Cus Hosi mate niekto sportove pedale? Chcel by som si ich kupit ale neviem o nich nic. Mozte nieco Poradit? Podla coho sa to kupuje aby to sedelo na tej veci ked dam prec tie povodne pedale? Mate nejake foto? Alebo konkretne model/znacku pedalov? Dakujem
Hmm, nieco podobne som chcel aj ja. Tiez OMP ale nemaju ich momentalne na sklade. Chcel by som sa Ta opytat ci tie povodne tam ostali alebo sa to proste vymeni za nove? Ja si idem objednat tieto : http://fotky.azet.sk/jsFotka.phtml?i9=2476e8c9f624&ft=38592436&ftv=1&ftid=23
a nic tam o nich nepisu. Dikes
OMP sportove pedale, aj tie Sparco sa srubuju na povodne.
Plynovy pedal v saxe je cely z umelej hmoty, pricvaknuty k takej tycke...
takze ten som lahko dal dole, prevrtal a prisruboval ku tomu ten sportovy.
Ale plyn a brzda to uz bola babracka... Pedale by sa asi dali aj vybrat, ale to som nechcel.
Najpr treba z nich dat dole tie gumove nastavce a potom pedal prevrtat, ale je tam malo miesta na to aby vrtacka bola kolmo na pedal.
Ten plech bol dost tvrdy, ale dalo sa to.
A este nieco, povodne pedale su dost ohnute, takze tie nove sportove treba takisto ohnut aby sedeli dobre, pozor aby sa nezlomili !!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru