Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Blikání kontrolky Airbagu |
jamie.thomas |
Zaslal: po červen 25, 2007 9:00 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Hi, může mi někdo pls poradit jak odstranit a vyřešit blikání kontrolky airbagu?? Teď sem rozebíral celej interiér a měl sem akorát dva dny odpojenou baterku a nejsem si vědomej, že bych něco někde odpojil nebo podobně. A sem z toho teď fakt nešťastnej, protože nevim co s tim.
Byl bych moc rád, kdyby mi někdo poradil.
Díky moc. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: po červen 25, 2007 9:20 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
zkus zahejbat kabelama i pod sedačkou a uvidíš obvykle to tak z 80% přejde,estli ne tak to bude něco jinyho ale to už ti moc neporadim
zkus ty kabely,jináč sem nepoužitelnej |
|
|
Návrat nahoru |
|
jamie.thomas |
Zaslal: po červen 25, 2007 9:37 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Freak napsal: zkus zahejbat kabelama i pod sedačkou a uvidíš obvykle to tak z 80% přejde,estli ne tak to bude něco jinyho ale to už ti moc neporadim
zkus ty kabely,jináč sem nepoužitelnej
Počkej, a jaký s tim můžou mít souvislost kabely co sou připojený k sedačce?? To na to má jako nějakej vliv?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: po červen 25, 2007 11:02 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jamie.thomas napsal: Freak napsal: zkus zahejbat kabelama i pod sedačkou a uvidíš obvykle to tak z 80% přejde,estli ne tak to bude něco jinyho ale to už ti moc neporadim
Počkej, a jaký s tim můžou mít souvislost kabely co sou připojený k sedačce?? To na to má jako nějakej vliv??
To jsou kabely od pyropatron, ktery by měly brzdit pásy a jsou spojeny i s airbagem. Aspoň myslím. |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
mattell |
Zaslal: so červen 30, 2007 8:27 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zlamos napsal: jamie.thomas napsal: Freak napsal: zkus zahejbat kabelama i pod sedačkou a uvidíš obvykle to tak z 80% přejde,estli ne tak to bude něco jinyho ale to už ti moc neporadim
Počkej, a jaký s tim můžou mít souvislost kabely co sou připojený k sedačce?? To na to má jako nějakej vliv??
To jsou kabely od pyropatron, ktery by měly brzdit pásy a jsou spojeny i s airbagem. Aspoň myslím.
už se to tu řešilo několikrát, tak to zkus pohledat, ale je to tak jak ti bylo poraděno, většině lidem vč. mě to pomohlo! |
|
|
Návrat nahoru |
|
jamie.thomas |
Zaslal: ne červenec 01, 2007 4:52 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Už sem to vyřešil na jinym fóru, ale bylo to opravdu tim připojednim sedaček...jednu sem měl totiž vyndanou a proto to nešlo....a já žil celou dobu v domění, že to sou káble na vyhřívání sedaček nebo tak něco... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne červenec 01, 2007 5:56 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jamie.thomas napsal: Už sem to vyřešil na jinym fóru, ale bylo to opravdu tim připojednim sedaček...jednu sem měl totiž vyndanou a proto to nešlo....a já žil celou dobu v domění, že to sou káble na vyhřívání sedaček nebo tak něco... vyhrivani sedacek v saxu to sou kable na predpinace pasu |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
|