punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Nej autorádio

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Nej autorádio

Značka

Blaupunkt  
16%
  [ 5 ]  16%

Hyunday  
0%
  [ 0 ]  0%

JVC  
6%
  [ 2 ]  6%

Sony  
22%
  [ 7 ]  22%

Medion  
3%
  [ 1 ]  3%

LG  
6%
  [ 2 ]  6%

Panasonic  
12%
  [ 4 ]  12%

Sencor  
0%
  [ 0 ]  0%

VDO  
6%
  [ 2 ]  6%

Pioneer  
25%
  [ 8 ]  25%

Celkem hlasů : 31
Adler
Zaslal: út leden 10, 2006 10:05 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
medved napsal:
No, nejsem si úplně jistý jestli gramofon na kličku umí mp3. Já mám z vyloženě cenových důvodů Hyundai, s USB a slotem pro SD kartu. Jednou týdně si na 1G flash zkopíruju z harddisku mého PC (žádné cédéčka nemám a nepotřebuju) cca 15 hodin muziky a mám pořád co poslouchat. Že by mp3 z CD byly kvalitnější je pochopitelně nesmysl protože odkud čtu data je přece úplně jedno. Uznávám že Hyundai, Sencor, Roadstar apod. jsou ta nejlevnější třída a že vypadají jako hračky pro děti, zesilovač mívají ale přijatelný (mám 4x40W) a ve spojení s kvalitními reproduktory se to dá občas cestou do práce nebo na výlet i poslouchat. Pokud máte v Saxíku pouze repráky 13cm vepředu a 10cm vzadu tak je drahé značkové autorádio sice hezké na efekt, ale výsledný zvuk je stejný jako ze Sencoru.

Nemyslel jsem mp3 cd sam mam v aute tak 3 cd s mp3 a zbytek audio cd paleny vecinou z originalu ...... mp3 jsou zvukove hodne slaby posloucham hodne malo jen na delsi cesty ....
mno a sencory a zesilovac 4x40w o tom se jim asi jenom zdalo Smile

mno pokud das drazsi radio tak to samo chce primo umerne komponenty ktomu zejo.......ted mas papiraky a levne radio jakmile by jsi dal oneco lepsi radio a repro tak ten zvukove bude uplne nekde jinde.....jo a kolik jsi dal za toho hiundaje?

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
medved
Zaslal: st leden 11, 2006 8:17 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 46 Bydliště: Chomutov
Za Hyundaje 1053SU jsem před rokem dal něco málo přes 3 litry a má skutečně (aspoň papírově) 4x40W, doposud bez jediného problému. Naprosto souhlasím že drahé autorádio má smysl jen tehdy pokud si k tomu pořídím pořádné repro což není u Saxa vůbec jednoduché. Rozdíl ve zvuku mezi originál 13cm a 17cm vepředu je značný, úprava (viz jiný článek) ale vyžaduje drastický zásah do dveří. No a protože mám Saxíka nejen pro potěšení ale hlavně na práci, dávám v kufru přednost místu před subwooferem. Takže k repráčkům s původními rozměry (byť od Kenwooda) asi nemá cenu kupovat nějaké dělo autorádio. No a mp3 versus audio CD - pokud máš mp3 v dostatečné kvalitě což je v poslední době standardem tak si troufnu říct že je od audio CD nerozeznáš, určitě ne v Saxu.
Zdraví Medved
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hejhixx
Zaslal: st leden 11, 2006 6:27 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 11. 2005 Příspěvky: 191 Bydliště: Rovina
Ahojky, tak jsem nakonec koupil tohle za 6tis. m

http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=DF_2453

Zaslal: so leden 14, 2006 7:35 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 07. 04. 2005 Příspěvky: 73 Bydliště: Ostrava
nok napsal:
okey: USB je úplně zbytečný zvlášť u takových šítků jako je např. Sencore. Teď ruku na srdce a řekni mi jak často připojuješ v autě na radio notebook, nebo MP3 přehravač??? Vždyť když už má někdo MP3ky tak to má na CD. Proč myslíš, že USB vstup dělají jen firmy s nižším cenovou kategorii?

