Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Veci Ktore treba vymenit po kupe automobilu |
ozzy123 |
Zaslal: po červenec 23, 2007 10:19 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Poradte co svetko si mam vymenit po kupe automobilu. Az nieako podozrivo dobre mi ide. Budem menit palivovy filter, olejovy filter, olej, a vzduchovy filter este na co by som sa mal mrknut ? |
_________________ Zlte mierne odrete saxo |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:23 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Rozhodně v jakém stavu je rozvodovej řemen,já když koupil saxíka tak jsem mu dopřál rozvoďák+kladky+vodnípumpu,klínovej řemen,svíčky,olej,vyměnil jsem vodu,proměřil baterku a kolik dává altík,palivovej filtr,a měl jsem možnost sehnat levně spojkovou sadu,tak jsem ji tam rovnou také dal a dával jsem přední kotouče + desky
Nyní dávám sport.filtr,nech si odněkoho zkontrolovat čepy a geometri zda ti v tom při nerovnostech netluče
no koukám že jsem si spíš skoro složil nové saxo
né ale mám pokoj a čisté svědomí jen jsem si říkal že klíňák by ještě vydržel,to samé spojka,ale ložisko bylo také pofidérní ,zase si myslím že mám od těch to věcí na hodně dlouho pokoj |
|
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: po červenec 23, 2007 11:58 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Remen a rozvody boli asiq menene na 100 000 Km teraz mam 125 000, mam to poznacene na plate na motore z fixou takou zelenou. Mno uvidime asiq ho hodim do servisu na pozretie co by trebalo Lebo az podozrivo dobre ide |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: út červenec 24, 2007 9:59 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
hod to k nějaké mu známemu nebo tě ošulej a kor cizí když jim řekneš že si to koupil a nevyznáš se v tom..
neříkám že tě všichni ošulej to né,ale raději za známím nebo kdo je takmezi lidma uvás uznávanej nebo ho někdo zná víš jak to myslím,ale v citroenu by si za to vzali majlant...... |
|
|
Návrat nahoru |
|
SliM |
Zaslal: út červenec 24, 2007 11:59 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Rozhodne by som pozrel ešte brzdy - apoň platne a kotúče - tá kontrola nič nestojí a brzdy sú brzdy ....
Ja som menil po kúpe aj to + zadné brzdové valčeky, pretože jeden "pustil" (ak to nikto ešte nemenil a vzadu máč bubnové brzdy tých 125000 je aurát tak ...) |
_________________ 1.5 D, 42kW, 2001 |
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: ne srpen 05, 2007 11:08 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Bol som na STk taq prisli na to ze by som si mal vymenit predne platnicky na brzdach lebo brzda zabera moc dole a su velmo scuchane len taq taq som presiel Tesne, Taq asiq sa zameram toto leto |
|
Návrat nahoru |
|
ozzy123 |
Zaslal: st srpen 22, 2007 5:35 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Taq olej je tam novy cisty som dost bol v rdeli aky tam bol sajrajt dal by sa krajat |
|
Návrat nahoru |
|
|