Autor |
Zpráva |
|
Macca |
Zaslal: út listopad 06, 2007 1:17 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Zdarec, stalo se vám někdy že by servo nešlo. Jen tak z ničeho nic přestalo jít, ale hned druhej den zas jde.... co by to mohlo být? Je mi záhadou že to nešlo jen asi půl hodky a pak zas vše jak má být. |
|
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: út listopad 06, 2007 5:26 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
Macca |
Zaslal: út listopad 06, 2007 9:28 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
|
Návrat nahoru |
|
Daniel |
Zaslal: út listopad 06, 2007 9:44 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Macca napsal: Zdarec, stalo se vám někdy že by servo nešlo. Jen tak z ničeho nic přestalo jít, ale hned druhej den zas jde.... co by to mohlo být? Je mi záhadou že to nešlo jen asi půl hodky a pak zas vše jak má být.
Ani nemluv - s tím jsem se natrápil a stále nevím čím to bylo !! Taky chvíli šlo pak ne. Zkoušel jsem projít všechny kontakty a poslední závod už bez problémů, ale nevím jestli to bylo 100pro tím |
_________________ 1.6 16V VTS |
|
Návrat nahoru |
|
Nevik |
Zaslal: st listopad 07, 2007 8:14 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Servo jsem měl do mrtě rozdělané, taky mi nešlo...Jsou tam 4 uhlíky na komutátoru, rozmístěné po 90°, větinou je problém v tom spodním, např. zanesením uhelným prachem.Pokud se to objevilo jen jednou, stačí poklepat na kruhový plechový deklík například rukojetí šroubováku ze strany levého blatníku a mělo by zas fungovat.Pokud bude problém přetrvávat rozdělej ho.Já sundával celé servo a mrdal jsem se s hydraulickým olejem a trubkama a bylo vše mastné páč to nikdy nevypustíš úplně.Lze to rozdělat bez demontování serva, pouze se musíš pohrát s tím plechovým deklíkem je na 4-řech packách roztemovaný, pak na tebe vykuknou uhlíky... vše vyčisti, vše musí volně chodit, nic nemaž!!Kdyby jsi chtěl poradit, mail na mě : nevik@seznam.cz čau Kuba |
_________________ 1,5D 96´ -2 bágly,servo,šíbr,okna,centrál...Kombinovaná 4,35L / 100km ) |
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: st listopad 07, 2007 5:32 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|