Ruku na srdce, jelikoz chodim s moji gigovou mp3 v podstate porad, je pro me zdaleka jednodussi po nastupu do auta jenom prehodit jag a poslouchat co jsem poslouchal, nez vyhrabavat z hromady poskrabanych cdcek to prave, jeste neoposlouchane 100x. Notebook ne ta casto, pravda, nerad nechavam ridit sveho milacka. Ale na to mam zase treba FM vysilacek, ktery pichnu do 3,5jagu a naladim na radiu. Protoze vetsinou jezdim v cizich autech jako spolujezdec a tam nemam luxus primeho vstupu.
A co se tyce mp3 na cd, tak ti muzu svatosvate odprisahnout ze nemam a nikdy jsem nemel ani jedno mp3 cd. Bud audio cd ktere se da prehrat vsude nebo nic. Je to asi dane tim ze nejak netahnu k mp3cd prehravacum a nikdy jsem takovy nemel, ale take tim ze mojich 30GB hudby je min 50 cdcek a to jsem tam kde jsem byl...kupa cdcek v aute akorat na kazdym 5 alb...ne podle me jeste vetsi binec. Planuju koupit 60GB iPoda a tim to vyresit nadobro Smile

Zaslal: út leden 17, 2006 11:00 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
iPod je hajzl... kup si autoradio s USB vstupem, 2,5" notebook disk, redukci na usb, a mas to uplne skvely akorat ne kazdy radio ten disk roztoci...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
nok
Zaslal: út leden 24, 2006 4:19 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
Konečně jsem vyřeši otázku jaké autoradio si koupit a dneska mi došla nádherná /////Alpina 9812. Teď už jen namontovat.

Zaslal: út leden 24, 2006 8:00 pm Odpovědět s citátem
dobra volba Wink verim ze bude spokojenost Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
nok
Zaslal: st leden 25, 2006 8:19 pm Odpovědět s citátem
taky doufám, že bude šlapat tak jak má.

Zaslal: st leden 25, 2006 8:53 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 01. 11. 2005 Příspěvky: 138 Bydliště: Veřovice
Dnes jsem neodolal sleve a objednal si Alpine CDE-9843R.

Saty
Zaslal: po leden 30, 2006 7:13 pm Odpovědět s citátem
Tak a uz je v aute, hraje pekne a to nastaveni basu a vysek, mnam.

Adler
Zaslal: út leden 31, 2006 10:43 am Odpovědět s citátem
hehehe Smile) jen tak dalej ..... na kolik vyslo ? a ma to naky rca?

Saty
Zaslal: út leden 31, 2006 11:17 am Odpovědět s citátem
4070,-, 1xRCA 2V (v menu se da ovladat jako SUBW)

nok
Zaslal: út leden 31, 2006 8:37 pm Odpovědět s citátem
Tak konečně i moje /////Alpinka už hraje a zas duním po celém kraji Laughing

Zaslal: st únor 01, 2006 7:10 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2006 Příspěvky: 190 Bydliště: Roudnice n/L
Alpine 9812R je dobra volba.Koukal sem na ni za 8490kc.Taky se mi libi,ale nak je mi lito penez Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Camilos
Zaslal: út březen 27, 2012 8:16 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 21. 03. 2011 Příspěvky: 16 Bydliště: Královéhradecký kraj, Ostr
Dneska jsou už audio drobek někde jinde. Autoradio byla první věc kterou jsem koupil. Nijak jsem neutracel mám LG LCF600UR. Jinak na audio je nejlepší ahifi.cz kde stačí napsat mejl a správce odepíše s nějakou variantou. Jinak podle mě je blbost do saxa cpát nějaký tuby. Podle mě to nijak jízdu nezpříjemní.Chvíli jsem přemýšlel o subwolferu pod sedačku, ale pod klasickou sedačku by se ani nevešlo:D Já bych chtěl zesik a repra. Nějaký názory?

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: