ECHT SAXOKLUBÁKZaložen: 09. 05. 2007Příspěvky: 235Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Zdravim panove
Mam jen malinkou otazku chci dat misti toho myho vybrakovanyho katalizatoru rezonator a asi zrejme dam i ladenej koncovej tlumic......stredovej necham a to je ten problem ma to cenu tam davat ten rezonator kdyz tam necham ten stredak?? chtel bych trosicku lepsi zvuk a ne seriovej ale zase nechci mit v aute bordel abych neslisel vlastniho slova......jenom takovej milej hlasitejsi sportovni zvuk......
NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 27. 08. 2007Příspěvky: 1Bydliště: Ústí nad Labem
Zdravim...trochu nechápu proč chceš dávat místo katru rezonátor...já mám totálně překopaný celý potrubí...začal jsem svodama místo katru difuzor a místo středáku rezonátor a koncovej tlumič. A je to fakt mazec...zvuk je luxusní, zvednul se výkon, a z tlumiče když prošlápnu plyn na 6,5 až 7 tisíc lítaj plameny...nebo spíš to vypadá jako tryska tak 30 cm od konce tlumiče. Navíc když dáš doprdele katr a dáš místo něj jen dutej rezonátor tak pujdeš s výkonem dolu jelikož tam nebude žádnej odpor. takže lepší je tam strčit difuzor kterej ti pustí dál splodiny, ale má odpor....a za něj dát teprve rezonátor...hi hi
Mám trubku místo katu a koncák dávám podle nálady Kat pryč decentně přidá na hluk ua má to takovej ostřejší sportovní chraplák.Jinak když dáš koncák tak je to bordel jako kráva,ale záleží jestli je rovnou průchozí,nebo je řešenej jinak.Jo a středák mám z výroby průchozí Jinak středák doporučuju fakt nechat,bez je to nehoráznost!!!
jak mas vyresenou sondu? Kolem toho katu se nejaka mota u novych modelu, tak nevim, jak to mas vyreseny
Já mám mezitip Sága,takže mám jednu sondu jako starej model,tuším že Marty má taky jen jednu a ještě někdo tady o tom mluvil,prostě konec roku 99 a pak ještě chvíli 2000 byla jedna lamba a pak 2+ ten ventil na svodech.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru