punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Rada Alpy prusmyk

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Rada Alpy prusmyk

Hassan_B
Zaslal: út červenec 03, 2007 9:27 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
Ahoj lide

Pomalu a jiste premyslim o dovolene bud letos na podzim nebo pristi rok z jara. Rad bych projel s par kamaradama nejaky Alpsky prusmyky autama. Ale vubec nevim co a jak. Nebyli jste nekdy nekdo nekde? Zatim jsem jen ve fazi zjistovani kudy tudy a kam. Netusite nekdo? Jde nam hlavne o pekne vyhledy, zajimave silnice. Nejaky ubytovani a tak uz si poresime sami. V podstate je uplne jedno zda to bude rakousko, svycarsko nebo tak.

R5 GTE
106 s16
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
in0
Zaslal: út červenec 03, 2007 9:48 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
jel sem z jihu francie pres ty alpy mezi francii i a italii, mazec Smile moc pekny, ale hodinu stoupat do 2km kopce a hodinu z nej sjizdet, zadnej zazrak, pritelkyne mela porad zakryty oci jaky to byly krpaly Very Happy tak treba tam, jestli si ujizdis na nekonecnejch serpentinach
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hassan_B
Zaslal: út červenec 03, 2007 10:04 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
Neco jsem si ted precetl, nejlepsi by bylo do Cortiny d´Ampezzo. Ale vzhledem k delce, casu a penezum VS zazitku bude stejne nejlip vychazet rakousko, neni to daleko, ceny budou lepsi a co jsem cetl a videl fotky tak to bude taky hodne zajimavy.

R5 GTE
106 s16
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: