Nemá někdo zkušenost s odvodněním palivové soustavy na naftovém motoru.Má být na filtru odvodňovací šroubek,ale nemůžu jej najít.Je tam špatný přístup a není tam pořádně vydět.Dík za radu.
sroubek je naspod filtru ... prio lepsi prstup je dobre odmontovat vzduch filtr.... jinak naftovej kup novej a do nafty bych pridaval aditiva proti vlhkosti ...
co mas za problem? jak s eprojevuje?
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie//
sroubek je naspod filtru ... prio lepsi prstup je dobre odmontovat vzduch filtr.... jinak naftovej kup novej a do nafty bych pridaval aditiva proti vlhkosti ...
co mas za problem? jak s eprojevuje?
Po nastartování motor běží,po rozjezdu přibližně po pěti minutach zhasne.Po napunpování a několika startech pak běží normálně a i výkon se zdá být v normě,až na to že naposled začala svítit kontrolka diagnostiky.(Mira/)
Presne tak, ak je problém vo filtri, tak by som sa na nejaké odvodňovanie nespoliehal. Ja (na odporúčanie najiteľov iných dieslov) mením palivový filter častejšie ako sa odporúča (pred každou zimou, cca po 10 000 km), do nafty ani v zime aditíva nepridávam, spolieham na tie čo tam dávajú pupmári a ešte sa mi nafta nezamrzla - to na Kysuciach mávane bežne -25. (Ak boli problémy so štartom, ak kôli žhavičom a slabej baterke)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru