chci se zeptat kolik stojí pojištění na 1.4 a 1.6 jestli to je stejný nebo jaký je rozdíl! myslím to bez nějakejch těch výhod atd.....
samozřejmně ,že je to stejné.kolik stojí to ?to záleží na výběru pojišťovny a na tvých bonusech popř.malusech.koukni na nějaké finanční servery a budeš chytřejší.osobně bych asi volil 1.6
záleží u jaký pojišťovny. Myslim že Generali to má ještě rozdělený.Takža je tam malý rozdíl mezi 1.4 a 1.6. Jo a pak Wustenrot to má i podle koní a nebo podle obsahu. Ale pro 1.6 16V se to rozhodně podle koní nevyplatí... koukal jsem na to... to by byl skoro dvojnásobek než platim teď u ČPP no jo no... hodně koníků pod kapotou
záleží u jaký pojišťovny. Myslim že Generali to má ještě rozdělený.Takža je tam malý rozdíl mezi 1.4 a 1.6. Jo a pak Wustenrot to má i podle koní a nebo podle obsahu. Ale pro 1.6 16V se to rozhodně podle koní nevyplatí... koukal jsem na to... to by byl skoro dvojnásobek než platim teď u ČPP no jo no... hodně koníků pod kapotou
presne tak Generali a jeste jedna pojistovna to maj rozdeleny na vice kategoriji
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru