Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Co pouzit na dost poskrabanu striebornu metalizu na saxe ?? |
MaTToS8806 |
Zaslal: ne červenec 22, 2007 7:31 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Poradte pripravok urceny na skrabance a dost poniceny lak na aute ktory sa da aplikovat rucne ja ked som na toto nasiel vsade bola potreba mat lesticku ale kamarat si niecim v tube na ktorej bolo napisane TEMPO lestil auto a krasne rucne to vylestil cele bezproblemov ... lenze v obchode nic take nemaju a co maju tak je natom bud napisane nepouzivat na poskrabany lak , alebo len z lestickou rozlestit ked viete o niecom fakt kvalitnom co by mi pomohlo tak napiste objednam si to aj postou cez internet ked budem muset lebo v bratislave som behal po obchodoch a nikde nic take co som si predstavoval .... |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červenec 23, 2007 2:14 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
TEMPO se normalne prodava ale mam takoy tuseni ze je jen na obic lak na metalizu neni asi urceny ja sem ho pouzival na favorita a byl fakt perfektni ale metalizu snim asi nerozlestis ted me tak napada mozna ho tu jeste nekde mam skusim ho najit a podivat se na co je urcen |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: po červenec 23, 2007 4:09 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ked ja neviem ale susedovi niaky kamarat v servise pekne rozlestil niecim na cervenej metalize skrabance len uz su tomu 2 roky a nevie cim mu to robil ... |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červenec 23, 2007 7:36 pm |
|
|
|
MaTToS8806 napsal: ked ja neviem ale susedovi niaky kamarat v servise pekne rozlestil niecim na cervenej metalize skrabance len uz su tomu 2 roky a nevie cim mu to robil ... tak to asi mnel neco specialniho primo na metalizi tak se skus optat treba bude vedet |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: po červenec 23, 2007 10:17 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
martanc napsal: MaTToS8806 napsal: ked ja neviem ale susedovi niaky kamarat v servise pekne rozlestil niecim na cervenej metalize skrabance len uz su tomu 2 roky a nevie cim mu to robil ... tak to asi mnel neco specialniho primo na metalizi tak se skus optat treba bude vedet
Tempem jsem rozleštil škrábance na černé metalize.... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: po červenec 23, 2007 10:23 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tempo je humus taq pre stare skodofky a nie pre "nove auta" Trosku zbrusuje lak moc by som nim nenatieral cele auto Nieake tie skrabance mozno mno nefim ja dam prednost nieakej inej alternative. Skuste vo farboch lakoch sa spytat na nieaky alternativny lestic. Fakt ked mas trosku uctu k autu taq tam to tempo nedavaj |
_________________ Zlte mierne odrete saxo |
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:28 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
bol som dneska poriadne vyumyvat saxika na pumpe a zatial som kupil len vosk na metalicke laky ... tak som to aspon navoskoval a je to ovela lepsie .... no prave pozeram jednu firmu v BA kde som nasiel pripravok http://www.quixx.com/ ,, netusim kolko ta sranda môze stat ale nevyzera to teda najhorsie .... co vravite ?? |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:36 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
co já vím prodávají se leštěnky a vosky přímo na danou barvu já měl jeden opravdu dobrý,ale byl bílej a já mám černé autíko a ty škrábance tou bílou vylezli ale koupiljsem na černou a vše je v naprosté pohodě |
|
|
Návrat nahoru |
|
miro pona |
Zaslal: út červenec 24, 2007 12:03 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
matto ked tak mi zavolaj a da sa to brutal vylestit sice makacka tak na 2hod ale super. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út červenec 24, 2007 3:21 pm |
|
|
|
ozzy123 napsal: Tempo je humus taq pre stare skodofky a nie pre "nove auta" Trosku zbrusuje lak moc by som nim nenatieral cele auto Nieake tie skrabance mozno mno nefim ja dam prednost nieakej inej alternative. Skuste vo farboch lakoch sa spytat na nieaky alternativny lestic. Fakt ked mas trosku uctu k autu taq tam to tempo nedavaj presne tak je to na nem i napsany pouzival sem ho jeste na favorita a tam fungoval perfektne favorit je furt v rodine jako pracovni auto a lak je na nem furt perfekni |
|
Návrat nahoru |
|
|