punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Přední tlumiče

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Přední tlumiče

terinka
Zaslal: ne červenec 22, 2007 1:09 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 26. 08. 2006 Příspěvky: 10 Bydliště: mlada boleslav
Prosím, poraďte mi, potřebovala bych vyměnit přední tlumiče a nevim, jestli mám koupit celý tlumič nebo jen vložku do tlumiče.Mám saxo 1,6vts 72kW, r. v. 6 /2002. Nevím, jestli se mění celý tlumič nebo jen vložka Sad Question Děkuju za rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crack
Zaslal: ne červenec 22, 2007 2:25 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Obědnej celej tlumič,mění se to celý

Zaslal: ne červenec 22, 2007 6:06 pm Odpovědět s citátem
Díky za radu, jsi si opravdu jistý, že tam jsou jenom ty tlumiče? Známý mi řikal, že se mění jenom ty vložky. Tak si chci být jistá co mám koupit.
Miki
Zaslal: ne červenec 22, 2007 6:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
Crack napsal:
Obědnej celej tlumič,mění se to celý

samozrejm eze len vlozka , na co niekomu radis ked ani nevies ako vyzera system McPerson ? Uz si menil tlmice ? menil si cele predne rameno ?? si truba ?

Meni sa len tlmic(vlozka, alebo patrona) , objednaj si aj nove horne ulozenie a bude to vsetko ako ma byt

Zaslal: ne červenec 22, 2007 7:48 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
Very Happy tady je to sam odbornik Very Happy ...jasny ze jen vlozku.

Crack
Zaslal: ne červenec 22, 2007 10:19 pm Odpovědět s citátem
Že sem radši nedržel hubu když vím jak to tady chodí!Mohlo mě bejt jasný kdo se ozve,nesmíš to brát z takovýho důslednýho inženýrskýho hlediska miki!Já když sem šel obědnat tlumiče tak sem přišel k prodejci a říkám že bych potřeboval nový tlumiče.Vím že ty když jsi tam šel tak jsi řek že potřebuješ vložku,možná ti dali alwaisku,možná vložku do sání,nevím no,ale já teda řek že potřebuju tlumiče a oni hned věděli.Samozdřejmě že sem tlumiče měnil i pružiny.Ale jako nenapadlo by mě fakt psát když se někdo zeptá na to co má obědnat abych tady mluvil o nákejch ramenech!Nebo tobě když jsi šel koupit tlumiče tak se tě rovnou zeptali jestli chceš i ramena? Rolling Eyes to je jak když jdu pro rohlíky a oni se mě zeptaj jestli chci i máslo,ty trubo...nevím no jestli na slovensku když dáváte nový tlumiče,jestli to berete rovnou s těhlicema s ramenama atd... jako nezlob se na mě,ale ukaž mě katalog náhradních dílů kde není psáno tlumič,ale vložka a já budu držet hubu! Wink

Zaslal: ne červenec 22, 2007 10:33 pm Odpovědět s citátem
olda77 napsal:
Very Happy tady je to sam odbornik Very Happy ...jasny ze jen vlozku.
jj máte štěstí že jdu zrovna kolem,říkají o mě že na trabanty já jsem odborník Laughing

Zaslal: po červenec 23, 2007 4:06 pm Odpovědět s citátem
Pánové, jsem z vás zmatená.. Docela na to spěchám, tak by bylo dobré, kdyby jste se dohodli, jak to má být.. Rolling Eyes
Miki
Zaslal: po červenec 23, 2007 5:05 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
Crack napsal:
Že sem radši nedržel hubu když vím jak to tady chodí!Mohlo mě bejt jasný kdo se ozve,nesmíš to brát z takovýho důslednýho inženýrskýho hlediska miki!Já když sem šel obědnat tlumiče tak sem přišel k prodejci a říkám že bych potřeboval nový tlumiče.Vím že ty když jsi tam šel tak jsi řek že potřebuješ vložku,možná ti dali alwaisku,možná vložku do sání,nevím no,ale já teda řek že potřebuju tlumiče a oni hned věděli.Samozdřejmě že sem tlumiče měnil i pružiny.Ale jako nenapadlo by mě fakt psát když se někdo zeptá na to co má obědnat abych tady mluvil o nákejch ramenech!Nebo tobě když jsi šel koupit tlumiče tak se tě rovnou zeptali jestli chceš i ramena? Rolling Eyes to je jak když jdu pro rohlíky a oni se mě zeptaj jestli chci i máslo,ty trubo...nevím no jestli na slovensku když dáváte nový tlumiče,jestli to berete rovnou s těhlicema s ramenama atd... jako nezlob se na mě,ale ukaž mě katalog náhradních dílů kde není psáno tlumič,ale vložka a já budu držet hubu! Wink

