Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Vracení centrálu při zamikání |
jamie.thomas |
Zaslal: čt červenec 26, 2007 7:51 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mám teď poměrně velkej problém,kterej se mi někdy minulej tejden oběvil. Když chci zamknout moje Saxo, tak se zamkne a v zápětí zase hned samo odemkne a takhle to můžu zkoušet furt a pořád dokola: zamknu/odemkne.
Vůbec nevim, čim to může bejt a co s tim. Máte s Tim někdo nějakou zkušenost a radu jak to zpravit??
Už mě nebaví pokaždy, když chci zamknout auto líst dovnitř kufrem, abych mohl zacvaknout ten čudlík u dveří a centrál se bez zpětného efektu zamknul.
Díky. |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: čt červenec 26, 2007 7:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jamie.thomas napsal: Mám teď poměrně velkej problém,kterej se mi někdy minulej tejden oběvil. Když chci zamknout moje Saxo, tak se zamkne a v zápětí zase hned samo odemkne a takhle to můžu zkoušet furt a pořád dokola: zamknu/odemkne.
Vůbec nevim, čim to může bejt a co s tim. Máte s Tim někdo nějakou zkušenost a radu jak to zpravit??
Už mě nebaví pokaždy, když chci zamknout auto líst dovnitř kufrem, abych mohl zacvaknout ten čudlík u dveří a centrál se bez zpětného efektu zamknul.
Díky.
Pravděpodobně bude někde upadená kostra u řídící jednotky centrálu. Ale říkám pravděpodobně. může to být i něco jinyho. |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: čt červenec 26, 2007 10:05 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Bud to bude ta kostra což vypadá docela pravděpodobně. a máš tam i alarm? pokud jo tak možná bude sepnuty nějaky čidlo (asi dveře).když mám otevřeny dveře a nahodou zmačknu zamknout.tak to zamkne a hned odemkne.Jinak tam bude asi nějaký horší problém a to už sem na to krátký |
|
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: pá červenec 27, 2007 7:24 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jamie.thomas napsal: Mám teď poměrně velkej problém,kterej se mi někdy minulej tejden oběvil. Když chci zamknout moje Saxo, tak se zamkne a v zápětí zase hned samo odemkne a takhle to můžu zkoušet furt a pořád dokola: zamknu/odemkne.
Díky.
Dělalo mi to taky a problém byl uplně jednoduchý - pravý čudl se při odemknutí zadrhl a nesjel až uplně dolů - tím zůstal v mezipoloze a když jsem zamkl tak hned zase odemkl - stačí rozdělat tapecirung, mrknout kde drhne a měl bys mít po problemu |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: pá červenec 27, 2007 7:30 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
mimochodem, da se nekde ten tapec, resp. takova ta penova hmota, co je nalepena na dverich po sundani calouneni, sehnat? Pri montazi repro sem zjistil, ze jej servisaci v citroenu pri instalaci alarmu rozrezali. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: pá červenec 27, 2007 8:03 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Přesně to samé jak Laďa akorát na dveřích od řidiče....zasekl se mi kolíček a elektrika neměla sílu ho zacvaknout a tak se to hned odemklo...sundal jsem tapec a vše fungovalo.....nasadil a vše ok |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá červenec 27, 2007 1:07 pm |
|
|
|
pridavam se do party delo se my to same ale jen obcas a delaly to dvere u spolujezde stacilo sundat tapec trochu sem pro jistotu promazal zamky smontoval a hotovo |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
rumcajs |
Zaslal: pá červenec 27, 2007 9:16 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
stejně jako Laďa, martanc a Lukes.2002, tak i já jsem měl problém právě s tím, že se čudl zasekl, ale s tím rozdílem že ne o tapec, ale o kostru dveří, přesněji o tu dírku v kostře kudy ten čudl jezdí. Stačilo vzít pilník a kus plechu upilovat. Přeji hodně štěstí! |
_________________ Rumcajs zahodil žaludovku a místo ní má klíče od VTR |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so červenec 28, 2007 12:37 pm |
|
|
|
koukam ze se z toho stava dalsi tipicka zavada pro saxo |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: ne srpen 05, 2007 11:04 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mno ja to mam tiez ale viem v com je problem v dverach pri vodica mi taky cudlik vypadol a tym padom mi nestiahne dole kolicek a central blbne ale tento tyzden sa do toho pustim a spravim sicko co treba |
_________________ Zlte mierne odrete saxo |
|
Návrat nahoru |
|
Radulik |
Zaslal: út květen 27, 2008 8:44 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ja som dal dole aj ten tapacir a skusal som to bez tapacira a robi to stale...nevidno, zeby niekde to cuchalo(drelo)...a kde sa este tak nachadza riadiaca jednotka od centralu? Niekde pod volantom pri poistkovej skrini? |
_________________ 1,6i VTR 65kW 1996 max zatial 200km/h
16v to nie je, ale daleko od neho nemaaa |
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: út květen 27, 2008 8:51 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
MrChodnyCZ napsal: mimochodem, da se nekde ten tapec, resp. takova ta penova hmota, co je nalepena na dverich po sundani calouneni, sehnat? Pri montazi repro sem zjistil, ze jej servisaci v citroenu pri instalaci alarmu rozrezali.
mne sa to s tym cudlom stalo asi 2x za rok, takze zatial neriesim, ale co sa tyka tej peny, tak to by aj mna zaujimalo. Vodicove dvere mi dost drncia pri pustenej hudbe a spolujazdcove nic. Chcel by som zhodit tapec a nejak to tam odizolovat. |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
Radulik |
Zaslal: út květen 27, 2008 9:00 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
kaslite na penu a dajte si tam asfaltove platy...to sa dava, ked sa uz robi kvalitne hudba, je to na vytlmenie dveri...ja to tak mam a dvere maju potom aj iny zvuk..akurat cena sa pohybuje 20x50cm cca 150sk, ale da sa to zohnat aj lacnejsie.. |
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: út květen 27, 2008 9:58 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Radulik napsal: kaslite na penu a dajte si tam asfaltove platy...to sa dava, ked sa uz robi kvalitne hudba, je to na vytlmenie dveri...ja to tak mam a dvere maju potom aj iny zvuk..akurat cena sa pohybuje 20x50cm cca 150sk, ale da sa to zohnat aj lacnejsie..
Radulik, kvalitnu hudbu?? Ja tam mam Hertz 130mm repra a uz mi strpa tapacir! Keby tam boli dake 165mm repra tak mi drnci snad cele auto |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
Radulik |
Zaslal: út květen 27, 2008 10:18 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Skokanko, ja tam mam 165mm Infinity a tie maju ´´90 RMS´´ a mam cele predne dvere vytlmne...co ja viem tak ked sa uz robi poriadna hudba, tak sa tlmi cele auto...je to kvoli rezonancii a aby zvuk neunikal von z auta a aby zvuk bol kvalitnejsi. Das platy a zabijes 2 muchy jednou ranou..skvalitnis hudbu a zbavis sa rezonancie |
|
Návrat nahoru |
|
|