punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - NEchce to nastartovat

Autor Zpráva

<  Servis  ~  NEchce to nastartovat

FilipM..
Zaslal: ne červenec 10, 2005 4:06 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Ahoj, mam takovy problem. Uz se me to stalo podruhe. MOtor nejde nastartovat. Predtim kdyz jsem otocil klickem na rosviceni kontrolek tak sal benzin do motoru. Ted uz vubec nic nehuci a nestaruje. Rozebral jsem vse co me napadlo a nic. A poradte nejaky dobry servis< mam VTS. kamarad byl ve Sterboholech u myslim DAMARO a byl spokojen mate nekdo zkusenosti?Dik za odpoved FilipM.
BX19GTI
Zaslal: ne červenec 10, 2005 5:18 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
A jak to nestartuje? Jako startér netočí nebo točí a nechce chytnout. Takže to vypadá jako nějaký relé nebo rovonou čerpadlo je v tahu.

Zaslal: ne červenec 10, 2005 9:40 pm Odpovědět s citátem
Toci motor jako blazen cerpadlo pry pri necelkych 75 000Km je pry dle Citroen nerealny! Ale poud ano tak to bude asi rana. Proste jen toci a nic vic.
BX19GTI
Zaslal: ne červenec 10, 2005 11:00 pm Odpovědět s citátem
Nejdřív zkontroluj to relátko co spíná čerpadlo. Zítra zjistím který to je , doufám že na 1.1 to je řešený stejně jako u VTS. Jinak ještě zkontroluj jestli svítí ta Žlutá kontrolka K na palubovce.

Zaslal: po červenec 11, 2005 4:17 am Odpovědět s citátem
Anonymní
Dekuji za radu hned rano se podivam.A to relatko pisni budu jedine rad.
Dik Filip
FilipM..
Zaslal: st červenec 13, 2005 8:25 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Uz opraveno. Byla spatna elektrika v motoru rozpojil se pry konektor Smile takze oparav nic nestala.Ale v prvu me rikali,ze to bude asi cerpadlo. To bych asi uz nevydejchal.
Dik za pomoc FilipM.
AXtuning
Zaslal: st listopad 16, 2005 10:11 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 65 Bydliště: NJ
Jsem vlastníkem citroenu ax 1,0 96´ motor točí jako vzteklej, ale palivové čerpadlo nedá ani kapku benzínu, jistra může být tak maximálně od zapalovače, Prostě nic a řídící jednotka se celkem dost hřeje(dle mě je tato teplata moc vysoká). Všechny pojistky jsou OK.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
BX19GTI
Zaslal: st listopad 16, 2005 2:54 pm Odpovědět s citátem
A co takhle nějaký čidlo co je před. Třeba u BX to bylo čidlo na setrváku a to když odešlo tak nešla ani jiskra ani se nespínalo čerpadlo a vstřiky.

Zaslal: út listopad 22, 2005 10:14 am Odpovědět s citátem
Jak zkontrolovat snímač otáček, navíc, i když je motor vypnutý tak ECU odebírá proud cca 1,5A (což je nesmysl). Musím to mít odpojené, teď jedu (táhnu ho) do servisu nechat zkušebně načíst data z řídící jednotky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
AXtuning
Zaslal: po prosinec 19, 2005 2:27 pm Odpovědět s citátem
Takže už nikdy nepojedu do servisu, stálo to tam 14dní a nikdo se na to ani nepodíval. Stále mi tvrdili, že je cokoliv jiného špatného, než ECU, vyměnili snímač otáček, nic. Jakési relé vedle ECU, nic. Dokonce zkoušeli jiný zapoalovací modul, nic. Stále nechytá. Tak jsem si koupil ECU za 3000Kč a naházel tam staré komponenty a ejhle už to vrčí... Už nikdy o žádný servis ani očkem nezavadím..... Crying or Very sad
okey
Zaslal: st prosinec 21, 2005 9:55 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 07. 04. 2005 Příspěvky: 73 Bydliště: Ostrava
Musis na ne trosku tlacit, proste snima dopredu sepsat co si myslis ze by to mohlo byt, a pak kdyz ti budou delat takove cavyky a nakonec to vyresis sam nezaplatit jim ani vindru....taky nebudu platit opravari pracky za to ze mi postupne vymeni vsechny dily kdyz nejde elektrina a ja mu to rikal. Jsou to mrchy a jeste uplne tupe...ale co nadelas....

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: