Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Přední tlumiče |
terinka |
Zaslal: ne červenec 22, 2007 1:09 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Prosím, poraďte mi, potřebovala bych vyměnit přední tlumiče a nevim, jestli mám koupit celý tlumič nebo jen vložku do tlumiče.Mám saxo 1,6vts 72kW, r. v. 6 /2002. Nevím, jestli se mění celý tlumič nebo jen vložka Děkuju za rady. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: ne červenec 22, 2007 2:25 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
terinka |
Zaslal: ne červenec 22, 2007 6:06 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Díky za radu, jsi si opravdu jistý, že tam jsou jenom ty tlumiče? Známý mi řikal, že se mění jenom ty vložky. Tak si chci být jistá co mám koupit. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: ne červenec 22, 2007 6:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Crack napsal: Obědnej celej tlumič,mění se to celý
samozrejm eze len vlozka , na co niekomu radis ked ani nevies ako vyzera system McPerson ? Uz si menil tlmice ? menil si cele predne rameno ?? si truba ?
Meni sa len tlmic(vlozka, alebo patrona) , objednaj si aj nove horne ulozenie a bude to vsetko ako ma byt |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
olda77 |
Zaslal: ne červenec 22, 2007 7:48 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: ne červenec 22, 2007 10:19 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Že sem radši nedržel hubu když vím jak to tady chodí!Mohlo mě bejt jasný kdo se ozve,nesmíš to brát z takovýho důslednýho inženýrskýho hlediska miki!Já když sem šel obědnat tlumiče tak sem přišel k prodejci a říkám že bych potřeboval nový tlumiče.Vím že ty když jsi tam šel tak jsi řek že potřebuješ vložku,možná ti dali alwaisku,možná vložku do sání,nevím no,ale já teda řek že potřebuju tlumiče a oni hned věděli.Samozdřejmě že sem tlumiče měnil i pružiny.Ale jako nenapadlo by mě fakt psát když se někdo zeptá na to co má obědnat abych tady mluvil o nákejch ramenech!Nebo tobě když jsi šel koupit tlumiče tak se tě rovnou zeptali jestli chceš i ramena? to je jak když jdu pro rohlíky a oni se mě zeptaj jestli chci i máslo,ty trubo...nevím no jestli na slovensku když dáváte nový tlumiče,jestli to berete rovnou s těhlicema s ramenama atd... jako nezlob se na mě,ale ukaž mě katalog náhradních dílů kde není psáno tlumič,ale vložka a já budu držet hubu! |
_________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: ne červenec 22, 2007 10:33 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
terinka |
Zaslal: po červenec 23, 2007 4:06 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Pánové, jsem z vás zmatená.. Docela na to spěchám, tak by bylo dobré, kdyby jste se dohodli, jak to má být.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: po červenec 23, 2007 5:05 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Crack napsal: Že sem radši nedržel hubu když vím jak to tady chodí!Mohlo mě bejt jasný kdo se ozve,nesmíš to brát z takovýho důslednýho inženýrskýho hlediska miki!Já když sem šel obědnat tlumiče tak sem přišel k prodejci a říkám že bych potřeboval nový tlumiče.Vím že ty když jsi tam šel tak jsi řek že potřebuješ vložku,možná ti dali alwaisku,možná vložku do sání,nevím no,ale já teda řek že potřebuju tlumiče a oni hned věděli.Samozdřejmě že sem tlumiče měnil i pružiny.Ale jako nenapadlo by mě fakt psát když se někdo zeptá na to co má obědnat abych tady mluvil o nákejch ramenech!Nebo tobě když jsi šel koupit tlumiče tak se tě rovnou zeptali jestli chceš i ramena? to je jak když jdu pro rohlíky a oni se mě zeptaj jestli chci i máslo,ty trubo...nevím no jestli na slovensku když dáváte nový tlumiče,jestli to berete rovnou s těhlicema s ramenama atd... jako nezlob se na mě,ale ukaž mě katalog náhradních dílů kde není psáno tlumič,ale vložka a já budu držet hubu!
asi mas nejaky psychicky komplex kamos, ale este raz si precitaj co si slecne poradil. Pokial nevies napisat- sorry borci, napisal som kravinu - tak to nehadz na mna .
objednaj si len VLOZKU , a dokup si horne ulozenia prednych tlmicov, to je to co potrebujes |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
2unlimited |
Zaslal: po červenec 23, 2007 7:43 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: po červenec 23, 2007 10:17 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
HEh mno MAjme sa radi |
_________________ Zlte mierne odrete saxo |
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: čt červenec 26, 2007 7:19 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
O psychickým komplexu by jsme spolu mohli dlouze polezmizovat,ze!? Sorry borci umím napsat proč ne,ale musíš mě nejdřív ukázat kde v katalogu náhradních dílů maj napsáno vložka a ne tlumič a nebo by si terinka musela obědnat tlumič a přišly by ji k tomu i ramena,pak to řeknu proč ne!!A nebo by ses musel chovat normálně a ne se hned nad každýho povyšovat a říct to v klidu že odborně se slangovýmu tlumiči říká vložka,nebo patrona,protože já to teda slyšel poprvé |
_________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: čt červenec 26, 2007 10:06 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTI |
Zaslal: pá červenec 27, 2007 12:08 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Kup jen vložku tlumiče a ty horní uložení-pro jistotu. Pružina se mění jen když je prasklá. Někdy se tu objeví jako odpověď takovej blábol. Už jistou dobu tohle fórum beru s rezervou. Je tu pár lidí co si na autě dělaj sami a dobře poradí, ale spousta co má známýho servisáka co povídal nebo vyučenejch automechaniků co už to pár let nedělali. Pěkně vám děkuju jak ste mi tenkrát poradili když sem měl Saxo týden. (Rozvrtal sem palubku, poškrábal co se dalo, protože mi nesvítila po otočení klíčku kontrolka přehřátí vody a dle vašich rad svítit měla a byla to jen žárovička na výměnu ) Jen pro shrnutí model 2000 má SMD ledky a kontrolka svítí jen při přehřátí, ne při otočení klíčku. Prostě by to chtělo se zamyslet než něco poradíte, hlavně mám na mysli takový ty odborníky typu crack |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: so červenec 28, 2007 9:32 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
BX19GTI:jo hochu já se nad tím zamyslel a nevidím na tom nic špatnýho a za svým výrokem si stojím,za žádnýho odborníka se nepovažuju,ani nikdy nepovažoval,nevím kde ste na to všichni přišli,ale dělejte jak umíte,vid!btw.:ještě někdo si chce vylejt srdíčko?Jen do mě,já to přežiju,nezkácím se a nikam si postěžovat na vás nepůjdu a navíc se mě líběj ty lidi co nejsou vůbec vidět,do diskuse se nezapojej,na sraz nepřijedou a pak když se to tu hádá tak se přidaj,mám na mysli ty lidi typu BX19GTi |
Naposledy upravil Crack dne so červenec 28, 2007 2:06 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
Návrat nahoru |
|
|