Autor |
Zpráva |
< Servis ~ pomalý pokles otáček |
zlamos |
Zaslal: ne listopad 25, 2007 9:58 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Mám problem. Mám VTSo 87kW a když dám rychle nohu z plynu, tak mi otáčky jdou pomalu dolů jakobych ten plyn pouštěl pomalu. Někdy se stane, že mi zůstanou viset tak na 1200ot/min. To možná bude krokovej motorek, že visí, ale s prvním problémem si nevím rady.Čím to může být? Díky za rady. |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: ne listopad 25, 2007 10:01 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
mrkni se, jestli se ti nezasekava lanko od plynu. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: ne listopad 25, 2007 10:05 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
MrChodnyCZ napsal: mrkni se, jestli se ti nezasekava lanko od plynu.
To bylo první co jsem udělal, že jsem to promazal a je to pořád stejný. Připadá mi, že to bude nějaky čidlo, ale nevím ktery. |
|
Návrat nahoru |
|
Vitek |
Zaslal: ne listopad 25, 2007 10:22 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
zlamos napsal: MrChodnyCZ napsal: mrkni se, jestli se ti nezasekava lanko od plynu.
To bylo první co jsem udělal, že jsem to promazal a je to pořád stejný. Připadá mi, že to bude nějaky čidlo, ale nevím ktery.
Budto cidlo otacek motoru, nebo by to jeste mohlo byt cidlo teploty vody(cidlo->ecu->sitic) ale spis to prvni. |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: ne listopad 25, 2007 10:29 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Vitek napsal: zlamos napsal: MrChodnyCZ napsal: mrkni se, jestli se ti nezasekava lanko od plynu.
To bylo první co jsem udělal, že jsem to promazal a je to pořád stejný. Připadá mi, že to bude nějaky čidlo, ale nevím ktery.
Budto cidlo otacek motoru, nebo by to jeste mohlo byt cidlo teploty vody(cidlo->ecu->sitic) ale spis to prvni.
A čidlo ot. je kde? |
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: po listopad 26, 2007 6:24 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
zlamos napsal:
A čidlo ot. je kde?
mno to by som a ja rad vedel uz som odpoil vselico ale zakazdim siel otackomer |
_________________ 1.4 VTS so saxo polepem
|
|
Návrat nahoru |
|
Vitek |
Zaslal: po listopad 26, 2007 7:15 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
gordon SVK napsal: zlamos napsal:
A čidlo ot. je kde?
mno to by som a ja rad vedel uz som odpoil vselico ale zakazdim siel otackomer
Nevim to jiste, ale asi bych typoval CAS |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: po listopad 26, 2007 7:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Zdarec Zlamosi!!
Pocuj, pozri si klapku na sani, ci nieje za nou karbon a nezasekava sa ti, kamos mal presne toto iste, staci na to sprej , par krat pootvaraj klapku a je to zase OK. Teda ak je to tym... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Vitek |
Zaslal: po listopad 26, 2007 10:18 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
DarkMIKE napsal: Zdarec Zlamosi!!
Pocuj, pozri si klapku na sani, ci nieje za nou karbon a nezasekava sa ti, kamos mal presne toto iste, staci na to sprej , par krat pootvaraj klapku a je to zase OK. Teda ak je to tym...
Karbon? A kde by se tam vzal? Nemas spis na mysli ovejovou emulzi dik PCV ventilu? |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: po listopad 26, 2007 10:50 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
DarkMIKE napsal: Zdarec Zlamosi!!
Pocuj, pozri si klapku na sani, ci nieje za nou karbon a nezasekava sa ti, kamos mal presne toto iste, staci na to sprej , par krat pootvaraj klapku a je to zase OK. Teda ak je to tym...
Čau Miku
Zkusím uvidím. Nějak se mi to začíná sypat. Minulej týden jsem zapadl a musel jsem auto vytlačit ze sněhu. Sám. Ještě, že je to tak lehky. No a od té doby když prudce zatočím na jednu nebo na druhou stranu, tak mi někde od zadní nápravy lupne. Torzky jsou dotaženy, tak nevím co by to mohlo být. Ještě jsem přemýšlel, že by to mohla být ta pružinka na zátěžáku, ale fakt nevím. Začalo to až po tom co jsem zapadl. |
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: út listopad 27, 2007 7:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Presne tuto zavadu riesil borec na FIATE na fore a bola to pipovina...Dnes vecer s nim budem a dam Ti vediet, teda ak to bude to iste, ale napravy su taktiez s torzkami (Fiat Bravo) takze by to mal byt same problem.
Co sa tyka tych otacok ze ti ostavaju vyset a ze ti pomaly klesaju, fakt si checkni tu klapku, lebo ak ti zle tesni a zadrhava sa, robi to presne co pises. CAFA |
|
|
Návrat nahoru |
|
Dratak |
Zaslal: st listopad 28, 2007 6:31 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mám stejný problém s pomalym poklesem otacek a tak sem zkusil vycistit klapku a je to porad stejny. Jeste zkusim to čidlo ot. a uvidi se.
tak hoši ted pred chvilkou sem dorazil od kamarada z dílny a otacky klesaji tak jak mají! Klapku jsme prostrikali takovym zmetkem primo na klapky! Nejdrive to vypdadalo ze to je porad stejny, ale po ujeti cca 7km to je naprosto v poradku, sice mi ted obcas otacky klesnou az pod 900 tudíš auto chcípne ale tak to snad stačí pridat trosku volnoběhu |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: čt listopad 29, 2007 8:12 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Sak som radil Zlamosovi...ANO JE TO PRESNE TEN SPREJ NA KLAPKY!!! Zhodis sanie z klapky, tipek vo vnutri pridava plyn a tipek vonku strieka sprej poza klapku... Ake jednoduche a lacne |
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: ne březen 09, 2008 3:51 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
DarkMIKE napsal: Sak som radil Zlamosovi...ANO JE TO PRESNE TEN SPREJ NA KLAPKY!!! Zhodis sanie z klapky, tipek vo vnutri pridava plyn a tipek vonku strieka sprej poza klapku... Ake jednoduche a lacne
Začalo mi to nějak raplovat na volnoběh. Vyčistil jsem krokovej motorek líhem a bylo vše O.K. Ale asi jenom dva dny. Když se totiž ten motorek vyčistí tím líhem, tak se vyčistí do sucha.Pak se musí i promazat, protože se přidře jako mě. To už tady na foru napsany nebylo.Prostříkal jsem to silikonem, tak jsem zvědavej jak to dlouho vydrží. |
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: ne březen 09, 2008 5:13 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No super info pre ostatnych. Cim je to najlepsie (po vicisteni liehom) premazat?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
|