Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Doplnky Interieru |
martanc |
Zaslal: po leden 22, 2007 6:14 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Freak napsal: Já jí zase měl jak jsou pojistky na takovým rámu.tak zezadu na něm přichycený šrubkem.Jinak krabička cca 6x15 na konektoru je myslim 10 pinů. nemůžeš to minout no jak se znam z predesliho auta tak ho rozeberu celi a stejne nic nenajdu |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá únor 09, 2007 4:19 pm |
|
|
|
tak saxo uz mam delsi dobu doma a par problemu se viresilo samo jelikoz mam nejvisi vibavu tak tam je krome klimi vse takze otackomer ani central davat nemusim protoze ho tam mam dokonce mam i okna v elektrice takze budu davat jen pedaly a hlavici radicy paky |
|
|
Návrat nahoru |
|
franus |
Zaslal: st červenec 04, 2007 7:48 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: st červenec 04, 2007 8:04 pm |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
franus |
Zaslal: st červenec 04, 2007 8:30 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
a na kolik tak cca vyjdou ty soucastky vcetne tistaku. a nejaka moznost nastavit si rozsvecovani diod tam asi neni co? |
_________________ Pug205gti |
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: st červenec 04, 2007 8:43 pm |
|
|
Anonymní
|
franus napsal: a na kolik tak cca vyjdou ty soucastky vcetne tistaku. a nejaka moznost nastavit si rozsvecovani diod tam asi neni co?
to ti newim povedat(napisat) bo fakt asi sa uz ani neda zohnat ten obvod ale na nete su aj ine schemy a je ich pozehnane len googlit postaci fackt |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt červenec 05, 2007 9:43 am |
|
|
|
franus napsal: a na kolik tak cca vyjdou ty soucastky vcetne tistaku. a nejaka moznost nastavit si rozsvecovani diod tam asi neni co? no pri shaneni soucastek bys musel mit hodne velky stesti protoze tendle obvod uz se tak 10let nevyraby, jedino ho vindat z neakeho jineho otackomeru(myslim ze Favorit) a vymyslet neake zapojeni na saxo ale jednodusi asi bude rojit net a neco takoveho se urcite bude prodavat aspon teda vym o diodove indikaci razeni |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
psejvl |
Zaslal: st červenec 18, 2007 7:18 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ritchma napsal: Budíky na co budeš dávat? To bude 16v vts? já myslim že když sou dva tak bych je dal asi na a sloupek když ti tam nebudou překážet
nejhezci doplnek v mym aute je moje mlada |
|
|
Návrat nahoru |
|
couda1 |
Zaslal: st červenec 18, 2007 8:36 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
psejvl napsal: Ritchma napsal: Budíky na co budeš dávat? To bude 16v vts? já myslim že když sou dva tak bych je dal asi na a sloupek když ti tam nebudou překážet
nejhezci doplnek v mym aute je moje mlada
jj ale to sou vetsinou ty nejdrazsi doplnky ... takovej luxus si ne kazdej muze dovolit |
_________________ 1.1i ... 40kW... no nic moc VTS 1.6 16V to neni no |
|
Návrat nahoru |
|
psejvl |
Zaslal: st červenec 18, 2007 10:20 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
couda1 napsal: psejvl napsal: Ritchma napsal: Budíky na co budeš dávat? To bude 16v vts? já myslim že když sou dva tak bych je dal asi na a sloupek když ti tam nebudou překážet
jj ale to sou vetsinou ty nejdrazsi doplnky ... takovej luxus si ne kazdej muze dovolit
ale nee zase ten nejdrazsi doplnek to neni musis ji krotit vem si treba takovy odlehceny sedacky od sparca a kloudnej volant to je drazsi |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st červenec 18, 2007 4:43 pm |
|
|
|
couda1 napsal: psejvl napsal: Ritchma napsal: Budíky na co budeš dávat? To bude 16v vts? já myslim že když sou dva tak bych je dal asi na a sloupek když ti tam nebudou překážet
jj ale to sou vetsinou ty nejdrazsi doplnky ... takovej luxus si ne kazdej muze dovolit presne tak ja radsi nakupuju doplnky protoze ten hlavni doplnek my momentalne stejne chyby |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:49 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Tak to já ten můj hlavní a vzácný doplněk vozím skoro denně |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 11:14 am |
|
|
|
Lukes.2002 napsal: Tak to já ten můj hlavní a vzácný doplněk vozím skoro denně nekdo ma a nekdo nema |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: pá červenec 20, 2007 4:29 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
psejvl napsal: couda1 napsal: psejvl napsal: Ritchma napsal: Budíky na co budeš dávat? To bude 16v vts? já myslim že když sou dva tak bych je dal asi na a sloupek když ti tam nebudou překážet
jj ale to sou vetsinou ty nejdrazsi doplnky ... takovej luxus si ne kazdej muze dovolit
ale nee zase ten nejdrazsi doplnek to neni musis ji krotit vem si treba takovy odlehceny sedacky od sparca a kloudnej volant to je drazsi
no o tom bych moh podívad sedačky a volant a seš v tom za dvacet jak prd |
|
|
Návrat nahoru |
|
|