Autor |
Zpráva |
< Servis ~ cvakání blinkru |
psejvl |
Zaslal: so červenec 21, 2007 7:19 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zdravicko, hele normalne me zacne obcas rychle cvakat sam od sebe blinkr aniz bych se dotkl packy a nebo neceho jinyho ale kdyz to cvaka tak blinkr nastesti neblika, prestane to vetsinou kdyz dam blinkr a zase ho vypnu, delalo vam to taky nekdy??? a ja ste to poresily... thx |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: so červenec 21, 2007 8:34 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
je to celkem bezny problem:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=810
melo by stacit rozebrat packu na ovladani blinkru, trochu procistit a zase slozit - pak by mel byt na nejakou dobu klid. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
psejvl |
Zaslal: ne červenec 22, 2007 1:19 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: po červenec 23, 2007 9:52 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
mne to tiez robilo ale chvala bohu mi to prestalo robit normalne som sa zlakol ze ci to aj neblika heh lebo som isiel v noci po dialnici 130 heh a asiq by to nem dopadlo dobre keby blikal |
_________________ Zlte mierne odrete saxo |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: po červenec 23, 2007 10:19 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
mě se to děje také zítra na to mrknu a skusím to také pročistit díky za radu.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: po červenec 23, 2007 10:51 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Už to začlo i mě A navíc ještě sem si všim že když mam vyplej motor a auto stojí a mam zaplý světla tak mi bzučí asi motůrky nastavování světel nebo co prostě když stojim před autem tak to bzučí a když světla zhasnu hned to přestane
škoda že to neni jako u fáva, ten mi přestal blikat na jednu stranu tak sem se pak už nasral protože za mnou stáli policajti a já potřeboval blikat a tak sem tak kop do sloupku řízení až mi vypadlai tlačítka z palubky ale od tý doby to poctivět bliká |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út červenec 24, 2007 3:25 pm |
|
|
|
mne to taky zacalo souhlasim s Richtamou favo bylo super auto na opravy a cenu dilu ale saxo je zase konfortnejsi a zivejsi kdiz obcas sednu spet do meho byvaleho fava tak sem dicky trochu v soku |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út červenec 24, 2007 6:03 pm |
|
|
|
martanc napsal: mne to taky zacalo souhlasim s Richtamou favo bylo super auto na opravy a cenu dilu ale saxo je zase konfortnejsi a zivejsi kdiz obcas sednu spet do meho byvaleho fava tak sem dicky trochu v soku
To mě nestraš já ho musim dát do kupy a jezdit s nim nechci saxo kurvit na denní popojíždění dva km na brigádu a zpátky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: út červenec 24, 2007 10:46 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
už necvaká opraveno a i spousta jiných věciček |
|
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: út červenec 24, 2007 11:28 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Vymenil som ziarovku a uz mi to nerobi asiq rele xelo zapnut ju a preto klikalo |
_________________ Zlte mierne odrete saxo |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st červenec 25, 2007 5:02 am |
|
|
|
Goodman napsal: už necvaká opraveno a i spousta jiných věciček
Cim to teda nakonec bylo? |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st červenec 25, 2007 10:36 am |
|
|
|
Ritchma napsal: martanc napsal: mne to taky zacalo souhlasim s Richtamou favo bylo super auto na opravy a cenu dilu ale saxo je zase konfortnejsi a zivejsi kdiz obcas sednu spet do meho byvaleho fava tak sem dicky trochu v soku
To mě nestraš já ho musim dát do kupy a jezdit s nim nechci saxo kurvit na denní popojíždění dva km na brigádu a zpátky ja te nestrasim jen saxo je oproti favu dost znatelnej rozdil kdiz obcas jedu favoritem tak ho dicy za cestu tak desetkrat prokleju |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: ne srpen 12, 2007 9:24 am |
|
|
|
Tak jsem měnil volant, vyndal sem tu pravou část, neměl sem moc času a nešlo mi to rozdělat ta krabička, zdálo se mi že bych jí spíš zničil než rozložil a tak sem to doslova prolil takovym tim odmašťovačem, čističem a přestalo to |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne srpen 12, 2007 9:42 am |
|
|
|
Ritchma napsal: Tak jsem měnil volant, vyndal sem tu pravou část, neměl sem moc času a nešlo mi to rozdělat ta krabička, zdálo se mi že bych jí spíš zničil než rozložil a tak sem to doslova prolil takovym tim odmašťovačem, čističem a přestalo to no de o to na jak dlouho |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: ne srpen 12, 2007 10:15 am |
|
|
|
Jasný neměl sem čas a dostat se k tomu je otázka dvou minut, takže až to začne znova tak to rozbereu pořádně Ale koho to hodně sere a nemá čas tak tohle je za tři minuty hotový |
|
|
Návrat nahoru |
|
|