Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Problem s motorooom |
Sparco900 |
Zaslal: so říjen 13, 2007 1:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No ta asi potom zajdem do autokelly a popitam sa ale diagnostyka nic neukazalo ta teras fakt newiem ci mam kupit |
|
|
Návrat nahoru |
|
beniro |
Zaslal: so říjen 13, 2007 2:20 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sparco900 napsal: No ta asi potom zajdem do autokelly a popitam sa ale diagnostyka nic neukazalo ta teras fakt newiem ci mam kupit
tazko povedat ci to pomoze. Inak prave som precital tvoj prvy prispevok, kde
pises ze pri 3000 to trhne a zasvieti kontrolka motora. To moze byt priznak
zlej cievky.... Ale najlepsie by bolo pozicat si od niekoho s rovnakym motorom.
A pred kupovanim si opis cisla z tej povodnej, aby urcite pasovala. Ked som ja kupoval na 16V bolo tiez viac druhov od roznych vyrobcov pre stredoeuropsky trh, anglicky trh, pre rozne emisne normy. Ale podla cisla sa nasla ta prava, a zaroven ta najdrahsia |
_________________ VTS, STI |
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: so říjen 13, 2007 4:25 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No to je ten problem ze nemam od koho pozicat nikto tu taky nemam saxo mal bratranec ale on ho us predal a stoji v bazari inak v Kosiciach nepoznam nikoho. A niekde na vrakovisku? asi pochybujem ze tam bude presne taky isty motor. No ta skusim nieco poriesit a ked tak sa ozvem. Keby si vedel o dajakej cievke na 88PS daj vediet DIKI |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: pá říjen 26, 2007 1:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
dneska mi samo auto pridavalo a spomalovalo. A newiem nejast tu cievku. Nemohli by ste mi povedat de je. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: so říjen 27, 2007 4:49 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
PLS poradte kde je cievka |
|
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: so říjen 27, 2007 6:36 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Sparco900 napsal: PLS poradte kde je cievka
tak jak sem psal že to bylo v pohodě tak ...sem to zakřiknul
nyní mi to také škube a na volnoběch i za jízdy nevím čím to je krokovej motorek je čisťounkej tak nevím jsem zoufalej.....kontrolka diagnostiky se mi nesignalizuje tak nevím čím to je ...........já mám 1,6 8V je přitom cítit jako pálející se umělá hmota ale nic není teplé a není poznat odkud to jde........jak se to projevuje když je ta zapalovací lišta v haji |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: so říjen 27, 2007 8:28 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak to naozaj netusim. Mne nic zatial nesmrdelo len mi trha a brzdi auto akoby nechcelo ho pustit dalej. No chcel som skusit tu cievku ale newem kde ju mam v motory ja sa do toho as tak neviznam zato sa pitam. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: ne říjen 28, 2007 12:39 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Sparco900 napsal: Tak to naozaj netusim. Mne nic zatial nesmrdelo len mi trha a brzdi auto akoby nechcelo ho pustit dalej. No chcel som skusit tu cievku ale newem kde ju mam v motory ja sa do toho as tak neviznam zato sa pitam.
NO MĚ TO DĚLÁ PODOBNĚ ALE NEVÍM ROZHODUJI SE ŽE TO BUDE ASI KROKOVEJ MOTOREK V HÁJI ,PROTOŽE POKUD SEM HO TOTIŽ ODPOJIL STAV KOLÍSASNÍ OTÁČEK MOTORU SE NEZMĚNIL ANI K HORŠÍMU ČI LEPŠÍMU ,ALE JAK ZDAE BYLO PSÁNO TAK BYTU LIŠTU ASI UKÁZALA DIAGNOSTIKA A MĚ TAKONTROLKA VUBEC NESVÍTÍ A ANI NEPROBLIKÁVÁ.TAK NEVÍM KDYBY MĚL NĚKDO V OKLOLÍ SAXO SAXO TAK TO VYZKOUŠÍM,ALE JÁ NIKOHO NEZNÁM |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: út říjen 30, 2007 2:59 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No vcera som kupil v Tescu prostriedok vola sa Kontakt Plus a nastriekal som ho na kable co idu od zap. listy aj na cievke musel som sa dostat pod auto bolo to dost tazke lebo nemam ani rampu takze tak niejak som sa postavil aby som vliezol pod auto. Zo spodu som to nastriekal na cievku. A vysledok zatial ani raz necuklo a auto ide jak hodinka. No dufam ze moj Saxik pojde tak. Lebo som ciatl na fordclube ze niekto mal problem tam s niejakym citroen a ze mu zasvietila kontrolka a na teste mu nic neukazalo tak ako mne len ze niekde je skrat a niejaky konektor trebalo vycistit. No keby nieco ozvem sa |
|
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTI |
Zaslal: út říjen 30, 2007 4:23 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Chlapi zajímavě to tu řešíte. Takhle zůstanete někde viset. Kontrolka svítit nemusí, zjistí se to připojením diagnostické zásuvky k diagnostickému zařízení pro automobily PSA. Jak sem už v nějakém příspěvku psal. Saxo mi k diagnostice připojili, test kompaktibility proběhl OK. Data se jakoby začaly načítat, ale nic se nenačetlo. Dotyčný neměl zakoupenou licnci pro auta PSA a cpal to tam jako ostatní auta. Takže nemohl nic zdiagnostikovat. Toť moje zkušenost s diagnostikou. |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: út říjen 30, 2007 6:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No lenze ja som bol original v citroene a tam musia mat licenciu |
|
|