punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - fotky: 195/45 gumy na saxe

Autor Zpráva

<  Fotky a videa  ~  fotky: 195/45 gumy na saxe

butthead
Zaslal: čt leden 18, 2007 6:35 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
Rozhodujem sa, prosim pomozte mi fotkou alebo nejakym linkom aby som mal predstavu ako to bude vyzerat. Ps: Najradsej by som to videl na NIE VTS-kovej verzii, nic proti ale... Laughing ja VTS nemam. cuzz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ozzy123
Zaslal: so červenec 28, 2007 1:22 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 07. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: Kosice
NJ pokial ta nestopnu polisi a nenaparu ti pokutu

Zaslal: so červenec 28, 2007 12:48 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 19. 05. 2006 Příspěvky: 84 Bydliště: bratislava
pozri si fotky s pavova bledomodre saxo 5dverove je tam aj odfoteny disk s pneu v 14ke.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lukes.2002
Zaslal: ne červenec 29, 2007 4:50 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
ozzy123 napsal:

A co ti policajti udělají? podle techničáku nezjistí zda ty kla tam patří nebo ne...když to na tebe zkusí tak jim řekneš že kola jsou z továrny a takhle to prošlo technickou....něják ti to nedokážou....rozměry pneu jsou jen ve velkém techničáku a ten máš doma zašoupnutý v šuplíku....tečka....nemají nic...jediný problém je že na technickou kam vezeš i velký techničák už poznají která bije...takže já až koupím větší pneu tak budu na technickou jezdit na zimních gumách a budu mít klid Cool

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Barth3Z
Zaslal: ne červenec 29, 2007 4:56 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Lukes.2002 napsal:
ozzy123 napsal:

A co ti policajti udělají? podle techničáku nezjistí zda ty kla tam patří nebo ne...když to na tebe zkusí tak jim řekneš že kola jsou z továrny a takhle to prošlo technickou....něják ti to nedokážou....rozměry pneu jsou jen ve velkém techničáku a ten máš doma zašoupnutý v šuplíku....tečka....nemají nic...jediný problém je že na technickou kam vezeš i velký techničák už poznají která bije...takže já až koupím větší pneu tak budu na technickou jezdit na zimních gumách a budu mít klid Cool

ale u napr ja uz nemam velky technicak len "osvedcenie o vozidle" a tam je to presne zapisane ....
Ghofig
Zaslal: ne červenec 29, 2007 5:03 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Uz jsem tu psal. Slovaci to maji jinak:-)) Nemaji velky technicak
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
gordon SVK
Zaslal: ne červenec 29, 2007 5:31 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
mam podobny problem v technicaku 165/75 R13 a na aute r14 180

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lukes.2002
Zaslal: ne červenec 29, 2007 8:15 pm Odpovědět s citátem
Barth3Z napsal:
Lukes.2002 napsal:
ozzy123 napsal:

ale u napr ja uz nemam velky technicak len "osvedcenie o vozidle" a tam je to presne zapisane ....

tak to chlapy sorry...dělám v autoškole a zatím se vyznám jen v dírách co jsou v české legislativě Wink Wink

Goodman
Zaslal: ne červenec 29, 2007 10:41 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 10. 03. 2007 Příspěvky: 187 Bydliště: Týn nad Vltavou
butthead napsal:
Rozhodujem sa, prosim pomozte mi fotkou alebo nejakym linkom aby som mal predstavu ako to bude vyzerat. Ps: Najradsej by som to videl na NIE VTS-kovej verzii, nic proti ale... Laughing ja VTS nemam. cuzz

dodám jak uvidím kamaráda má 195/45-15 na nesnižovaném saxu nové,a má tam dost místa dal bys tam i 16-45 co jsem vyděl na jednom saxu na tuningu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Majo
Zaslal: po červenec 30, 2007 7:53 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Slovaci mame smolu.. Crying or Very sad

nepoznate niekto nejakeho dobraka v citroene, ktory by bol ochotny nam odsuhlasovat vacsie pneumatiky??
Miki
Zaslal: út červenec 31, 2007 7:36 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
Majo napsal:
Slovaci mame smolu.. Crying or Very sad

nepoznate niekto nejakeho dobraka v citroene, ktory by bol ochotny nam odsuhlasovat vacsie pneumatiky??

co z toho robite vedu ? ked mas 13 alebo 14 je to jedno . este som nepocul ze by niekoho trapili kvoli o palec vacsim alebo trosku sirsim gumam. pokial to vylozene nekrici do oci, ako ked na R5 mas 13 a su tam nejake 17 tak je to policajtom uplne jedno. pri beznej kontrole je im jedno aj takyto extrem, clovek ich musi nasrat niecim inym aby si zacali vsimat taketo nepodstatne veci Wink

Zaslal: út červenec 31, 2007 8:29 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Miki, dovolim si s Tebou nesuhlasit.. ked ma naposledy stopli policajti, zobrali si moj technicak a presne porovnali ci mi sedi rozmer pneumatiky.. a to bola len taka hliadka, v podstate nemali dovod ma stopnut.. o foliach ani nehovorim (ledva som ich ukecal ze su od vyroby.. Mr. Green )

a ja mam 185/55/14, cize origo na vtsko.. a zatial s tym autom nemam v podstate nic robene..
Lukes.2002
Zaslal: út červenec 31, 2007 9:53 pm Odpovědět s citátem
tohle je všude stejné-je to kus od kusu....když budu hnusný tak pokud potkáš policajta který večer předtím nedostal tak si něco najde...pokud potkáš reálně smýšlejícího který dává flastra ne za zatmavený zadní okýnka ale za jízdy na červenou, nebezpečné předjíždění a podobně tak je to v pohodě...

Ritchma
Zaslal: út červenec 31, 2007 10:32 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Majo napsal:
Miki, dovolim si s Tebou nesuhlasit.. ked ma naposledy stopli policajti, zobrali si moj technicak a presne porovnali ci mi sedi rozmer pneumatiky.. a to bola len taka hliadka, v podstate nemali dovod ma stopnut.. o foliach ani nehovorim (ledva som ich ukecal ze su od vyroby.. Mr. Green )

a ja mam 185/55/14, cize origo na vtsko.. a zatial s tym autom nemam v podstate nic robene..

ty máš v malym techničáku rozměr kol jo? Já myslel že ten je jenom ve velkym a ten sebou nevozíš a navíc v něma můžeš mít namalovanej bůh ví jakej rozměr. Nikdy mi neřekli ani hovno na to že mam o palec větší a o kus širší kola.........
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lukes.2002
Zaslal: út červenec 31, 2007 11:07 pm Odpovědět s citátem
Ritchma napsal:
Majo napsal:

ty máš v malym techničáku rozměr kol jo? Já myslel že ten je jenom ve velkym a ten sebou nevozíš a navíc v něma můžeš mít namalovanej bůh ví jakej rozměr. Nikdy mi neřekli ani hovno na to že mam o palec větší a o kus širší kola.........

Ríšo prosím tě mrkni na pár přéspěvků výše Wink Wink Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: