Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Lidi jsou sv.ne + help |
Vitek |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 9:36 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Tak jsem zjistil ze jsou lidi pekny ku.vy. Dneska sem parkoval pred praci na chodove a nekdo mi vykopnul sklo z leveho predniho svetla, nechapu proc to udelal Takze k tomu se vztahuje otazka jestli se necha vymenit poze sklo nebo musim celou lampu? Popripade jestli mate nekdo doma tak bych byl moc vdecen. Jde o novejsi vts. Dik za nazory a prispevky |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 9:39 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
asi budes muset upgradovat cely svetlomet, nejlepe oba dva, aby svitily stejne. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Vitek |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 9:42 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
MrChodnyCZ napsal: asi budes muset upgradovat cely svetlomet, nejlepe oba dva, aby svitily stejne.
To je potesujici zprava, jak myslis ten upgrade? |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: pá listopad 23, 2007 9:48 pm |
|
|
|
pokud ti nekdo vykopl predek, musis koupit cele nove svetlo (svetlo je dohromady slepene).
pri vymene svetla bezne dochazi, ze starsi "sviti min", a je lepsi je vymenit obe, ale neni to podminka. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: so listopad 24, 2007 3:32 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Vitek napsal: Tak jsem zjistil ze jsou lidi pekny ku.vy. Dneska sem parkoval pred praci na chodove a nekdo mi vykopnul sklo z leveho predniho svetla, nechapu proc to udelal Takze k tomu se vztahuje otazka jestli se necha vymenit poze sklo nebo musim celou lampu? Popripade jestli mate nekdo doma tak bych byl moc vdecen. Jde o novejsi vts. Dik za nazory a prispevky
Možná by jsi někde sehnal jen sklo ale už to nikdy nenalepíš přesně....sklo se ti bude zevnitř rosit,mlžit a podobně.....takže rozhodně nové světlo... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: so listopad 24, 2007 11:56 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: so listopad 24, 2007 12:30 pm |
|
|
|
je stim jebacka, navic to sklo asi samostatne stejne nesezenes. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|