punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Zamrznutá prístrojovka

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Zamrznutá prístrojovka

akatahu
Zaslal: st listopad 21, 2007 10:10 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 01. 2006 Příspěvky: 113 Bydliště: Nitra
pekný večer prajem,...
neviete mi poradiť čo sa mohlo stať s prístrojovkou? zamrzla...benzína a teplotu mám stále v strede, rýchlosť nulová aj ked idem 130, otáčky 1000....proste nič sa snou nedeje, ale benzinová kontrolka funguje, začala mi teraz svietiť, tak aspon viem že treba dotankovať Smile a aj KM mi počíta na displayi...
prosim o každu radu čo stým može byť,...

Ďakujem.

Lukes.2002
Zaslal: st listopad 21, 2007 11:00 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
akatahu napsal:
pekný večer prajem,...
neviete mi poradiť čo sa mohlo stať s prístrojovkou? zamrzla...benzína a teplotu mám stále v strede, rýchlosť nulová aj ked idem 130, otáčky 1000....proste nič sa snou nedeje, ale benzinová kontrolka funguje, začala mi teraz svietiť, tak aspon viem že treba dotankovať Smile a aj KM mi počíta na displayi...
prosim o každu radu čo stým može byť,...

Ďakujem.

Uplně to samé se mi stávalo....najdi pojistku na kabinu...je v pojistkové skříni pod volantem...je to tuším 30A ale nejsem si jistý...stačí ji vyndat a zase vrátit...pokud si nejsi jistý která to je tak to postupně udělej se všema...nic tím nezkázíš....pak se ozvy jestli to pomohlo...

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
akatahu
Zaslal: čt listopad 22, 2007 11:36 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 01. 2006 Příspěvky: 113 Bydliště: Nitra
jj dakujéééém....pomohlo,...bola to poistka na kraji v pravo dole.... je to asi na prístrojovú dosku, lebo ked som ju vybral vypli sa aj hodinky,...
teda ešte raz Dakujeeem,...

mattell
Zaslal: pá listopad 23, 2007 6:29 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
SUPER se to čte, tak by to mělo vypadat, popsat závadu, dobrodinec poradí co by to mohlo být, problém se jeví jako že bude třeba koupit celou novou přístrojovku, případně ji z půli rozebrat a šup ho, taková kravina co zvládne každý a pomohlo to, PARÁDA, tak by to mělo vypadat, gratuluju... To já zase mám asi list ve větráku, do pytle jak tam se blbě leze to rozebírat... Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lukes.2002
Zaslal: so listopad 24, 2007 3:29 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
akatahu napsal:
jj dakujéééém....pomohlo,...bola to poistka na kraji v pravo dole.... je to asi na prístrojovú dosku, lebo ked som ju vybral vypli sa aj hodinky,...
teda ešte raz Dakujeeem,...

Není zač Wink Wink

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
MaTToS8806
Zaslal: ne listopad 25, 2007 11:05 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
stalo sa mi to iste, pomohlo vybratie a znovu vlozenie tej poistky a odvtedy je pokoj neviem asi to obcas chce restart Rolling Eyes

Zaslal: po listopad 26, 2007 2:53 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
mattell napsal:
SUPER se to čte, tak by to mělo vypadat, popsat závadu, dobrodinec poradí co by to mohlo být, problém se jeví jako že bude třeba koupit celou novou přístrojovku, případně ji z půli rozebrat a šup ho, taková kravina co zvládne každý a pomohlo to, PARÁDA, tak by to mělo vypadat, gratuluju... To já zase mám asi list ve větráku, do pytle jak tam se blbě leze to rozebírat... Sad

v kterym?? jako jestli u chladice tak u 1,5d je přístup dobrej a pokud myslis vetrak vnitrni tak ten je na tri srouby. staci se jen otocit na zada a lehnout si k noham spolujezdce Smile)) dobre jde vyndat.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: