Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Nej autorádio |
Značka
Blaupunkt |
[ 5 ] 16% |
|
Hyunday |
[ 0 ] 0% |
|
JVC |
[ 2 ] 6% |
|
Sony |
[ 7 ] 22% |
|
Medion |
[ 1 ] 3% |
|
LG |
[ 2 ] 6% |
|
Panasonic |
[ 4 ] 12% |
|
Sencor |
[ 0 ] 0% |
|
VDO |
[ 2 ] 6% |
|
Pioneer |
[ 8 ] 25% |
|
Celkem hlasů : 31 |
|
nok |
Zaslal: pá leden 06, 2006 5:11 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: pá leden 06, 2006 5:22 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jo dost lidi, myslim ze v pohode. ale je to takova ta typicky klickovana sedivka mam takovy dojem. tak buhvi odkud to radio putuje a jak problematicka je pak reklamace, jinak ceny super a radio urcite prijde, je to v podstate dost velkej kram |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: pá leden 06, 2006 5:25 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
se divim ze jieste maji se tak rok nevyrabi....jinak pixmanie je levna jenze sou tam ale........je to firma z francie ... takze veskera reklamace posilani tam...platba predem....a pokud ti to projde spatne tak blba domluva snema maj teda nejaky zasoupeni unas ale nesel bych dotoho....ikdyz je to lakava cena.... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
medved |
Zaslal: so leden 07, 2006 9:03 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Já bych k těm požadavkům doplnil ještě minimálně USB nebo lépe slot pro SD, teprve pak mají ty MP3 něco do sebe. Mechanika je přece jen mechanika a tvrdší podvozek Saxa hlavičce CD příliš dobře nedělá. Pak se ale výběr značek za rozumnou cenu bohužel podstatně sníží. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: ne leden 08, 2006 1:15 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Před vánocema jsem viděl v akci Sencora. Stál tuším asi 2500,- , přehrával MP3, měl vstup pro USB a v ceně bylo i dálkové ovládání. Nevypadalo špatně a celkově bylo funkcemi dost našlapaný, akorát nevím jak hraje. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
hejhixx |
Zaslal: ne leden 08, 2006 8:25 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
DYK77 napsal: Před vánocema jsem viděl v akci Sencora. Stál tuším asi 2500,- , přehrával MP3, měl vstup pro USB a v ceně bylo i dálkové ovládání. Nevypadalo špatně a celkově bylo funkcemi dost našlapaný, akorát nevím jak hraje.
spatne, kamos uz ho byl dvakrat reklamovat |
_________________ Saxo 40kw |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: ne leden 08, 2006 9:17 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
usb v aute?? zbytecnost maj ho jen ty levny mrdky....radio pokud nema laser uplne v haji ti nema sanci skocit u mp3 cd ..... u audio cd na tvrdm podvozku max pri trefeni pekne jamy...jinak v poho...clariony skocili max na prejezdu v kile a alpinka vubec......
Sencor...mno naslapany funkcema nevim...ale zvukove to bude onicem.... |
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
okey |
Zaslal: po leden 09, 2006 12:39 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No ja bych se pripojil za usb, je to dle me luxus a investice do budoucnosti. Ja osobne jsem to vyresil tak ze jsem si koupil Blaupunkta a sbastlil vstup takze mam normalne 3,5" jag na vstup a kdokoliv ma jakykoliv MP3 prehravac nebo neco nenormalniho popr. treba notebook, tak to tam jenom pichnu a jedu. Je to luxus |
_________________ 1.1i co nejede ;-( |
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: po leden 09, 2006 4:14 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
okey: USB je úplně zbytečný zvlášť u takových šítků jako je např. Sencore. Teď ruku na srdce a řekni mi jak často připojuješ v autě na radio notebook, nebo MP3 přehravač??? Vždyť když už má někdo MP3ky tak to má na CD. Proč myslíš, že USB vstup dělají jen firmy s nižším cenovou kategorii? |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: út leden 10, 2006 10:19 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Sencor je možná SHIT , ale do budoucna USB budou rvát možná všude. Někde jsem viděl už i čtečku paměťových karet. Cena SD karet a jiných velkokapacitních zařízení půjde dolů, zatím co kapacita půjde nahoru. Pak bude mnohem pohodlnější natáhnout si doma 2GB Mp3 hudby na kartu, kterou vložím do peněženky a v autě jí dám do rádia a nebudu muset šachovat s hromadou placek (CD). Už dnes se píše o tom, že CD jsou přežitek a půjdou do zapomenutí stejně jako VHS kazety a možná to nebude trvat tak dlouho. Vezměte i v potaz, že v autorádiu jednou budou jen čtečky karet, či flash disků, zmizí rozměrově velká a poruchová CD mechanika a vznikne tak více místa pro rozšíření funkcí či chlazení výkonějších zesilovačů. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: út leden 10, 2006 6:37 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
mno to je mozny ze v budoucnu povali hlavne usb a pametovy karty ale hned to ¨nebude...a zatim co do kvality reprodukce nejaka karta nebo usb plnech mp3 trojek tak vede audio cd |
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
in0 |
Zaslal: út leden 10, 2006 6:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
...nemel audiofile a nemame ty audiocd jeste tahat medenejma dratama jak vod telekomu s pozlacenejmy konektorama? |
|
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: út leden 10, 2006 7:29 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sencory,Roadstary a jiný našlapaný rádia nebrat...to už si tam mužeš dát rovnou gramofon na kličku... |
|
|
Návrat nahoru |
|
medved |
Zaslal: út leden 10, 2006 8:29 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No, nejsem si úplně jistý jestli gramofon na kličku umí mp3. Já mám z vyloženě cenových důvodů Hyundai, s USB a slotem pro SD kartu. Jednou týdně si na 1G flash zkopíruju z harddisku mého PC (žádné cédéčka nemám a nepotřebuju) cca 15 hodin muziky a mám pořád co poslouchat. Že by mp3 z CD byly kvalitnější je pochopitelně nesmysl protože odkud čtu data je přece úplně jedno. Uznávám že Hyundai, Sencor, Roadstar apod. jsou ta nejlevnější třída a že vypadají jako hračky pro děti, zesilovač mívají ale přijatelný (mám 4x40W) a ve spojení s kvalitními reproduktory se to dá občas cestou do práce nebo na výlet i poslouchat. Pokud máte v Saxíku pouze repráky 13cm vepředu a 10cm vzadu tak je drahé značkové autorádio sice hezké na efekt, ale výsledný zvuk je stejný jako ze Sencoru. |
|
|
Návrat nahoru |
|
nik |
Zaslal: út leden 10, 2006 8:47 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Vždy jsem měl Blaupunkt a od té doby co brázdím silnice tak jsem věrný této značce autorádia. |
_________________ 1.1 SX 8V 44kw r.v. 97 - taky řežu zatáčky |
|
Návrat nahoru |
|
|