punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Uvolnena torzka ?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Uvolnena torzka ?

mishenko
Zaslal: út prosinec 06, 2005 7:37 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
Caute,
mate dakto skusenosti s tym, ze sa uvolnuje torzka ? Lebo mi zase na zadnej naprave daco bucha, ked akcelerujem a uz dvakrat som dal utahovat torzku do peetche. Akoze nenadavam, ale uz ma to rozculuje. Ma s tym dakto nejaku skusenost (napr. ako to utiahnut na trvalo ?)
Dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Adler
Zaslal: út prosinec 06, 2005 7:52 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Uvolnena?spis bych rek ze jsou silentbloky v haji ne? me tam sem tam klepne v zatacce a to bude vyfuk o naraznik....jinak si semtam vrzne ..ale klepani pri rozjezdu zadny

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
mishenko
Zaslal: út prosinec 06, 2005 10:35 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
no mne to uz dvakrat robili a vzdy to prestalo, takze silentbloky to neboli ... Sad
nik
Zaslal: st prosinec 07, 2005 2:12 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 217 Bydliště: Prostějov
Jestli ti to vždy jen neutáhli a na výněnu silendbloků (uložení) se nevybodli.

Zaslal: st prosinec 07, 2005 8:04 pm Odpovědět s citátem
Asi ich nakopem do vajec, uz ma dnes poriadne nasrali v servise, nechapem kam sa do nich vmesti tolko neschopnosti ako dokazu prejavit Sad
Adler
Zaslal: st prosinec 07, 2005 9:32 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
mishenko napsal:
Asi ich nakopem do vajec, uz ma dnes poriadne nasrali v servise, nechapem kam sa do nich vmesti tolko neschopnosti ako dokazu prejavit Sad

copak bylo?jezdis do citroenu?

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
mishenko
Zaslal: st prosinec 07, 2005 10:24 pm Odpovědět s citátem
jasne, ze jazdim Smile
no mali mi vymenit poloos, co mi nedavno naordinovali, ale prisiel iny technik a hovori, ze peetchoviny vymysleli ti druhi technici, ze ta je v pohode.
ja som tam siel hlavne kvoli tomu aby sa (podla diagnostiky technikov v citrone) vymenil naboj do kolesa, bo som kupil bendixy kotuce davnejsie a vpravo mi to poriadne skrkalo a ak som brzdil pri vyssich rychlostiach, tak to triaslo. povedali mi, ze som prebrzdil kotuce, co som odmietol, lebo mi to robilo od ZACIATKU, ale povedali, ze su krive a mam si objednat nove, objednal som ATE a to iste hned od zaciatku. predtym tam boli starsie origo kotuce, ale dost zodrate, takze mozno mal byvaly majitel tiez taky problem, ked nemal zodrate tie kotuce. v kazdom pripade mi povedali, ze to nie je mozne, ze to bude naboj, abo lozisko, abo co. tak som povedal ok, objednajte, dnes tam pridem a on hovori, ze objedna kotuce origo citron a skusime, som mu aj povedal, ze to je zbytocne, ze uz sa troje skusali a nedal si povedat.
takze nemam ani poloos (ktoru som im tam nechal), ani naboj, ale skrkaju mi tie brzdy (bez brzdenia) a samozrejme aj trase pri vyssich rychlostiach pri brzdeni ako doteraz, super den ...
torzku som ani neriesil radsej ! Very Happy
Ritchma
Zaslal: st prosinec 07, 2005 10:57 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
To je přesně ten důvod proč nejezdim do citroenu, páč sou tam magoři a umí leda hovno, teda aspoň co já sem byl, neříkám že všude, ale z toho příspěvku to vypadá že to tak je i u tebe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
in0
Zaslal: st prosinec 07, 2005 11:33 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
no v jihlavskym servisu super, v kolinskym pekne nahovno, ale stejnak... davej praci nekomu kdo se nestara jak rychle maka a ty mu cvakas 550kc/hod. takovy clovek se uz dneska hleda tezko. nasel sem si vlastni profi servis kde si uctuji 170!Kc/hod, vsechno stihnou v tretinovem case citroenu a uz me se saxikem znaji Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ritchma
Zaslal: st prosinec 07, 2005 11:46 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
in0 napsal:
no v jihlavskym servisu super, v kolinskym pekne nahovno, ale stejnak... davej praci nekomu kdo se nestara jak rychle maka a ty mu cvakas 550kc/hod. takovy clovek se uz dneska hleda tezko. nasel sem si vlastni profi servis kde si uctuji 170!Kc/hod, vsechno stihnou v tretinovem case citroenu a uz me se saxikem znaji Very Happy

Vidíš, já sem si sehnal to kde dělá všechno za cenu co se domluví ať to trvá co to trvá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mishenko
Zaslal: čt prosinec 08, 2005 7:16 am Odpovědět s citátem
No vidite a hentake servisy ma len rozculuju Sad
Ja nemam ziaden servis, poznam jeden, kam som chodil s Hondou, oni su vseobecni, ale ked nemusim, uz tam nejdem. Mam pocit, ze na SK neexistuje normalny servis ...
nik
Zaslal: čt prosinec 08, 2005 7:15 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 217 Bydliště: Prostějov
Vidíš,já si to spravím sám a na servis boha jeho jim jebem. Smile

Zaslal: čt prosinec 08, 2005 8:08 pm Odpovědět s citátem
nik ja robim v inom obore, takze s autom som len v zaciatkoch, drobnosti porobim a casom urcite viac ... ale zatial slabota, takze sa musim spolahnut na servisy ...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: