Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Teplota se nechce držet na provozní teplotě? HELP? |
Dratak |
Zaslal: st listopad 28, 2007 5:12 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravim,
asi před 3 dněma jsem koupil saxo 1.6 8V tak si nevím rady s nějakými problémy, prosím o pomoc?:
Teplota se nechce držet na provozní. Do chladiče jsem dolil potřebné množství a myslel jsem si že to prestane, ale porad to nejak blbne , teplota porád roste víc a víc. Kde může být chyba?
Díky za odpověď |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: st listopad 28, 2007 5:41 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Dratak napsal: Zdravim,
asi před 3 dněma jsem koupil saxo 1.6 8V tak si nevím rady s nějakými problémy, prosím o pomoc?:
Teplota se nechce držet na provozní. Do chladiče jsem dolil potřebné množství a myslel jsem si že to prestane, ale porad to nejak blbne , teplota porád roste víc a víc. Kde může být chyba?
Díky za odpověď
poriadne odvzdusnit |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: st listopad 28, 2007 8:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no jestli máš 1,6 8v a ta teplota je v horních 3/4 pri bezne jizde tak je to normalni.. aspon teda u me... a jakmile vjedu do zacpy, pusti se ventilator.. mam to odvzdusneno dobre, novy tesneni pod hlavou, zadnej problem.. proste jakmile nejede tak se celkmem hreje. |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
Dratak |
Zaslal: st listopad 28, 2007 8:50 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
DiNOkitovec napsal: no jestli máš 1,6 8v a ta teplota je v horních 3/4 pri bezne jizde tak je to normalni.. aspon teda u me... a jakmile vjedu do zacpy, pusti se ventilator.. mam to odvzdusneno dobre, novy tesneni pod hlavou, zadnej problem.. proste jakmile nejede tak se celkmem hreje.
jojo, presne tak rucicka je tak ve 3/4 uz sem se bal ze bude nekde nejakej problem, ale jestli to mas tak i ty, tak to jsem se trochu uklidnil, zkusim to odvzdusnit tak se pak jeste uvidi co to udelá |
|
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: čt listopad 29, 2007 1:35 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
odvzdušnit překontrolovat a bude OK Neměj strachu
Jinak mě se drží ručička akorát v půlce,když se zahřeje(z nuly na pulku)tak se asi sepne velký okruh a chvíly klesne-pak zase pulka-furt a stále
Ale pokud nevaříš tak bud klidnej |
|
|
Návrat nahoru |
|
|