Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Výroba poloramu |
Gejza |
Zaslal: st říjen 10, 2007 6:03 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Potreboval bych radu,chtel bych si spichnout doma ochranej poloram (do budoucna i celoram),kamos profi klempir mi to bude varit,ale de mi o to jakej material a jakej prumer trubek pouzit.Chci pouzit ocelovy bezesvy trubky,de mi spis o to jakej prumer a tlouska je vhodna pri vyrobe ramu.Jestli o tom neco vite budu rad za kazdou radu.Predem diky. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Daniel |
Zaslal: st říjen 10, 2007 8:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Gejza napsal: Potreboval bych radu,chtel bych si spichnout doma ochranej poloram (do budoucna i celoram),kamos profi klempir mi to bude varit,ale de mi o to jakej material a jakej prumer trubek pouzit.Chci pouzit ocelovy bezesvy trubky,de mi spis o to jakej prumer a tlouska je vhodna pri vyrobe ramu.Jestli o tom neco vite budu rad za kazdou radu.Predem diky.
NEDOPORUČUJU !! Budeš mít s tím jenom problémy.. v běžném provozu.
A jestli uvažuješ opravdu o rámu - tak jedině pevný, vařený od někoho kdo má s tím zkušenosti... (dobrý klempíř, svářeč ještě není záruka dobrého-funkčního rámu) sám mám rám od p.Němce a naprostá spokojenost... A při srovnání kvality s konkurencí - nemá konkurenci - perfektní práce ! |
_________________ 1.6 16V VTS |
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: st říjen 10, 2007 10:30 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Daniel napsal:
sám mám rám od p.Němce a naprostá spokojenost... A při srovnání kvality s konkurencí - nemá konkurenci - perfektní práce !
na kolik ti vyšel takovrj rám |
_________________ ...někdo se zavodníkem narodí...jiný umírá...
My Blue Saxo Project II <- fotogalerie
"Built not Bought" <- thread
FB |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: čt říjen 11, 2007 5:55 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Danuv ram jsem videl moc pekna prace ..... u nemce tusimnejak kolem 20 to vychazi
jinak do normalniho provozu bych to nedaval .. budes mit jenom problemy ... a pokud nebudes jezdit v poradnych pasech a s helmou tak ti to udela vic skody nez uzitku kdyz stim nekam prastis .... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
franus |
Zaslal: čt říjen 11, 2007 6:18 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak Nemec dela jedny z nejkvalitnejsich ramu v CR, udajne i lide z ciziny si od nej nechavaji delat ramy - i co se zavodnich Lanceru EVO tyce. Material byva chrommolybdenova ocel, trubky bezesve. Prumer ani silu steny trubek ti nereknu, ale mrkni se na http://www.autoklub.cz najdi si tam FIA prilohu J a tam to je napsane, co se doporucuje... aspon kdysi to tam bylo. |
_________________ Pug205gti |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: čt říjen 11, 2007 6:21 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
co sem videl crashtesty, tak by stacilo vyztuzit nejak A sloupky. Treba by se to dalo zamaskovat . |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: čt říjen 11, 2007 8:11 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Len bacha na domacky vyrobene ramy.
Dva roky dozadu zavodny ram s atestom nevydrzal Petovi Spustovi na Seate v rally aute (ziadna seriovka) a praskol zvar..Bocna trubka co ide popri prednom stlpiku mu zlomila pri naraze vazy a bol na mieste mrtvy.
Na vyskumaku v Ziline zistili ze zvary nemohli nikdy prejst skuskami cize ram nemal byt v aute nikdy namontovany... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Daniel |
Zaslal: čt říjen 11, 2007 8:42 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
DarkMIKE napsal: Len bacha na domacky vyrobene ramy.
Dva roky dozadu zavodny ram s atestom nevydrzal Petovi Spustovi na Seate v rally aute (ziadna seriovka) a praskol zvar..Bocna trubka co ide popri prednom stlpiku mu zlomila pri naraze vazy a bol na mieste mrtvy.
Na vyskumaku v Ziline zistili ze zvary nemohli nikdy prejst skuskami cize ram nemal byt v aute nikdy namontovany...
to je ten HLAVNÍ důvod proč jsem říkal N E nechávat si dělat rám od člověka, který nemá zkušenosti... Dobrý svářeč či karosář ještě neznamená, že to bude plnit - co se čeká.. (kéž by to nebylo třeba nikdy zkoušet).
Jinak cena - žádný jednoduchý vrchařský rám to není - ihned se s tím dá jet Barumka apod. 18 tis Kč |
_________________ 1.6 16V VTS |
|
Návrat nahoru |
|
|