punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - VTS 1.4

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  VTS 1.4

Brody
Zaslal: čt červen 21, 2007 3:26 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2006 Příspěvky: 158
nez sem to prodal tak max spokojenost!Pres 7 litru sem se nedostal!Na to ze to ma tech 55kw tak to bylo fakt svizny!Je to maly,prd to vazi!Ja osobne sem byl moc spokojenej!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Venda
Zaslal: pá červen 22, 2007 2:29 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 05. 2005 Příspěvky: 112 Bydliště: Nové Strašecí
AMV8: Díky, to by bylo supr, určitě se někdy dohodnem a sejdeme se.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
AMV8
Zaslal: pá červen 22, 2007 7:12 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 23. 05. 2006 Příspěvky: 224 Bydliště: Dolní Břežany
Venda napsal:
AMV8: Díky, to by bylo supr, určitě se někdy dohodnem a sejdeme se.

vpohode, dej vedet.
gordon SVK
Zaslal: po červen 25, 2007 4:27 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
Question cim moze byt sposobena vacsia spotreba ? okrem vytacania bo sa mi zda ze mi to zere via nez by malo cca 10L na 100km po meste sice mi svieti diagnostika moze aj to zohravat svoju rolu?

Barth3Z
Zaslal: po červen 25, 2007 4:50 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
gordon SVK napsal:
Question cim moze byt sposobena vacsia spotreba ? okrem vytacania bo sa mi zda ze mi to zere via nez by malo cca 10L na 100km po meste sice mi svieti diagnostika moze aj to zohravat svoju rolu?

toz dnes som bol tankovat a som si vyratal spotrebu cca 5.7l/100km, vsak skus zbehnut na diagnostiku ..nestoji to vela Wink
mattell
Zaslal: so červen 30, 2007 8:47 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
Tak to tak tady pročítám o těch 1.4vts a připadám si krapet méněcenný, co to mám za popelnici?! Nové filtry a origo doporučené svíčky, olej total quartz 7000, svinsky lehká noha a po městě převážně krátké trasy spotřeba cca 6,5 o nějakém svižném či ostrém svezení se nedá moc hovořit, nevím tedy s jakýma jinýma autama jezdíváte, ale při troše dobré vůle bych si dovolil tvrdit že 1.4 VTS má živější trojku v otáčkách, jinak nic! Ano, pokud se to asi dost točí, tak to možná jede líp, ale to si nedovedu představit jak pak můžete jezdit pod 6 litrů, zvláště když píšete že "svižně" a že hrčíte i 150km/h. To pak musí papat o dost více! ALe abych nebyl úplně negativní, jsem taky spokojen, mám to spíše jen jako takové hobby autko, na dálkovku vč. klimy ale nic přes 130km/h není problém jet za výšeuváděných 5,5l ale jinak nevím nevím... Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tibi
Zaslal: ne červenec 01, 2007 7:46 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 08. 03. 2006 Příspěvky: 21 Bydliště: bratislava slovensko
Mam 1,4vts , a som spokojný, spotreba v meste 7,5 pri sviznej jazde. Mimo mesta pod 6 litrov. na dialnici do 160 ani nepocitis ze by sa trapil. jazdim sice na super 100...
AMV8
Zaslal: po červenec 02, 2007 7:38 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 23. 05. 2006 Příspěvky: 224 Bydliště: Dolní Břežany
mattell napsal:
Tak to tak tady pročítám o těch 1.4vts a připadám si krapet méněcenný, co to mám za popelnici?! Nové filtry a origo doporučené svíčky, olej total quartz 7000, svinsky lehká noha a po městě převážně krátké trasy spotřeba cca 6,5 o nějakém svižném či ostrém svezení se nedá moc hovořit, nevím tedy s jakýma jinýma autama jezdíváte, ale při troše dobré vůle bych si dovolil tvrdit že 1.4 VTS má živější trojku v otáčkách, jinak nic! Ano, pokud se to asi dost točí, tak to možná jede líp, ale to si nedovedu představit jak pak můžete jezdit pod 6 litrů, zvláště když píšete že "svižně" a že hrčíte i 150km/h. To pak musí papat o dost více! ALe abych nebyl úplně negativní, jsem taky spokojen, mám to spíše jen jako takové hobby autko, na dálkovku vč. klimy ale nic přes 130km/h není problém jet za výšeuváděných 5,5l ale jinak nevím nevím... Wink

Nevim proc by mela jet ve vyssich otackach lip. POkud by se jednalo o 16V tak neni co resit, ale 8V jede odspoda... Ja i kdyz jezdim svizne tak se pres 7 litru na 100km nedostanu..
Mole 22
Zaslal: st červenec 04, 2007 10:41 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 07. 03. 2007 Příspěvky: 153 Bydliště: Beroun
Taky jsem hrozně prahl po 1.6 16v,ale pak jsem se chytil názorů kovaných a vlastně i okolí, že pokud nechci vyloženě závodit, ale přesto se občas solidně povozit je 1.4 vts ideál...Tak jsem do toho skočil a nemůžu si ho vynachválit, hned první měřený průměr na 100km mi to hodilo kolem 5,5 a že jsem ho rozhodně nešetřil a teď jen tak pro představu jsem si to mazal s naloženým saxem do Chorvatska a přes šest jsem taky nešel...Takže IDEÁLNÍ KÁRA

Zaslal: čt červenec 05, 2007 2:02 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
gordon SVK napsal:

Pokud ti svítí diagnostika tak je tu možnost že motor poběží v tzv. "nouzovém režimu" a pak může i samozřejmě víc papat...je to jen teorie...zajel bych na diagnostiku...

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
mazilekk.007
Zaslal: út leden 15, 2008 2:17 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 01. 2008 Příspěvky: 101 Bydliště: Hustopeče,okres Břeclav
já jsem absolutně spokojená.Je to lehoučký,jede to víc jak dobře....neměnila bych....spotřeba taky v pohodě...

Zaslal: pá únor 29, 2008 12:05 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 26. 02. 2008 Příspěvky: 24
hmm ja mam tiez 1.4, ked si davam pozor tak 6L, inak kludne aj 10, bezne 8 a to len obcas pridam.. Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mazilekk.007
Zaslal: pá únor 29, 2008 12:08 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 11. 01. 2008 Příspěvky: 101 Bydliště: Hustopeče,okres Břeclav
kandown napsal:
hmm ja mam tiez 1.4, ked si davam pozor tak 6L, inak kludne aj 10, bezne 8 a to len obcas pridam.. Confused

nemáš špinavé vstřikování????Zkus něco co to čistí hodně to snižuje spotřebu....to se mi zdá na 1.4 docela velká spotřeba....taky záleží jak máš těžkou nohu Laughing

Zaslal: pá únor 29, 2008 2:13 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 842 Bydliště: Košice
j bratranec mal 1.4 vts a v meste mal 6l max 8 viac to nemoze brat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
mazilekk.007
Zaslal: pá únor 29, 2008 3:18 pm Odpovědět s citátem
Sparco900 napsal:
j bratranec mal 1.4 vts a v meste mal 6l max 8 viac to nemoze brat

opravdu se mi to nezdá...brácha má špinavé vstřikování a díky tomu mu 1.4 brala jedenáct litrů.....chce tu zkusit nějaké aditivum.(nevím jak se to píše) taky se to chystám koupit a nalít to do benzínu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: