punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - řazení... přeházené kvalty

Autor Zpráva

<  Servis  ~  řazení... přeházené kvalty

kejmi
Zaslal: st září 05, 2007 10:52 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 28. 02. 2005 Příspěvky: 164 Bydliště: Pardubice - Studánka
čus kuci, pokusim se co nejstručněji popsat můj problém.. měl jsem bouračku.. na předek... auto mi opravili dnes ale volali že maj jeden problem.. mám přeházený kvalty..jakoby zrcadlove (5=1, zpatecka=2, atd....) nevite nekdo čím by to mohlo být? byla měněná převodovka-nákup na vrakovišti, ale byla ze stejnyho modelu co mám já (1.1i 1999).. a týpci ze servisu si s tím lámou hlavu.... tak kdyby Vás někoho napadlo čím by to mohlo být tak písněte. díky Kejmi Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adler
Zaslal: st září 05, 2007 11:02 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
heh tak to je dobry sajgon Smile tak si zvyknes jinak radit mno :.-)...
neprehazeli nejak tahla? ... nebo me napada jestli to neni z anglicke verze saxa... by to obracene hacko aj odpovidalo. dost se jich sem taha na dily ...

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
kejmi
Zaslal: st září 05, 2007 11:09 am Odpovědět s citátem
hele bavil jsem se uz se dvema mechanikama a prej prehodovky jsou stejny i u anglicky verze.. rikali to i chlapi na vrakači.. tak nevim mno.. asi to budou jen ty tahla doufam.. ptž po ty bouracce byla řadička totalne vykráglovaná, že s ní šlo kroutit kolem dokola... tak snad táhla.. dik
martanc
Zaslal: st září 05, 2007 2:02 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no to budou asi tahla protoze mam tuseni ze v angliji maj stejnou prevodovku a i stejny schema razeni Very Happy

Mole 22
Zaslal: st září 05, 2007 2:34 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 07. 03. 2007 Příspěvky: 153 Bydliště: Beroun
Byl jsem tenkrát zvědavý,jak Angláni řadí,tak jsem čuměl do auta na řadící páku a mají ty rychlosti úplně stejně jako my,akorát je teda řadí levačkou...v tom případě teda dávají zgajlovaný táhla docela smysl...

Zaslal: st září 05, 2007 4:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
Mole 22 napsal:
Byl jsem tenkrát zvědavý,jak Angláni řadí,tak jsem čuměl do auta na řadící páku a mají ty rychlosti úplně stejně jako my,akorát je teda řadí levačkou...v tom případě teda dávají zgajlovaný táhla docela smysl...

Táhla to určitě nejsou. Je to ve vnitř někde v převodovce. Nevím přesně co to je, nejsem automechanik, ale musí se to cely rozhodit a dát zprávně. Kamoš mi řikal, že to někomu opravovali na autě a museli rozdělat celou převodovku, že byla špatně poskládaná. Wink

Zaslal: st září 05, 2007 7:21 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 07. 2007 Příspěvky: 75 Bydliště: Jihlava
zlamos napsal:
Mole 22 napsal:

Táhla to určitě nejsou. Je to ve vnitř někde v převodovce. Nevím přesně co to je, nejsem automechanik, ale musí se to cely rozhodit a dát zprávně. Kamoš mi řikal, že to někomu opravovali na autě a museli rozdělat celou převodovku, že byla špatně poskládaná. Wink

Špatně poskládaná??? Ono to taky pasuje jinak? Na druhou stranu ... alespoň ti s tím nikdo cizí neodjede Very Happy No ale je to zajmavej problém, já bych taky spíš tipoval ty táhla!

Zaslal: st září 05, 2007 9:01 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
rumcajs napsal:
zlamos napsal:
Mole 22 napsal:

Špatně poskládaná??? Ono to taky pasuje jinak? Na druhou stranu ... alespoň ti s tím nikdo cizí neodjede Very Happy No ale je to zajmavej problém, já bych taky spíš tipoval ty táhla!

No je tam nějaká součástka naopak, ale fakt nevím co.

Zaslal: so září 08, 2007 12:22 pm Odpovědět s citátem
tak pánové byly to jen ty táhla nějak blbě zapojeny.. uz je to cajk

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: