punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - problem při vymeně svíček

Autor Zpráva

<  Servis  ~  problem při vymeně svíček

p.e.p.e.
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:26 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 07. 01. 2007 Příspěvky: 534 Bydliště: Světla Hora, Přerov
zlamos napsal:
p.e.p.e. napsal:
zlamos napsal:
Hmmm, tak to je lata. 6500,- to jsou třeba rozvody Smile
tak ty uz mam za sebou a myslim ze tolik ani nestaly

Tak povídej, přeháněj. Co ti všechno měnily a na kolik tě to z prací vyšlo? Smile
tak memily kladku remen nevim v jakem poctu plete se mi to z moji byvalou hondou.pak olej filtr vzducovej fitr a pocital mi 1000 za praci. platil jsem tam myslim neco kolem 5000 ze vsim vsudy.ale pekne me proklinal kdyz to delal ten pristup nic moc.na ty rozvody sem najel 100km a hned sem snema radil v prerove na sraze a prezily to Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
zlamos
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:35 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
A je nějakej rozdíl v chodu motoru a ve výkonu?
p.e.p.e.
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:38 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 07. 01. 2007 Příspěvky: 534 Bydliště: Světla Hora, Přerov
zlamos napsal:
no bych rekl ze ne vsak rozvody ti vykon nezvednou.delal jsem to pro svuj klid bylo to prvni tyden po koupi saxa

zlamos
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:55 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
p.e.p.e. napsal:
zlamos napsal:
no bych rekl ze ne vsak rozvody ti vykon nezvednou.delal jsem to pro svuj klid bylo to prvni tyden po koupi saxa

Já jsem ty rozvody po koupi auta právě ještě nedělal. Takže už je nejvyšší čas. Auto mám asi rok. Laughing Jinak segra si nechala dělat rozvody na felicii 1.9D a když jsem pak do toho sedl, tak byl rozdíl znát. Líp to táhlo. Jinak jsem ti zapomněl říct, že jsem tě viděl v tu sobotu, jak jste jeli na ty motokáry. Bylo to v Olomouci, jak se vyjíždí na Přerov z toho posledního kruháče.Jel jsem za tebou do první dědiny za Olomouc.Ale to sem nepatří. Embarassed
p.e.p.e.
Zaslal: pá březen 02, 2007 9:10 pm Odpovědět s citátem
zlamos napsal:
p.e.p.e. napsal:
zlamos napsal:

Já jsem ty rozvody po koupi auta právě ještě nedělal. Takže už je nejvyšší čas. Auto mám asi rok. Laughing Jinak segra si nechala dělat rozvody na felicii 1.9D a když jsem pak do toho sedl, tak byl rozdíl znát. Líp to táhlo. Jinak jsem ti zapomněl říct, že jsem tě viděl v tu sobotu, jak jste jeli na ty motokáry. Bylo to v Olomouci, jak se vyjíždí na Přerov z toho posledního kruháče.Jel jsem za tebou do první dědiny za Olomouc.Ale to sem nepatří. Embarassed
a jel si saxem??sem si totiz niceho nevsiml.jel sem podle predpisu?? Embarassed

nik
Zaslal: pá březen 02, 2007 11:48 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 217 Bydliště: Prostějov
Chlapy,rozvody zásadně nepodceňovat.Rozvodový řemen je prevít,ale to není všechno.Před týdnem jsem dělal jedno Saxo a "co řemen" ten se tvářil že ještě nějakej ten "1" kilometr zvládne ........ ale ta napínací kaldka....(měl jsem pocit že musí každou chvilku uletět) Také má svou životnost a když to podceníte a při rozvodech si ji nenecháte také vyměnit,tak to potom stojí zato. Wink

Zaslal: so březen 24, 2007 12:04 pm Odpovědět s citátem
tak uz to mam v poradku konecne mi dosla nova lista Laughing saxo opet líííítááá Twisted Evil lista me stala 6800kc Crying or Very sad

Ritchma
Zaslal: po červen 04, 2007 3:45 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Ještě se mrač, já jí scháněl dva měsíce a nakonec sem musel koupit v citroenu za bez pár kaček origo za bez mála desítku, jsou to teda dva roky zpět, ale jiná tam nepasovala. Zkoušeli jsme různý od různejch dodavatelů ale nic tam prostě nesedělo až na tu z origo citroenu Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Laďa
Zaslal: po červen 04, 2007 7:18 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
Ritchma napsal:
Ještě se mrač, já jí scháněl dva měsíce a nakonec sem musel koupit v citroenu za bez pár kaček origo za bez mála desítku, jsou to teda dva roky zpět, ale jiná tam nepasovala. Zkoušeli jsme různý od různejch dodavatelů ale nic tam prostě nesedělo až na tu z origo citroenu Rolling Eyes

Ale sedí tam jiná, jen by se jim muselo chtít Rolling Eyes A vyšla by tě do 6 000 ,- Wink
Ritchma
Zaslal: po červen 04, 2007 7:20 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Nesedělo to tam bez úprav a nechtěli riskovat že zničí zapalovací lištu za nemalý peníze a nebude to fugnovat, i když ta pravděpodobnost by asi byla malá že by to nefugnovalo. Ale tak už je to jedno doufám že to bude funovat ještě hodně dlouho když už se to měnilo Wink
olda77
Zaslal: po červen 04, 2007 7:24 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
lada ma pravdu protoze ja ji mam taky a stala nejak 550 s praci v citroenu v Olomouci Laughing

olda77
Zaslal: po červen 04, 2007 7:25 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
5500Kč

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přejdi na: