Autor |
Zpráva |
|
zlamos |
Zaslal: po červenec 16, 2007 5:01 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Marek napsal: swooper napsal: Kde by se daly sehnat ostřejší vačky? A na kolik tak cca vyjdou?
Najlacnejsie riesenie vybrat svoje a dat prebrusit,cena cca 10.000CZk cena za obe+postovne
Já teda nejsem v tom tak zaběhlej, ale slyšel jsem, že když se dávají ostry vačky tak se musí vyměnit i zdvihátka a pružiny. Tak teda stačí dát jenom vačky? |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: po červenec 16, 2007 5:28 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
zlamos napsal: Marek napsal: swooper napsal: Kde by se daly sehnat ostřejší vačky? A na kolik tak cca vyjdou?
Najlacnejsie riesenie vybrat svoje a dat prebrusit,cena cca 10.000CZk cena za obe+postovne
Já teda nejsem v tom tak zaběhlej, ale slyšel jsem, že když se dávají ostry vačky tak se musí vyměnit i zdvihátka a pružiny. Tak teda stačí dát jenom vačky?
záleží ako veľmi ostré sú tie vačky |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Marek |
Zaslal: po červenec 16, 2007 5:36 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zlamos napsal: Marek napsal: swooper napsal: Kde by se daly sehnat ostřejší vačky? A na kolik tak cca vyjdou?
Já teda nejsem v tom tak zaběhlej, ale slyšel jsem, že když se dávají ostry vačky tak se musí vyměnit i zdvihátka a pružiny. Tak teda stačí dát jenom vačky?
Pokial budu vacky na tzv street tak ziadne ine veci sa nemenia,len ich treba nastavit,ale pokial mas VTS tak tam su stavitelne koliecka od vyroby |
_________________ Saxo VTS 1.6/16V/87kW-vitaz KW BC 2006/predane |
|
Návrat nahoru |
|
Marty |
Zaslal: po červenec 16, 2007 5:55 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Každá vačka vyžaduje tu svojí specifikaci, co se musí udělat na motoru. Tu ti musí dodat výrobce. Havně jak nastavit časování. Na catcams.be to máš u každého druhu popsané. Zda je možné použít původní zdvyhátka, pružinky i misky ventilové pružinky. Čím má vačka větší úhel otevření či zdvih, tím více musíš upravovat. Zdvihátka vyměnit z hydro na mechanická, dát tvrdší pružinky aby se to stíhalo zavírat. Případně použít kit na dvojté pružinky a vačkové kola s větší možností časování než jsou seriové když je vačka extrémní. |
_________________ Saxo rallye projekt
http://www.drift-forum.cz/viewtopic.php?t=5614&start=30 |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: po červenec 16, 2007 7:42 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Marty ,nic proti,ale jste hovádka docela mazec mazlíček.
Na kolik tě to doposavaď odhadem stalo a okolik se změnil stav toho tvého zaltíčka myslím parametrově |
|
|
Návrat nahoru |
|
Marty |
Zaslal: po červenec 16, 2007 11:54 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |