SAXOKLUBÁKZaložen: 23. 02. 2007Příspěvky: 33Bydliště: Nešvil.. Nevšová city :-)
MYSLETE SI CO CHCETE --- v autě jsem měl skoro prázdnou nádrž a doma hned po servisu (trošku ostřejší vačka asi 250 - p.NĚMEC starší) jsem natankoval z kanistru 20l sheel V-Power racing a den předem jsem jel na závody v noci po vlastní ose abych to otestoval - mám to z domu cca 100km. Tam jsem dolél 10l a myslel si, že tam mám těch dvacet co jsem naléval před vyjetím. Po třetí erzetě jsem musel tankovat - 10l a druhý den jsem před poslední erzetou ještě pro jistotu doléval 5l protože jsem si nebyl jistý aby to nechytlo třeba v kopci vzduch...
ten den se jelo 5 erzet asi 20 ostrých km + 25km přejezdy + 10km ranní test... druhý den to samé bez těch 10km
TO JE ZHRUBA CELKEM 100km
jinak jsem tam měl VELKÉ problémy se vstřikem a dvakrát se musely rozdělávat - po první a druhé erzetě.. pak OK.
NIKDO TOMU NEVĚŘÍ... ALE VŠECI CO TAM BYLI SE MNOU TO VIDĚLI... hmm tak co vy na to ?????
A POD UTEM NEBYLA KALUŽ OD KAMÍNKU...
ALE SAXO NEBYLO SEŘÍZENÝ... nebyl čas a už před tím než jsem to koupil si někdo hrál s motorem a s časováním...
ALE TEĎ TO CELKEM JEDE
Naposledy upravil Daniel dne st říjen 31, 2007 1:03 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ 1.6 16V VTS
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru