Autor |
Zpráva |
< Fotky a videa ~ fotky: 195/45 gumy na saxe |
butthead |
Zaslal: čt leden 18, 2007 6:35 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Rozhodujem sa, prosim pomozte mi fotkou alebo nejakym linkom aby som mal predstavu ako to bude vyzerat. Ps: Najradsej by som to videl na NIE VTS-kovej verzii, nic proti ale... ja VTS nemam. cuzz |
|
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: so červenec 28, 2007 1:22 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
NJ pokial ta nestopnu polisi a nenaparu ti pokutu |
_________________ Zlte mierne odrete saxo |
|
Návrat nahoru |
|
miro pona |
Zaslal: so červenec 28, 2007 12:48 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
pozri si fotky s pavova bledomodre saxo 5dverove je tam aj odfoteny disk s pneu v 14ke. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: ne červenec 29, 2007 4:50 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
ozzy123 napsal: NJ pokial ta nestopnu polisi a nenaparu ti pokutu
A co ti policajti udělají? podle techničáku nezjistí zda ty kla tam patří nebo ne...když to na tebe zkusí tak jim řekneš že kola jsou z továrny a takhle to prošlo technickou....něják ti to nedokážou....rozměry pneu jsou jen ve velkém techničáku a ten máš doma zašoupnutý v šuplíku....tečka....nemají nic...jediný problém je že na technickou kam vezeš i velký techničák už poznají která bije...takže já až koupím větší pneu tak budu na technickou jezdit na zimních gumách a budu mít klid |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: ne červenec 29, 2007 4:56 pm |
|
|
Anonymní
|
Lukes.2002 napsal: ozzy123 napsal: NJ pokial ta nestopnu polisi a nenaparu ti pokutu
A co ti policajti udělají? podle techničáku nezjistí zda ty kla tam patří nebo ne...když to na tebe zkusí tak jim řekneš že kola jsou z továrny a takhle to prošlo technickou....něják ti to nedokážou....rozměry pneu jsou jen ve velkém techničáku a ten máš doma zašoupnutý v šuplíku....tečka....nemají nic...jediný problém je že na technickou kam vezeš i velký techničák už poznají která bije...takže já až koupím větší pneu tak budu na technickou jezdit na zimních gumách a budu mít klid
ale u napr ja uz nemam velky technicak len "osvedcenie o vozidle" a tam je to presne zapisane .... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: ne červenec 29, 2007 5:03 pm |
|
|
Site Admin
|
Uz jsem tu psal. Slovaci to maji jinak:-)) Nemaji velky technicak |
|
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: ne červenec 29, 2007 5:31 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
mam podobny problem v technicaku 165/75 R13 a na aute r14 180 |
_________________ 1.4 VTS so saxo polepem
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: ne červenec 29, 2007 8:15 pm |
|
|
|
Barth3Z napsal: Lukes.2002 napsal: ozzy123 napsal: NJ pokial ta nestopnu polisi a nenaparu ti pokutu
A co ti policajti udělají? podle techničáku nezjistí zda ty kla tam patří nebo ne...když to na tebe zkusí tak jim řekneš že kola jsou z továrny a takhle to prošlo technickou....něják ti to nedokážou....rozměry pneu jsou jen ve velkém techničáku a ten máš doma zašoupnutý v šuplíku....tečka....nemají nic...jediný problém je že na technickou kam vezeš i velký techničák už poznají která bije...takže já až koupím větší pneu tak budu na technickou jezdit na zimních gumách a budu mít klid
ale u napr ja uz nemam velky technicak len "osvedcenie o vozidle" a tam je to presne zapisane ....
tak to chlapy sorry...dělám v autoškole a zatím se vyznám jen v dírách co jsou v české legislativě |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: ne červenec 29, 2007 10:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
butthead napsal: Rozhodujem sa, prosim pomozte mi fotkou alebo nejakym linkom aby som mal predstavu ako to bude vyzerat. Ps: Najradsej by som to videl na NIE VTS-kovej verzii, nic proti ale... ja VTS nemam. cuzz
dodám jak uvidím kamaráda má 195/45-15 na nesnižovaném saxu nové,a má tam dost místa dal bys tam i 16-45 co jsem vyděl na jednom saxu na tuningu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: po červenec 30, 2007 7:53 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Slovaci mame smolu..
nepoznate niekto nejakeho dobraka v citroene, ktory by bol ochotny nam odsuhlasovat vacsie pneumatiky?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út červenec 31, 2007 7:36 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Majo napsal: Slovaci mame smolu..
nepoznate niekto nejakeho dobraka v citroene, ktory by bol ochotny nam odsuhlasovat vacsie pneumatiky??
co z toho robite vedu ? ked mas 13 alebo 14 je to jedno . este som nepocul ze by niekoho trapili kvoli o palec vacsim alebo trosku sirsim gumam. pokial to vylozene nekrici do oci, ako ked na R5 mas 13 a su tam nejake 17 tak je to policajtom uplne jedno. pri beznej kontrole je im jedno aj takyto extrem, clovek ich musi nasrat niecim inym aby si zacali vsimat taketo nepodstatne veci |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: út červenec 31, 2007 8:29 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Miki, dovolim si s Tebou nesuhlasit.. ked ma naposledy stopli policajti, zobrali si moj technicak a presne porovnali ci mi sedi rozmer pneumatiky.. a to bola len taka hliadka, v podstate nemali dovod ma stopnut.. o foliach ani nehovorim (ledva som ich ukecal ze su od vyroby.. )
a ja mam 185/55/14, cize origo na vtsko.. a zatial s tym autom nemam v podstate nic robene.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: út červenec 31, 2007 9:53 pm |
|
|
|
tohle je všude stejné-je to kus od kusu....když budu hnusný tak pokud potkáš policajta který večer předtím nedostal tak si něco najde...pokud potkáš reálně smýšlejícího který dává flastra ne za zatmavený zadní okýnka ale za jízdy na červenou, nebezpečné předjíždění a podobně tak je to v pohodě... |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út červenec 31, 2007 10:32 pm |
|
|
|
Majo napsal: Miki, dovolim si s Tebou nesuhlasit.. ked ma naposledy stopli policajti, zobrali si moj technicak a presne porovnali ci mi sedi rozmer pneumatiky.. a to bola len taka hliadka, v podstate nemali dovod ma stopnut.. o foliach ani nehovorim (ledva som ich ukecal ze su od vyroby.. )
a ja mam 185/55/14, cize origo na vtsko.. a zatial s tym autom nemam v podstate nic robene..
ty máš v malym techničáku rozměr kol jo? Já myslel že ten je jenom ve velkym a ten sebou nevozíš a navíc v něma můžeš mít namalovanej bůh ví jakej rozměr. Nikdy mi neřekli ani hovno na to že mam o palec větší a o kus širší kola......... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: út červenec 31, 2007 11:07 pm |
|
|
|
Ritchma napsal: Majo napsal: Miki, dovolim si s Tebou nesuhlasit.. ked ma naposledy stopli policajti, zobrali si moj technicak a presne porovnali ci mi sedi rozmer pneumatiky.. a to bola len taka hliadka, v podstate nemali dovod ma stopnut.. o foliach ani nehovorim (ledva som ich ukecal ze su od vyroby.. )
a ja mam 185/55/14, cize origo na vtsko.. a zatial s tym autom nemam v podstate nic robene..
ty máš v malym techničáku rozměr kol jo? Já myslel že ten je jenom ve velkym a ten sebou nevozíš a navíc v něma můžeš mít namalovanej bůh ví jakej rozměr. Nikdy mi neřekli ani hovno na to že mam o palec větší a o kus širší kola.........
Ríšo prosím tě mrkni na pár přéspěvků výše |
|
Návrat nahoru |
|
|