punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - poloos verzus manžeta

Autor Zpráva

<  Servis  ~  poloos verzus manžeta

Martin Kočica
Zaslal: st leden 02, 2008 10:46 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 02. 01. 2008 Příspěvky: 3 Bydliště: Bánovce nad Bebravou
pozdravujem všetkých v saxo klube mám problém a neviem si dat rady s manžetov na poloosi pri kolesi ako ju mám dat dole z tej poloosi som z toho jelen. ak má niekto skúsenosti a je ochotný poradiť budem sa tešit lebo to je jediné čo ma brzdí v tom aby som konečne mohol odskúšať čo v tom aute je Question je to 1,6 vtr som zvedavý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
beniro
Zaslal: čt leden 03, 2008 11:53 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
Podla knihy, k vymene vonkajsej manzety treba dat dole vnutorny klb co nie je ziadna hracka !

jednoduchsie je asi vymenit celu poloos Laughing
lebo ked ta manzeta je uz dlhsie roztrhnuta, ani klb uz nemusi byt v 100%-nom stave

Naposledy upravil beniro dne ne červen 01, 2008 11:11 pm, celkově upraveno 1 krát

Zaslal: čt leden 03, 2008 1:11 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 12. 04. 2007 Příspěvky: 290 Bydliště: BN SVK
Martin Kočica napsal:
pozdravujem všetkých v saxo klube mám problém a neviem si dat rady s manžetov na poloosi pri kolesi ako ju mám dat dole z tej poloosi som z toho jelen. ak má niekto skúsenosti a je ochotný poradiť budem sa tešit lebo to je jediné čo ma brzdí v tom aby som konečne mohol odskúšať čo v tom aute je Question je to 1,6 vtr som zvedavý

Shocked akej mas farby autiak? sory za OT ale sme z okresu

Martin Kočica
Zaslal: čt leden 03, 2008 1:30 pm Odpovědět s citátem
poloos je dobrá na tej manžete boli len malé dierky ktore vznikli asi u polských kolegov v sklade tam sa stým nehrajú inak je to originál poloos. Neviem ako ju rozobrat čo ten plech je tam nalysovaný alebo čo. farba mojho saxa je modrá met.na ceste bolo len pár dní ked bude hotové možeme sa stretnút
Martin Kočica
Zaslal: čt leden 03, 2008 3:51 pm Odpovědět s citátem
poloos už je rozrobená čakám už len na novú manžetu nebolo to až také hrozné rozobráť stačilo rozlisovať ten plech a trošku pevné nervy a je to. Very Happy
Bishboun
Zaslal: čt leden 03, 2008 9:03 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
Martin Kočica"]pozdravujem všetkých v saxo klube mám problém a neviem si dat rady s manžetov na poloosi pri kolesi ako ju mám dat dole z tej poloosi som z toho jelen. ak má niekto skúsenosti a je ochotný poradiť budem sa tešit lebo to je jediné čo ma brzdí v tom aby som konečne mohol odskúšať čo v tom aute je Question je to 1,6 vtr som zvedavý

joo to je hnus, ta guma drží pekerně. V servisech maj pneumatický roztahovák. Většinou starou manžetu už jen rozříznou a na novou je ten roztahovák. Ale je pravda že když to dělali u mě tak já jsem kopupil manžetu orig. a byla moc tuhá a ani roztahovák nestačil.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: