SAXOKLUBÁKZaložen: 20. 08. 2007Příspěvky: 46Bydliště: Znojmo; Brno
minuly patek vecer, kdyz jsme jel z prace domu, mi z niceho nic zacala blikat kontrolka airbagu. kdyz jsme dojel, vse bylo OK, o vikendu to take fungovalo. objevilo se to opet vcera vecer a dnes rano take.
otocim klickem, airbag se nacte a kontrolka zhasne, po chvili se ale rozblika a po nejake dobe, (cca 5 minut) zustane svitit.
nenapada nekoho co by mohlo zpusobovat tento problem? kdyz jsem mel auto pripojene na diagnostiku (pred 14 dny) ukazovalo airbag OK. docela me to stve, nevim jestli je to jen spatna signalizace ci je nekde problem v obvodech....
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
EX-SaxoclubákZaložen: 18. 05. 2007Příspěvky: 3348Bydliště: Slovensko - NMnV
pravda, pod soferovou sedackou su kable s konektorom a tam sa to lubi rozhrkat a potom ti preblikava kontrolka. Nemusi to byt ono ale vacsinou je toto dovod blikania.
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
pravda, pod soferovou sedackou su kable s konektorom a tam sa to lubi rozhrkat a potom ti preblikava kontrolka. Nemusi to byt ono ale vacsinou je toto dovod blikania.
nj byva, v tom bol aj moj problem cca tyzden dozadu ...problem solved
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru