Cauky, chtel jsem se zeptat jestli netusite co je mojemu auticku nebo co bych mel zkontrolovat. Situace: 3 tydny stalo a pak kdyz jsem nastartoval tak bylo vse ok, pockal jsem az se zahreje motor, trosku jsem ho potrapil(za tepla) a vecer zaparkoval pred barakem. No a kdyz jsem rano odjizdel tak nejenom ze nastartuju, otacky vystreli tak 1100-1200(normal) ale hned zase spadnou az to chcipne. Tak jsem to trosku dopoval plynem az se to trosku zahralo a normalne mi bezel motor na 500 otackach, proste strasne nizko, ale pritom docela pravidelne. Kdyz se zahral na provozku tak uz bylo vse ok. Nejake napady? Dik moc
Mě se to jednou už stalo u VTSka v zimě, prostě to mělo tendenci hned chcípat, jak se to trošku víc zahřálo, stačilo míň tak to pak šlo. Než sem s tim zajel do servisu, tak to přestalo. Ale měl sem nějaký informace o tom co to bylo, pozeptám se
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru