NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 15. 05. 2007Příspěvky: 9Bydliště: Praha
Ahoj,
Začala namrzat vozovka a jako naschvál mi přestalo fungovat ABS. Svítí mi kontrolka a na ledu si připadám jak kraslobruslař. Viděl bych to tak, že mě opustilo čidlo ABS. Je to prý u Sax celkem častá závada. Dá se nějak zjistit, které čidlo je vadné, bez toho aniž bych musel na diagnostiku???
muzes si u kazdyho rozpojit konektor a zmerit odpor, ale chce to zvednout auto. Melo by to ukazovat neco kolem 1060 Ohmu. Jde to jeste nejak pres vstupy do RJ ABS, ale to sem nezjistoval. Kdyby jsi mel vadne predni, tak mam doma jedno nahradni. Na cene se domluvime.
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 15. 05. 2007Příspěvky: 9Bydliště: Praha
Díky za radu, hned jak se dostanu někam kde bude alespoň trošku sucho, zvednu to a kouknu se na to. V případě, že to bude přední se ozvu a jestli ještě budeš mít to čidlo navíc, tak se nějak určitě domluvíme. Díky moc.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru