Zdravim...pred nedavnom som si zaobstaral Saxik 1.1i r.97a mam takyto problemik: Pri vyssich otackach (neviem presne kolko lebo mam namiesto otackomera hodiny, ale asi pri 120km/h a viac na 5-ke) sa ozyva z motora taky divny piskot.Ak jemne uvolnim nohu z plynu tak to prestane....ak na to znova dupnem tak to tak jemne piska zase.Neviete poradit co to robi? Diky moc...
SAXOKLUBÁKZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 82Bydliště: Prešov a Galanta
No....takze po dokladnejsej analyze problemu som zistil ze ten piskot ide niekde z oblasti ako je prave zadne koleso. Zacne to piskat ked to dupem na 5-ke okolo 120 a viac......ale ak mam napr 130 a jemnulinko uvolnim plynovy pedal tak to nepiska.....ale ked na to slapnem tak to piska zase. A robi mi to aj na 4-ke v rychlosti okolo 100....nemam otackomer takze neviem asi pri akych otackach to robi a co to piskanie sposobuje.....pri tom kolese su nejake hadice.......zeby dajaky falosny luft alebo co?
Jsi si jisty ze je to zavisle na otackach? Nemuze ti treba piskat buben nebo neco podobneho(i kdyz obubnu jsem to jeste neslysel, vetsinou piskaji kotouce)? Na lozisko to nevypada, to by hucelo porad. Nebo treba nejaky vzduchovy vir(treba se zahradkou to obcas pekne piska)?
SAXOKLUBÁKZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 82Bydliště: Prešov a Galanta
urcite je to zavisle od otacok......dnes som to skusal turovat na 4-ke aj 5-ke a robi to to iste ale pri inych rychlostiach ale zhruba pri tych istych otackach......akurat neviem ze ci to robi aj na 3-ke napr. to odskusam. a zahradku nemam.ten divny zvuk vychadza ako je to koleso......nemoze to byt tym ako su tam tie hadice ku nadrzi.......ze to piska ked je vyssi vykon motora a vacsi odber z nadrze?....mozno nejaky podtlak alebo co....kua
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru