Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Ako umyt motor...? |
martanc |
Zaslal: st duben 18, 2007 1:03 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Petr Svaták napsal: Tak toto se mi líbí! musím to zkusit, pže mám trochu šedý plasty a gumy. Děkuju za radu, jak na to. neni zac todle mne naucil tatinek jak rikam silikal je na vsechno u svyho auta stim cistil dokonce i palubku ale to jsem jeste nezkousel |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
wenca30 |
Zaslal: pá květen 11, 2007 7:54 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Včera jsem nastřikal Silikal 93 na motor a musím říct,že je to opravdu nádhera.....motor jako kdyby vyjel s fabriky.....za chvilku můžu směle konkurovat Dykuvy77......a to jsem ho neumýval,jenom jsem otřel prach.
chystám se ještě na vnější plasty a pneu....jak budu moc tak hodím foto |
|
|
Návrat nahoru |
|
DAVE_FM |
Zaslal: pá květen 11, 2007 9:17 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
wenca30 napsal: Včera jsem nastřikal Silikal 93 na motor a musím říct,že je to opravdu nádhera.....motor jako kdyby vyjel s fabriky.....za chvilku můžu směle konkurovat Dykuvy77......a to jsem ho neumýval,jenom jsem otřel prach.
chystám se ještě na vnější plasty a pneu....jak budu moc tak hodím foto
tak ty fota sem pak určitě hoď.. dost mě to zajímá.. teď budu měnit totiž gufero vačky a tesnění pod víkem ventilů.. tak pak chci ty staré stékance od oleje něčím smýt... ať to vypadá zase dobře a poznám, jak mi to bude opět chcát... |
_________________ 1,5 D 42kW, r.v. 99, 3dv, stříbrná metla |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so květen 12, 2007 10:10 am |
|
|
|
wenca30 napsal: Včera jsem nastřikal Silikal 93 na motor a musím říct,že je to opravdu nádhera.....motor jako kdyby vyjel s fabriky.....za chvilku můžu směle konkurovat Dykuvy77......a to jsem ho neumýval,jenom jsem otřel prach.
chystám se ještě na vnější plasty a pneu....jak budu moc tak hodím foto jj taky se na to po zimne chystam ale zati neak neni cas ale silikal uz mam pripravenej |
|
Návrat nahoru |
|
wenca30 |
Zaslal: so květen 12, 2007 10:27 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no tak jsem se od kámoše dozvěděl,že prý silikon rozeřírá gumu a prý to už někde viděl....magor
ale díval jsem se na netu na nějake cocpit spreje a jsou většinou bez silikonu asi ten silikon na palubovku dávat nebudu.....nevím co by udělal v létě ,když na to bude prát slunko
zajímalo by mně jestli jste už někdo zkoušel s tím silikonem ošetřit palubovku....jo a prý je ještě dobrý na to když se vám zadrhavájí pásy při navíjení.....teď jsem to četl na fóru borců co mají C5.....pásy se krásně navíjejí a oblečení není zamaštěté od toho to oleje(silikal 93) |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: ne květen 13, 2007 9:08 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne květen 13, 2007 10:12 am |
|
|
|
wenca30 napsal: no tak jsem se od kámoše dozvěděl,že prý silikon rozeřírá gumu a prý to už někde viděl....magor
ale díval jsem se na netu na nějake cocpit spreje a jsou většinou bez silikonu asi ten silikon na palubovku dávat nebudu.....nevím co by udělal v létě ,když na to bude prát slunko
zajímalo by mně jestli jste už někdo zkoušel s tím silikonem ošetřit palubovku....jo a prý je ještě dobrý na to když se vám zadrhavájí pásy při navíjení.....teď jsem to četl na fóru borců co mají C5.....pásy se krásně navíjejí a oblečení není zamaštěté od toho to oleje(silikal 93) gumu to nerozezira ja pouzivam ten sprej na interier ale tatik normalne strikal interier silikalem a nic se nikdy nestalo a ve vysledku to vypadalo stejne jako u mne jo jinak jak sem sal silikal je dobrej na vsechno takze i na pasy nebo vrzajici dvere atd.. |
|
Návrat nahoru |
|
wenca30 |
Zaslal: ne květen 13, 2007 7:08 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: wenca30 napsal: no tak jsem se od kámoše dozvěděl,že prý silikon rozeřírá gumu a prý to už někde viděl....magor
zajímalo by mně jestli jste už někdo zkoušel s tím silikonem ošetřit palubovku....jo a prý je ještě dobrý na to když se vám zadrhavájí pásy při navíjení.....teď jsem to četl na fóru borců co mají C5.....pásy se krásně navíjejí a oblečení není zamaštěté od toho to oleje(silikal 93) gumu to nerozezira ja pouzivam ten sprej na interier ale tatik normalne strikal interier silikalem a nic se nikdy nestalo a ve vysledku to vypadalo stejne jako u mne jo jinak jak sem sal silikal je dobrej na vsechno takze i na pasy nebo vrzajici dvere atd..
já jsem říkal,že je to magor.....ale on si stál za svým....tak ho u toho nechám |
|
|
Návrat nahoru |
|
wenca30 |
Zaslal: ne květen 13, 2007 9:08 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po květen 14, 2007 1:49 pm |
|
|
|
krasa |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: st červen 06, 2007 10:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
takze ja mam takove gel na palubovku a ostatni plasty. Zadne silikon a podobny veci. Krasne to ty plasty ozivi. Stalo to asi 4 stovky
|
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt červen 07, 2007 3:38 pm |
|
|
|
dave_m napsal: takze ja mam takove gel na palubovku a ostatni plasty. Zadne silikon a podobny veci. Krasne to ty plasty ozivi. Stalo to asi 4 stovky
na palubku mam taky neaky specialni pripravek ale na to ostatni kolem motoru a zvenku je dobrej silikal |
|
Návrat nahoru |
|
|