asi mas nejaky psychicky komplex kamos, ale este raz si precitaj co si slecne poradil. Pokial nevies napisat- sorry borci, napisal som kravinu - tak to nehadz na mna .

objednaj si len VLOZKU , a dokup si horne ulozenia prednych tlmicov, to je to co potrebujes

Zaslal: po červenec 23, 2007 7:43 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 23. 07. 2007 Příspěvky: 751 Bydliště: Konig Pičo jinak Brno
Tak koukám že to tady při starým Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
ozzy123
Zaslal: po červenec 23, 2007 10:17 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 07. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: Kosice
HEh mno MAjme sa radi Smile

Zaslal: čt červenec 26, 2007 7:19 pm Odpovědět s citátem
O psychickým komplexu by jsme spolu mohli dlouze polezmizovat,ze!? Wink Sorry borci umím napsat proč ne,ale musíš mě nejdřív ukázat kde v katalogu náhradních dílů maj napsáno vložka a ne tlumič a nebo by si terinka musela obědnat tlumič a přišly by ji k tomu i ramena,pak to řeknu proč ne!!A nebo by ses musel chovat normálně a ne se hned nad každýho povyšovat a říct to v klidu že odborně se slangovýmu tlumiči říká vložka,nebo patrona,protože já to teda slyšel poprvé Wink

Zaslal: čt červenec 26, 2007 10:06 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
jaj tady uz to vseci moc zamotavate:-) .... aj miki stema ramenama Smile hehe
na saxu je tlumic jednoducha trubka ktera se vsune do tehlice na niz je aj miska na pruzinu ....na jinych autech se tlumice na tehlice prisroubovavaji jejich soucasti je miska na pruzinu atd .... oboji je McPerson akorat je jine provedeni tlumice .... .. ty vlozky byvaji vecinou levnejsi ... Shocked

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
BX19GTI
Zaslal: pá červenec 27, 2007 12:08 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Kup jen vložku tlumiče a ty horní uložení-pro jistotu. Pružina se mění jen když je prasklá. Někdy se tu objeví jako odpověď takovej blábol. Už jistou dobu tohle fórum beru s rezervou. Je tu pár lidí co si na autě dělaj sami a dobře poradí, ale spousta co má známýho servisáka co povídal nebo vyučenejch automechaniků co už to pár let nedělali. Pěkně vám děkuju jak ste mi tenkrát poradili když sem měl Saxo týden. (Rozvrtal sem palubku, poškrábal co se dalo, protože mi nesvítila po otočení klíčku kontrolka přehřátí vody a dle vašich rad svítit měla a byla to jen žárovička na výměnu Laughing ) Jen pro shrnutí model 2000 má SMD ledky a kontrolka svítí jen při přehřátí, ne při otočení klíčku. Prostě by to chtělo se zamyslet než něco poradíte, hlavně mám na mysli takový ty odborníky typu crack Laughing

Zaslal: so červenec 28, 2007 9:32 am Odpovědět s citátem
BX19GTI:jo hochu já se nad tím zamyslel a nevidím na tom nic špatnýho a za svým výrokem si stojím,za žádnýho odborníka se nepovažuju,ani nikdy nepovažoval,nevím kde ste na to všichni přišli,ale dělejte jak umíte,vid!btw.:ještě někdo si chce vylejt srdíčko?Jen do mě,já to přežiju,nezkácím se a nikam si postěžovat na vás nepůjdu Wink a navíc se mě líběj ty lidi co nejsou vůbec vidět,do diskuse se nezapojej,na sraz nepřijedou a pak když se to tu hádá tak se přidaj,mám na mysli ty lidi typu BX19GTi Wink

Naposledy upravil Crack dne so červenec 28, 2007 2:06 pm, celkově upraveno 1 krát

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: