punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Vracení centrálu při zamikání

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Vracení centrálu při zamikání

jamie.thomas
Zaslal: čt červenec 26, 2007 7:51 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 05. 2007 Příspěvky: 97 Bydliště: K.Vary
Mám teď poměrně velkej problém,kterej se mi někdy minulej tejden oběvil. Když chci zamknout moje Saxo, tak se zamkne a v zápětí zase hned samo odemkne a takhle to můžu zkoušet furt a pořád dokola: zamknu/odemkne.

Vůbec nevim, čim to může bejt a co s tim. Máte s Tim někdo nějakou zkušenost a radu jak to zpravit??

Už mě nebaví pokaždy, když chci zamknout auto líst dovnitř kufrem, abych mohl zacvaknout ten čudlík u dveří a centrál se bez zpětného efektu zamknul.

Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
zlamos
Zaslal: čt červenec 26, 2007 7:57 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
jamie.thomas napsal:
Mám teď poměrně velkej problém,kterej se mi někdy minulej tejden oběvil. Když chci zamknout moje Saxo, tak se zamkne a v zápětí zase hned samo odemkne a takhle to můžu zkoušet furt a pořád dokola: zamknu/odemkne.

Vůbec nevim, čim to může bejt a co s tim. Máte s Tim někdo nějakou zkušenost a radu jak to zpravit??

Už mě nebaví pokaždy, když chci zamknout auto líst dovnitř kufrem, abych mohl zacvaknout ten čudlík u dveří a centrál se bez zpětného efektu zamknul.

Díky.

Pravděpodobně bude někde upadená kostra u řídící jednotky centrálu. Ale říkám pravděpodobně. může to být i něco jinyho. Wink

Zaslal: čt červenec 26, 2007 10:05 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2006 Příspěvky: 233 Bydliště: Benešov u Prahy
Bud to bude ta kostra což vypadá docela pravděpodobně. Idea a máš tam i alarm? pokud jo tak možná bude sepnuty nějaky čidlo (asi dveře).když mám otevřeny dveře a nahodou zmačknu zamknout.tak to zamkne a hned odemkne.Jinak tam bude asi nějaký horší problém a to už sem na to krátký Embarassed
Laďa
Zaslal: pá červenec 27, 2007 7:24 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
jamie.thomas napsal:

Díky.

Dělalo mi to taky a problém byl uplně jednoduchý - pravý čudl se při odemknutí zadrhl a nesjel až uplně dolů - tím zůstal v mezipoloze a když jsem zamkl tak hned zase odemkl - stačí rozdělat tapecirung, mrknout kde drhne a měl bys mít po problemu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MrChodnyCZ
Zaslal: pá červenec 27, 2007 7:30 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
mimochodem, da se nekde ten tapec, resp. takova ta penova hmota, co je nalepena na dverich po sundani calouneni, sehnat? Pri montazi repro sem zjistil, ze jej servisaci v citroenu pri instalaci alarmu rozrezali.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Lukes.2002
Zaslal: pá červenec 27, 2007 8:03 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Přesně to samé jak Laďa akorát na dveřích od řidiče....zasekl se mi kolíček a elektrika neměla sílu ho zacvaknout a tak se to hned odemklo...sundal jsem tapec a vše fungovalo.....nasadil a vše ok Cool

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
martanc
Zaslal: pá červenec 27, 2007 1:07 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
pridavam se do party delo se my to same ale jen obcas a delaly to dvere u spolujezde stacilo sundat tapec trochu sem pro jistotu promazal zamky smontoval a hotovo Very Happy

rumcajs
Zaslal: pá červenec 27, 2007 9:16 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 07. 2007 Příspěvky: 75 Bydliště: Jihlava
stejně jako Laďa, martanc a Lukes.2002, tak i já jsem měl problém právě s tím, že se čudl zasekl, ale s tím rozdílem že ne o tapec, ale o kostru dveří, přesněji o tu dírku v kostře kudy ten čudl jezdí. Stačilo vzít pilník a kus plechu upilovat. Přeji hodně štěstí!

Zaslal: so červenec 28, 2007 12:37 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
koukam ze se z toho stava dalsi tipicka zavada pro saxo Very Happy

ozzy123
Zaslal: ne srpen 05, 2007 11:04 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 07. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: Kosice
Mno ja to mam tiez ale viem v com je problem v dverach pri vodica mi taky cudlik vypadol a tym padom mi nestiahne dole kolicek Smile a central blbne ale tento tyzden sa do toho pustim Smile a spravim sicko co treba

Zaslal: út květen 27, 2008 8:44 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Stara Lubovna
ja som dal dole aj ten tapacir a skusal som to bez tapacira a robi to stale...nevidno, zeby niekde to cuchalo(drelo)...a kde sa este tak nachadza riadiaca jednotka od centralu? Niekde pod volantom pri poistkovej skrini?

skokan
Zaslal: út květen 27, 2008 8:51 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
MrChodnyCZ napsal:
mimochodem, da se nekde ten tapec, resp. takova ta penova hmota, co je nalepena na dverich po sundani calouneni, sehnat? Pri montazi repro sem zjistil, ze jej servisaci v citroenu pri instalaci alarmu rozrezali.

mne sa to s tym cudlom stalo asi 2x za rok, takze zatial neriesim, ale co sa tyka tej peny, tak to by aj mna zaujimalo. Vodicove dvere mi dost drncia pri pustenej hudbe a spolujazdcove nic. Chcel by som zhodit tapec a nejak to tam odizolovat.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Radulik
Zaslal: út květen 27, 2008 9:00 am Odpovědět s citátem
kaslite na penu a dajte si tam asfaltove platy...to sa dava, ked sa uz robi kvalitne hudba, je to na vytlmenie dveri...ja to tak mam a dvere maju potom aj iny zvuk..akurat cena sa pohybuje 20x50cm cca 150sk, ale da sa to zohnat aj lacnejsie..

skokan
Zaslal: út květen 27, 2008 9:58 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
Radulik napsal:
kaslite na penu a dajte si tam asfaltove platy...to sa dava, ked sa uz robi kvalitne hudba, je to na vytlmenie dveri...ja to tak mam a dvere maju potom aj iny zvuk..akurat cena sa pohybuje 20x50cm cca 150sk, ale da sa to zohnat aj lacnejsie..

Radulik, kvalitnu hudbu?? Ja tam mam Hertz 130mm repra a uz mi strpa tapacir! Keby tam boli dake 165mm repra tak mi drnci snad cele auto Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Radulik
Zaslal: út květen 27, 2008 10:18 am Odpovědět s citátem
Skokanko, ja tam mam 165mm Infinity a tie maju ´´90 RMS´´ a mam cele predne dvere vytlmne...co ja viem tak ked sa uz robi poriadna hudba, tak sa tlmi cele auto...je to kvoli rezonancii a aby zvuk neunikal von z auta a aby zvuk bol kvalitnejsi. Das platy a zabijes 2 muchy jednou ranou..skvalitnis hudbu a zbavis sa rezonancie Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: