zas pujde tapec dolu ...
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út červen 05, 2007 3:11 pm |
|
|
|
Bishboun napsal: martanc napsal: Petr Svaták napsal: Podle mě by to neměl být až takový problém, jen si s tím trochu vyhrát. jj mozny by to vyresila neaka univerzalni sada co se jen nasadi na klicku
dneska sem na to mrknul a mam par moznosti.... 1) jeden chlapik mi rikal ze zadni stahovacka je stejna jako u P 206 - no nevim nevim 2) prdnu tam normalne predni stahovacku (okna sou stejne zahnuty) ale chce to prevrtat uchyt ve dverich.... a nakonec to ale asi dopadne tak ze rozeberu zadni stahovacku, vyndam lanovody i s rucnim ovladanim , ale kolejnici budu muset nechat a namontnu tam pouze motor s lankama ze predni stahovacky a nanejtuju na dvere. Vetsi s...i bude s privodem ... mam tam jen repro a central... na el. okna nic. Zas pujde tapec dolu ...
tak ti budu drzet palce |
|
Návrat nahoru |
|
|