punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - zvysena spotreba 16v

Autor Zpráva

<  Servis  ~  zvysena spotreba 16v

skokan
Zaslal: čt říjen 18, 2007 7:10 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
dovodov moze by viac. Mal som zlu lambdu a zral mi 2Liter aj travu popri ceste ale kludne to moze byt zblbnuta ECU coz sa kde tu da poriesit jej resetom odpojenim od baterie na kratku dobu. Spotrebu ti ale moze spravit aj zla vaha vzduchu a ine veci. Bez diagnostiky, pripadne servisnej prehliadky su to vsetko len spekulacie.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
zlamos
Zaslal: čt říjen 18, 2007 8:35 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
To může být třeba nějaky čidlo. Třeba čidlo teploty vzduchu nebo já nevím jaky je od hlavy nahoru.(Předpokládám, že sundávali jenonm hlavu.) Máš všechny kabely pozapojopvany? Myslím ty co jsou u vstřikování, sání atd. Jestli ti tam nezapomněli něco zapojit. Laughing

Zaslal: so říjen 20, 2007 11:46 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Znojmo; Brno
dave_m napsal:
Albi napsal:
Ja tankuji V-Power, coz dela tak o 0,5L nizsi spotrebu. Jezdim spise po dalnici mezi 7,0 az 7,5. Mesto do 8,0L. Jeste upresnim 1.6 s 16V Twisted Evil

o pul litru mensi spotrebu budes mit i s normalni 95-tkou od Shellu. Mam to vyzkouseny. Ale radeji vezmu o dve kacky levnejsi u JETky, kdyz to mam pri ceste. Jak rychle jezdis po dalnici?

Po dalnici jezdim bezne 140km/h obcas ho prozenu 160, ale vice to nehrotim. Co je zajimave, tak tento tyden jsme jezdil jen mesto, po Brne, po velkym okruhu, rano do prace, vecer domu. Nevim jak jsme to udelal, ale za kranych 6,9L Shocked

Jinak kdyz jsem ho dovezl a bracha ho dal na diagnostiku tak jsem mel spatnou lambdu. Sehnal mi na vrakaci jinou a prestalo to kourit, klesly otacky na volnobeh a lepe to tahne. O spotrebe ani nemluvim...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Freak
Zaslal: so říjen 20, 2007 12:24 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2006 Příspěvky: 233 Bydliště: Benešov u Prahy
no vidíš a je to Very Happy Very Happy Já mám ted spotrebu podle kalkulatoru 6,22 l na 100 km pul mesto a pul normal cesta Laughing 1,6 8v
gordon SVK
Zaslal: so říjen 20, 2007 4:34 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
Albi napsal:

Jinak kdyz jsem ho dovezl a bracha ho dal na diagnostiku tak jsem mel spatnou lambdu. Sehnal mi na vrakaci jinou a prestalo to kourit, klesly otacky na volnobeh a lepe to tahne. O spotrebe ani nemluvim...

cize to nebude ani dymit?teda bude ale nie jak parny stroj?tak podla vsetkych indicii to bude jedna z lambd dufam ze len jedna Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Albi
Zaslal: po říjen 22, 2007 1:22 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Znojmo; Brno
gordon SVK napsal:
Albi napsal:

cize to nebude ani dymit?teda bude ale nie jak parny stroj?tak podla vsetkych indicii to bude jedna z lambd dufam ze len jedna Sad

Ja mam nastesti jen jednu a uz je OK Smile
KenaD
Zaslal: út říjen 30, 2007 7:40 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
Freak napsal:
no vidíš a je to Very Happy Very Happy Já mám ted spotrebu podle kalkulatoru 6,22 l na 100 km pul mesto a pul normal cesta Laughing 1,6 8v

Kolik ti to žere ve městě s těžkoou nohou? Je to možne že mi to sežere 10litru auto točím máx do 5000 a tnakuju 95ku Shellu...
gordon SVK
Zaslal: út říjen 30, 2007 9:04 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
KenaD napsal:
Freak napsal:

Kolik ti to žere ve městě s těžkoou nohou? Je to možne že mi to sežere 10litru auto točím máx do 5000 a tnakuju 95ku Shellu...

10 mas este v poho Very Happy Very Happy Very Happy ale nie aj mna to stve

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniel
Zaslal: út říjen 30, 2007 9:59 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 23. 02. 2007 Příspěvky: 33 Bydliště: Nešvil.. Nevšová city :-)
Rolling Eyes

když jsem to ze začátku počítal, tak to vycházelo v průměru tak 8-9l...

Ale za to při posledním závodu 100km celkem z toho 50 ostrých a zbytek přejezdy mě zhruba ta motokára "zežrala" něco okolo 30l benzínu (power racing 100) a spíše bych řek MINIMÁLNĚ 30L - protože zmizelo 35l z kanistru a byl jsem na tom s "nenažranou ručičkou" jen o malo líp (nepatrně) než před doléváním... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

a to si tady stěžujete, že Vám to žere....

Zaslal: út říjen 30, 2007 11:07 pm Odpovědět s citátem
Daniel napsal:
Rolling Eyes

Ale za to při posledním závodu 100km celkem z toho 50 ostrých a zbytek přejezdy mě zhruba ta motokára "zežrala" něco okolo 30l benzínu (power racing 100) a spíše bych řek MINIMÁLNĚ 30L - protože zmizelo 35l z kanistru a byl jsem na tom s "nenažranou ručičkou" jen o malo líp (nepatrně) než před doléváním... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

To ti teda nevěřím že ti to sežralo 30l na 100km
KenaD
Zaslal: út říjen 30, 2007 11:09 pm Odpovědět s citátem
[quote="KenaD"]
Daniel napsal:
Rolling Eyes

Nebo nechapu co si tím myslel
Miki
Zaslal: út říjen 30, 2007 11:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
KenaD napsal:
Daniel napsal:
Rolling Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

jj tiez neverim, na zavode ti to nemoze zrat viac ako 7,5 - 8,5 L .

Sa uz preberte niektorí !!!

Zaslal: út říjen 30, 2007 11:54 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 10. 03. 2007 Příspěvky: 187 Bydliště: Týn nad Vltavou
Miki -třeba vzal kamínek a prorazil tu umělohmotnou nádrž proto mu baští ságo 35L na 100km Wink Laughing
já mám sic jen 1,6 8V ale když se kravím na letišti tak si to pápne,ale ne tolik Rolling Eyes nikdy sem to nepočítal kolik to bašti při blbnutí (rači Wink ) ale myslím tak kolem těch 8 i kdybych moc přeháněl přes 11l to nebude ani boha Wink
KenaD
Zaslal: st říjen 31, 2007 12:58 am Odpovědět s citátem
Goodman napsal:
Miki -třeba vzal kamínek a prorazil tu umělohmotnou nádrž proto mu baští ságo 35L na 100km Wink Laughing
já mám sic jen 1,6 8V ale když se kravím na letišti tak si to pápne,ale ne tolik Rolling Eyes nikdy sem to nepočítal kolik to bašti při blbnutí (rači Wink ) ale myslím tak kolem těch 8 i kdybych moc přeháněl přes 11l to nebude ani boha Wink

Mohl bys to propočítat??? Mě by to teda zajimalo kolik to sezere
Miki
Zaslal: st říjen 31, 2007 12:24 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
Goodman napsal:

16v na okruhu ci kopci alebo slalome bezproblemov vezme 25-30L, nesli sme jedny preteky a neboli raz na okruhu, takze tuto temu uzatvaram Mr. Green

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: