Autor |
Zpráva |
< Servis ~ couvnul do me nakladak, mam to resit? |
in0 |
Zaslal: st červen 20, 2007 6:48 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
cau kluci, na saxo uz nakej patek nekoukam (tak nevim jestli nemagorim). na krizovatce do me couvnul nakladak kdyz si rozmyslel do jakyho pruhu se da (hehe saxika holt fakt nevidel v zadnich) a nez sem zareagoval, byl ve me... naraznik to opet prezil (ten je snad z gumy) ale ted vecer sem zjistil ze je urvanej z nakejch tech cvoku co jsou po obvodu a po celym obvodu odstava o 1-2cm vic nez predtim. stejne tak u kapoty jsou ted naky podezrele velky mezery v oblasti svetel... co myslite? mam to resit pres pojistovnu nebo sem hnidopich?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: st červen 20, 2007 6:57 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ja bych to nahlasil, podle obrazku to vypada ze nejspis budou napraskly uchyty na svetlech, mozna ohnuta kapota, kdyztak koukni na lak jestli nekde nepopraskal. |
|
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: st červen 20, 2007 6:59 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
uchyty uz byly predtim lepeny silikonem no tak nevim no... me osobne by to bylo sumak, ale kdyz to protahnu na 160 nekde na okruhu tak aby to nevodlitlo nebo kdyz budu prodavat, tak bude kazdej kafrat... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: st červen 20, 2007 6:59 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Jak sem psal na icq tohle bych radši dal přes pojišťovnu a dal bych to někomu šikovnýmu |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: st červen 20, 2007 9:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no, tak nakladaka ma asi firemniho a tam se na bonus nehledi, ne? Mozna se pletu.
Ale jestli to pujde pres pojistovnu, tak to udelej. Aspon ti opravi i to, co bylo pred tim "rozbity". Taky ti mohl dat nejakou tu tisicovku na opravu...? |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:14 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
in0 napsal: uchyty uz byly predtim lepeny silikonem no tak nevim no... me osobne by to bylo sumak, ale kdyz to protahnu na 160 nekde na okruhu tak aby to nevodlitlo nebo kdyz budu prodavat, tak bude kazdej kafrat...
Do mě nacouval borec a po velikých rozmluvách jsme se dohodli, on to nahlásil na pojišťovnu, dal mi kontakt na firmu která dělala té pojišťovně likvidátora, já jsem tam přijel, nafotili to a do dvou měsíců mi přišel papír kolik dostanu a pak mi přišly prachy na ůčet. Takže myslím, že když se domluvíš s tím řidičem náklaďáku, tak by to mohlo být v pohodě a bez policajtů. |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
jamie.thomas |
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:55 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Jako každopádně, jestli máš na toho chlápka kontakt a dá se s nim domluvit, tak bych to přez pojišťovnu hnal.
Do mě před 5 tejdnama nacouvala ženská a furt se jenom omlouvala a že pospíchá a tak, ale nakonec sme se domluvili a na pojišťovně to nahlásila. A zrovna dneska, po 5 tejdnech se mi vrátilo auto ze servisu a oprava za 60 000 kč. Takže myslim, že se to fakt vyplatilo přez pojišťovnu.
Zase na druhou stranu se mi před 2 měsícema stalo, že sem stál na náměstí, zatim co sem tam stál, oplotila tam jedna firma auta a mě na zadní světlo spadl železnej dzžák tý pásky a ikdyž každej věděl, jaká firma to byla, i sem s tim majitelem mluvil, tak mi benga řekli, že to neni ničí vina, pachatel neznámí a nikdo mi nic nedal. A zadní čiří optika poškrábaná.....
Fakt aby člověk měl havarijku za 10 000 kč ročně....páč v čechách člověk auto nemá nikde v bezpečí... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|