punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - zadny bubon

Autor Zpráva

<  Servis  ~  zadny bubon

Awex
Zaslal: út prosinec 06, 2005 6:32 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Zdravim....
potreboval by som radu ako dat dole bubon na zadnej naprave.(1,1i r.97) aby som sa dostal k brzde, pretoze nieco mi tam sucha a pri dlhsej jazde sa koleso pekne zahreje.Asi zostava vysiet brzda alebo co......dikes
nik
Zaslal: st prosinec 07, 2005 1:58 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 217 Bydliště: Prostějov
Čao Awex.Zadní buben není problém sundat pokud už to nemáš nějak zakouslé "ale pokud jde točit kolem tak NO PROBLÉMO. Wink Buben je zajištěn pojistnou matkou která je k náboji zajištěna osazenim,které je přikleplé k náboji.Odjistit,povoli(závit je klasický).Buben sundáš i s ložiskem.Pokud by buben nechtěl dolů,zkus nejprve poklepat po celém obvodu bubnu(rázně,nebát se) Pokud ne,musel by přijít na řadu stahovák,ale to už je EXTRÉM,mohlo by dojít k poškození ložiska.Z vlastní zkušenosti vím,zě ta pojistná matka vydrží tak max 3x zajištění.Potom to praská a není to 100%.Jsem puntičkář,na mě ohledy neber ale je to jediné zajištění zadního kola takže ........ Wink Mužeš se podívat mám fotky,lépe si to určitě představíš.
ODKAZ:Galerie/členové/Nik
Přeji úspěch pri opravě.Čao Nik

Zaslal: st prosinec 07, 2005 9:37 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
No takze vcera vecer z prace som sa uz pomaly nevedel pohnut z miesta.Koleso zostalo tak zablokovane ze som ho musel troska "rozbehat" na spiatocke a kym som dosiel domov tak neho prchal pekny smradek Crying or Very sad Tak hned rano som radsej zasiel za jednym typkom do autoservisu.To ste mali vidiet ako sa to brzdove oblozenie vysypalo ked sa dal bubon dole a plus na opacnej strasne bol este poskodeny brzdovy valcek.Nahradne diely: brzdove oblozenie 1350 Sk (komplet sada na lave aj prave koleso) + 1000Sk brzdovy valcek, a to mi bude treba este vymenit ten druhy stary valcek.Takze uz viem co si kupim pod vianocny stromcek Confused A Nik vdaka za prispevok.Dufam ze mne ta matica vydrzi viac ako 3x Razz
nik
Zaslal: čt prosinec 08, 2005 7:09 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 217 Bydliště: Prostějov
Určitě vydrží,ale doufám že jak přijedeš k nám do ČR na návštěvu a já budu ve službě tak tě nebudu vystříhávat z auta ven Very Happy Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: