Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ audiotuning |
in0 |
Zaslal: st leden 04, 2006 12:12 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
-----1.EPIZODA-----
takhle sem to rozdelal pred par tydny. upozornuju, ze slo jen o zkusebni instalaci jestli vsechno vyjde rozmerove tak jak sem si vypocital.
- v dalsi casti prijde mdf podlozka na molitan a silikonovej tmel, do toho az usadim repro a potom co si poslechnu ty zvukovy zkraty se bude tlumit at vim proc jsem nevyhodil penize za tlumeni
NÁHLED DO DVĚŘÍ
NÁHLED DO DVĚŘÍ
PO SUNDÁNÍ TAPECU
ZKOUŠKA JESTLI NĚJAK NEDOSTANU 16,5CM REPRO DO DÍRY PRO 13CM REPRO
ROZMĚŘENÍ A NAČRTNUTÍ TUŽKOU HRUBÁ OBLAST PRO 16,5CM REPRO
NAVRTÁVÁNÍ KRUHU PRO ROZŠÍŘENÍ DÍRY PRO REPRO
NAVRTÁVÁNÍ BYLO ZDLOUHAVÝ, TAK JSME SE DO TOHO NAKONEC PUSTILI KARBOFLEXOU
VYŘEZÁVÁNÍ KRUHU...
...
VYŘEZANÝ KRUH PEČLIVKY ZAHLADÍ PILNÍKEM NEBO IDEÁLNĚ DREMLEM
JAKO PRDEL NA HRNEC (PŘICHYCENO NA JEDEN ŠROUBEK DO STARÉHO ZÁVITU, VE SKUTEČNOSTI BUDE REPRO SEDĚT CCA O 1CM NÍŽ)
Z VNITŘKU TAPECU JE POTŘEBA UVOLNIT MÍSTO PRO REPRÁK, TAKŽE ŠTÍPAČKY A JEDEM...
...NAHOŘE VÍC, DOLE JEN PÁR CM (NENÍ SE ČEHO BÁT, VŠECHNO PAK SKRYJE SERIAL MŘÍŽKA ZE SAXA)
TAKHLE UŽ SEDÍ NA PRAVÉM MÍSTĚ, AKORÁT TEN DOTYK DOLE JE AUDIOHŘÍCH, ŠLO MI JEN O PŘEDSTAVU JAK BUDE SEDĚT NA BUDOUCÍ PODLOŽCE (MEZI REPRO A PLECHEM JE NA FOTCE 1CM MEZERA, JE TO BLBĚ VIDĚT, AŽ PŘIJDE PODLOŽKA TAK TO PŮJDE O 3-5MM DOVNITŘ)
...
TROCHA PLASTU K NIČEMU UVOLNILA MÍSTO REPRÁKU
...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mishenko |
Zaslal: st leden 04, 2006 7:59 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak to je dost brutal, takto rezat do auta. Ja som si myslel, ze to tam pojde dako natlacit, ale toto je prilis |
|
|
Návrat nahoru |
|
Saty |
Zaslal: st leden 04, 2006 8:16 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No mi to jako brutal neprijde, trochu zvetsit diru ve dverich. Akorat to chce poradne zahladit pilnikem, i ten tapec - potom to bude skoro jak original |
_________________ Saxo 1,4 VTS (75PS, 120Nm), Uniroyal Rainsport-1 195/45 @ 7x15" ET15 Alessio Monza
Fotogalerie |
|
Návrat nahoru |
|
mishenko |
Zaslal: st leden 04, 2006 8:21 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Saty napsal: No mi to jako brutal neprijde, trochu zvetsit diru ve dverich. Akorat to chce poradne zahladit pilnikem, i ten tapec - potom to bude skoro jak original
... korozia nic ? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Saty |
Zaslal: st leden 04, 2006 8:23 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
samizrejme by to mel necim zatrit nebo striknout |
_________________ Saxo 1,4 VTS (75PS, 120Nm), Uniroyal Rainsport-1 195/45 @ 7x15" ET15 Alessio Monza
Fotogalerie |
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: st leden 04, 2006 11:47 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jo, to jo. co doporucujete proti ty korozi? diky za pripominku, vemu to zakladovkou.
mishenko, jinak brutal to prece neni vubec - pocitalo se castecne s tim, ze se kvuli stahnutymu oknu reprak do dveri takhle hluboky vubec nedostane a ze se bude muset delat specialni tapec a takhle to jde vsechno s trochou namahy krasne. |
Naposledy upravil in0 dne st leden 04, 2006 1:16 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: st leden 04, 2006 11:52 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ahojky, v současné době jsem se vrhnul na řešení stejného problému. Ale nechce se mi řezat dveře, takže jsem se rozhodnul pro distanční kroužky vlastní výroby a pak dolaminování dveří. Až to budu mít tak pošlu fotky . Zatim čau a hodně sil m. |
|
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: st leden 04, 2006 1:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
a proc nechces rezat? ty distancni krouzky budou muset bejt dost velky a poleze ti to dost k levy noze... |
|
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: st leden 04, 2006 1:29 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
in0 napsal: a proc nechces rezat? ty distancni krouzky budou muset bejt dost velky a poleze ti to dost k levy noze...
no ani ne, do hloubky to zatim vypada tak o 1cm vic, ale jak rikam zatim to je ve vyrobe, prvni dvere a uvidim jak to bude vypadat, pak se treba k rezani vratim, jen se naskytnul problemecek ze kdyz vyuzivam tu diru co tam je jako stredovou, ze dolni okraj presahuje dolni okraj dveri co jdou dovnitr auta coz je zasadni chyba, se nejak nechteji zavirat tenhle vikend to snad udelam nahrubo a uvidi se nestiham |
|
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: st leden 04, 2006 2:41 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tou flexou řezat v autě je docela na hovno, ja bych na to vzal radši přímočarku...já sem řezal v autě flexou jednou a pak sem měl docela ťupkovatý sklo....jinak když bys měl v autě nějakej subík tak by stačily jenom třináctky na středy a vejšky na palubku... |
|
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: st leden 04, 2006 2:48 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
SkR@Bi napsal: Tou flexou řezat v autě je docela na hovno, ja bych na to vzal radši přímočarku...já sem řezal v autě flexou jednou a pak sem měl docela ťupkovatý sklo....jinak když bys měl v autě nějakej subík tak by stačily jenom třináctky na středy a vejšky na palubku...
hm, tak tomu bych i veril ze pak je tupkovany sklo, ho jedine vyndat.
subik mam a do dveri jsem sehnal z bouracky koaxialy, takze jsem zvedav jak budou hrat , jen jeste nevim jak zadelam nejak "efektivne" vyskace |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: st leden 04, 2006 3:26 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Mno 13 se subikem by snad stacily ale 16 tky jsou onecem jinym......taky se nane chystam jen se ktomu dokopat(prodat svoje stary a neco schrastit,ale spis neco ve verzi slim at nemusim davat moc tlusty krouzek).
jinak koaxy davat do prednich dveri je krawina....
Ino: jakou maj mont hloubku ty cantony? |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: st leden 04, 2006 3:46 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Adler napsal: Mno 13 se subikem by snad stacily ale 16 tky jsou onecem jinym......taky se nane chystam jen se ktomu dokopat(prodat svoje stary a neco schrastit,ale spis neco ve verzi slim at nemusim davat moc tlusty krouzek).
jinak koaxy davat do prednich dveri je krawina....
Ino: jakou maj mont hloubku ty cantony?
Proc kravina davat koaxi do prednich dveri? ja je budu cpat do obouch |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: st leden 04, 2006 3:55 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Řezání dveří kvůli repráku to mi poser
Jo kdyby ste to řezali kvůli váze to by byla jiná |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: st leden 04, 2006 4:34 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
citace: Proc kravina davat koaxi do prednich dveri? ja je budu cpat do obouch [/
Protože ti budou vyšky hrat do nohou..sezen si kompa a vyskace dey na trojuhelnicky k spetnym zrcatkum... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
|