Pomalu a jiste premyslim o dovolene bud letos na podzim nebo pristi rok z jara. Rad bych projel s par kamaradama nejaky Alpsky prusmyky autama. Ale vubec nevim co a jak. Nebyli jste nekdy nekdo nekde? Zatim jsem jen ve fazi zjistovani kudy tudy a kam. Netusite nekdo? Jde nam hlavne o pekne vyhledy, zajimave silnice. Nejaky ubytovani a tak uz si poresime sami. V podstate je uplne jedno zda to bude rakousko, svycarsko nebo tak.
_________________ ---------------------------------
East side R5 innit?
www.renault5.cz
R5 GTE
106 s16
MELHUBA KLUBUZaložen: 21. 02. 2005Příspěvky: 489Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
jel sem z jihu francie pres ty alpy mezi francii i a italii, mazec moc pekny, ale hodinu stoupat do 2km kopce a hodinu z nej sjizdet, zadnej zazrak, pritelkyne mela porad zakryty oci jaky to byly krpaly tak treba tam, jestli si ujizdis na nekonecnejch serpentinach
Neco jsem si ted precetl, nejlepsi by bylo do Cortiny d´Ampezzo. Ale vzhledem k delce, casu a penezum VS zazitku bude stejne nejlip vychazet rakousko, neni to daleko, ceny budou lepsi a co jsem cetl a videl fotky tak to bude taky hodne zajimavy.
_________________ ---------------------------------
East side R5 innit?
www.renault5.cz
R5 GTE
106 s16
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru