punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - audiotuning

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  audiotuning

in0
Zaslal: st leden 04, 2006 12:12 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
-----1.EPIZODA-----
takhle sem to rozdelal pred par tydny. upozornuju, ze slo jen o zkusebni instalaci jestli vsechno vyjde rozmerove tak jak sem si vypocital.

- v dalsi casti prijde mdf podlozka na molitan a silikonovej tmel, do toho az usadim repro a potom co si poslechnu ty zvukovy zkraty se bude tlumit at vim proc jsem nevyhodil penize za tlumeni Very Happy

NÁHLED DO DVĚŘÍ

NÁHLED DO DVĚŘÍ

PO SUNDÁNÍ TAPECU

ZKOUŠKA JESTLI NĚJAK NEDOSTANU 16,5CM REPRO DO DÍRY PRO 13CM REPRO Cool Laughing

ROZMĚŘENÍ A NAČRTNUTÍ TUŽKOU HRUBÁ OBLAST PRO 16,5CM REPRO

NAVRTÁVÁNÍ KRUHU PRO ROZŠÍŘENÍ DÍRY PRO REPRO

NAVRTÁVÁNÍ BYLO ZDLOUHAVÝ, TAK JSME SE DO TOHO NAKONEC PUSTILI KARBOFLEXOU Twisted Evil

VYŘEZÁVÁNÍ KRUHU...

...

VYŘEZANÝ KRUH PEČLIVKY ZAHLADÍ PILNÍKEM NEBO IDEÁLNĚ DREMLEM

JAKO PRDEL NA HRNEC (PŘICHYCENO NA JEDEN ŠROUBEK DO STARÉHO ZÁVITU, VE SKUTEČNOSTI BUDE REPRO SEDĚT CCA O 1CM NÍŽ)

Z VNITŘKU TAPECU JE POTŘEBA UVOLNIT MÍSTO PRO REPRÁK, TAKŽE ŠTÍPAČKY A JEDEM...

...NAHOŘE VÍC, DOLE JEN PÁR CM (NENÍ SE ČEHO BÁT, VŠECHNO PAK SKRYJE SERIAL MŘÍŽKA ZE SAXA)

TAKHLE UŽ SEDÍ NA PRAVÉM MÍSTĚ, AKORÁT TEN DOTYK DOLE JE AUDIOHŘÍCH, ŠLO MI JEN O PŘEDSTAVU JAK BUDE SEDĚT NA BUDOUCÍ PODLOŽCE (MEZI REPRO A PLECHEM JE NA FOTCE 1CM MEZERA, JE TO BLBĚ VIDĚT, AŽ PŘIJDE PODLOŽKA TAK TO PŮJDE O 3-5MM DOVNITŘ)

...

TROCHA PLASTU K NIČEMU UVOLNILA MÍSTO REPRÁKU

...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mishenko
Zaslal: st leden 04, 2006 7:59 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
Tak to je dost brutal, takto rezat do auta. Ja som si myslel, ze to tam pojde dako natlacit, ale toto je prilis Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Saty
Zaslal: st leden 04, 2006 8:16 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 01. 11. 2005 Příspěvky: 138 Bydliště: Veřovice
No mi to jako brutal neprijde, trochu zvetsit diru ve dverich. Akorat to chce poradne zahladit pilnikem, i ten tapec - potom to bude skoro jak original

mishenko
Zaslal: st leden 04, 2006 8:21 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
Saty napsal:
No mi to jako brutal neprijde, trochu zvetsit diru ve dverich. Akorat to chce poradne zahladit pilnikem, i ten tapec - potom to bude skoro jak original

... korozia nic ?
Saty
Zaslal: st leden 04, 2006 8:23 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 01. 11. 2005 Příspěvky: 138 Bydliště: Veřovice
samizrejme by to mel necim zatrit nebo striknout

in0
Zaslal: st leden 04, 2006 11:47 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
jo, to jo. co doporucujete proti ty korozi? Smile diky za pripominku, vemu to zakladovkou.

mishenko, jinak brutal to prece neni vubec - pocitalo se castecne s tim, ze se kvuli stahnutymu oknu reprak do dveri takhle hluboky vubec nedostane a ze se bude muset delat specialni tapec a takhle to jde vsechno s trochou namahy krasne.

Naposledy upravil in0 dne st leden 04, 2006 1:16 pm, celkově upraveno 1 krát
hejhixx
Zaslal: st leden 04, 2006 11:52 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 11. 2005 Příspěvky: 191 Bydliště: Rovina
Ahojky, v současné době jsem se vrhnul na řešení stejného problému. Ale nechce se mi řezat dveře, takže jsem se rozhodnul pro distanční kroužky vlastní výroby a pak dolaminování dveří. Až to budu mít tak pošlu fotky Smile. Zatim čau a hodně sil Smile m.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
in0
Zaslal: st leden 04, 2006 1:15 pm Odpovědět s citátem
a proc nechces rezat? ty distancni krouzky budou muset bejt dost velky a poleze ti to dost k levy noze...
hejhixx
Zaslal: st leden 04, 2006 1:29 pm Odpovědět s citátem
in0 napsal:
a proc nechces rezat? ty distancni krouzky budou muset bejt dost velky a poleze ti to dost k levy noze...

no ani ne, do hloubky to zatim vypada tak o 1cm vic, ale jak rikam zatim to je ve vyrobe, prvni dvere a uvidim jak to bude vypadat, pak se treba k rezani vratim, jen se naskytnul problemecek ze kdyz vyuzivam tu diru co tam je jako stredovou, ze dolni okraj presahuje dolni okraj dveri co jdou dovnitr auta coz je zasadni chyba, se nejak nechteji zavirat Sad tenhle vikend to snad udelam nahrubo a uvidi se Sad nestiham Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
SkR@Bi
Zaslal: st leden 04, 2006 2:41 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
Tou flexou řezat v autě je docela na hovno, ja bych na to vzal radši přímočarku...já sem řezal v autě flexou jednou a pak sem měl docela ťupkovatý sklo....jinak když bys měl v autě nějakej subík tak by stačily jenom třináctky na středy a vejšky na palubku...
hejhixx
Zaslal: st leden 04, 2006 2:48 pm Odpovědět s citátem
SkR@Bi napsal:
Tou flexou řezat v autě je docela na hovno, ja bych na to vzal radši přímočarku...já sem řezal v autě flexou jednou a pak sem měl docela ťupkovatý sklo....jinak když bys měl v autě nějakej subík tak by stačily jenom třináctky na středy a vejšky na palubku...

hm, tak tomu bych i veril ze pak je tupkovany sklo, ho jedine vyndat.
subik mam a do dveri jsem sehnal z bouracky koaxialy, takze jsem zvedav jak budou hrat Smile, jen jeste nevim jak zadelam nejak "efektivne" vyskace
Adler
Zaslal: st leden 04, 2006 3:26 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Mno 13 se subikem by snad stacily ale 16 tky jsou onecem jinym......taky se nane chystam jen se ktomu dokopat(prodat svoje stary a neco schrastit,ale spis neco ve verzi slim at nemusim davat moc tlusty krouzek).
jinak koaxy davat do prednich dveri je krawina....
Ino: jakou maj mont hloubku ty cantony?

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
hejhixx
Zaslal: st leden 04, 2006 3:46 pm Odpovědět s citátem
Adler napsal:
Mno 13 se subikem by snad stacily ale 16 tky jsou onecem jinym......taky se nane chystam jen se ktomu dokopat(prodat svoje stary a neco schrastit,ale spis neco ve verzi slim at nemusim davat moc tlusty krouzek).
jinak koaxy davat do prednich dveri je krawina....
Ino: jakou maj mont hloubku ty cantony?

Proc kravina davat koaxi do prednich dveri? ja je budu cpat do obouch Rolling Eyes
Ritchma
Zaslal: st leden 04, 2006 3:55 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Řezání dveří kvůli repráku to mi poser Laughing
Jo kdyby ste to řezali kvůli váze to by byla jiná Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Adler
Zaslal: st leden 04, 2006 4:34 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
citace:
Proc kravina davat koaxi do prednich dveri? ja je budu cpat do obouch Rolling Eyes[/

Protože ti budou vyšky hrat do nohou..sezen si kompa a vyskace dey na trojuhelnicky k spetnym zrcatkum...

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 5
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: