Autor |
Zpráva |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: pá únor 02, 2007 8:54 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Miki napsal: p.e.p.e. napsal: miki: a co řikaš na ty ngk V-line ,nemužu se rozhodnout mezi denso a NGK.Ty NGK stoji asi o 20kč vic jak ty densa
ngk som nikdy nemal takze neviem posudit mě lakaji ty densa. no a když to nebude ono tak jsem už v životě přišel i o víc... |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: pá únor 02, 2007 10:21 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
p.e.p.e. napsal: Miki napsal: p.e.p.e. napsal: miki: a co řikaš na ty ngk V-line ,nemužu se rozhodnout mezi denso a NGK.Ty NGK stoji asi o 20kč vic jak ty densa
ngk som nikdy nemal takze neviem posudit mě lakaji ty densa. no a když to nebude ono tak jsem už v životě přišel i o víc...
mame ich viacery a nikto na ne zatial nenadaval |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: so červen 23, 2007 6:38 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Když to tady tak čtu o těch svíčkách, tak mám takovej problem. Mám dvoje svíčky NGK BKR6EK. Na prvních je na té matici vyraženo nějaky číslo s písmenama(např. XY4ZZ) a na těch druhých taky, ale je jiny(XY5WX nebo tak nějak). S těma prvníma mi to jede o poznání líp jak s těma druhýma a přitom je to stejnej typ. Jak je to sakra možny? Ty maly čísla jsou nějaká série nebo co? Když mám přece stejnej typ svíček, tak by to mělo jet stejně ne? Ví někdo vo co go? Dík za rady. |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: ne červen 24, 2007 1:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
zlamos napsal: Když to tady tak čtu o těch svíčkách, tak mám takovej problem. Mám dvoje svíčky NGK BKR6EK. Na prvních je na té matici vyraženo nějaky číslo s písmenama(např. XY4ZZ) a na těch druhých taky, ale je jiny(XY5WX nebo tak nějak). S těma prvníma mi to jede o poznání líp jak s těma druhýma a přitom je to stejnej typ. Jak je to sakra možny? Ty maly čísla jsou nějaká série nebo co? Když mám přece stejnej typ svíček, tak by to mělo jet stejně ne? Ví někdo vo co go? Dík za rady.
asi nebudu rovnake ked je tam ine cislo. ale podla mna su jedny studensie ako druhe , preto je rozdielny chod .
ale iste to samozrejme nie je |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: ne červen 24, 2007 2:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Miki napsal: zlamos napsal: Když to tady tak čtu o těch svíčkách, tak mám takovej problem. Mám dvoje svíčky NGK BKR6EK. Na prvních je na té matici vyraženo nějaky číslo s písmenama(např. XY4ZZ) a na těch druhých taky, ale je jiny(XY5WX nebo tak nějak). S těma prvníma mi to jede o poznání líp jak s těma druhýma a přitom je to stejnej typ. Jak je to sakra možny? Ty maly čísla jsou nějaká série nebo co? Když mám přece stejnej typ svíček, tak by to mělo jet stejně ne? Ví někdo vo co go? Dík za rady.
asi nebudu rovnake ked je tam ine cislo. ale podla mna su jedny studensie ako druhe , preto je rozdielny chod .
ale iste to samozrejme nie je
No mě to číslo připadá jako nějaká výrobní série. Když se dívám do katalogu svíček, tak jsou pro VTSo 87kW svíčky NGK typu - BKR6EK a V-line20 BKR6EK. Jinej typ s nějakým číslem navíc jsem nenašel. A pak jsou nějaky BKR6EQUP a několik dalších jiných typů.Ale s EK na konci jsou jenom ty dva typy. |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
Hassan_B |
Zaslal: ne červen 24, 2007 5:45 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
A neni mozny ze ti je nasazovala nejaka lopata a jinak to utahl ani bych se tomu nedivil,dnes je mozny vsechno. Jinak ja slysel ze ty NGK nejsou pro saxo moc dobry. Ja jsem investoval do Densa a dobry, hlavne se mi tim trochu zklidnil volnobeh. Ale ze by to bylo poznat na vykonu ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: ne červen 24, 2007 10:09 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
No kedze v blave zohnat sviecky EYQUEM je snad nemozne, priamo v CITROENE mi strcili original sviecky ale boli BOSCH ... v druhom citroene to iste BOSCH , v motore som mal BOSCH co tam dal autorizovany servis, DENSO iridium neboli k dostaniu v ziadnom shope vsade na objednanie, tak sa kupili NGK V20 line, a mam ich vo svojom 1,1i 44kW uz 5 mesiacov, najazdil som nanich 7000 kilometrov a nemam ziadny problem, predtym tie BOSCH tie mali najazdenych 50 000 km ,a bol to asi zly pokus o vtip motor nedal viac ako 4500 otacok proste tam to zastalo a tak divne to klepalo cele , volnobeh mi lietal 500-1500 , odkedy mam tie NGK V20 line, motor ma stabilny chod , zlepsil sa tah motora a nieje problem ist s otackami nad 7000 .Takze som spokojny,, a nabuduce si pred servisom uz objednam tie DENSO iridium lebo som nevedel ze na slovensku je snad vsetko len na objednavku teda ... EYQUEM nemame vobec ,a DENSO treba objednat .Fakt neviem ako je mozne ze vsetky servisy citroen ako originalne sviecky pouzivaju aj predavaju BOSCH ,preco rovno vo vyrobe uz nedaju BOSCH ked servisy uz nevedia dalsie EYQUEM zabezpecit . |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
Marek |
Zaslal: po červen 25, 2007 5:29 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mne super sviecka Denso na inom aute spadla do spalovaku a v haji piest,ojnica a samozrejme ze aj hlava je v ...
Takze pokial tam bola Boschka,nebol problem,takze ja osobne Denso uz nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. |
_________________ Saxo VTS 1.6/16V/87kW-vitaz KW BC 2006/predane |
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: po červen 25, 2007 4:13 pm |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: po červen 25, 2007 7:47 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
mno ale zevraj nemali v ten den typ pre moje saxo cize zase nic z toho ....
Marek : ako ze spadla do spalovaku ?? sak tam nieje taka diera ze by si do motora hodil celu sviecku ... ci to sa zlomila za jazdy hmm ?? |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
|