Autor |
Zpráva |
< Servis ~ poloos verzus manžeta |
Martin Kočica |
Zaslal: st leden 02, 2008 10:46 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
pozdravujem všetkých v saxo klube mám problém a neviem si dat rady s manžetov na poloosi pri kolesi ako ju mám dat dole z tej poloosi som z toho jelen. ak má niekto skúsenosti a je ochotný poradiť budem sa tešit lebo to je jediné čo ma brzdí v tom aby som konečne mohol odskúšať čo v tom aute je je to 1,6 vtr som zvedavý |
|
|
Návrat nahoru |
|
beniro |
Zaslal: čt leden 03, 2008 11:53 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Podla knihy, k vymene vonkajsej manzety treba dat dole vnutorny klb co nie je ziadna hracka !
jednoduchsie je asi vymenit celu poloos
lebo ked ta manzeta je uz dlhsie roztrhnuta, ani klb uz nemusi byt v 100%-nom stave |
Naposledy upravil beniro dne ne červen 01, 2008 11:11 pm, celkově upraveno 1 krát _________________ VTS, STI |
|
Návrat nahoru |
|
gordon SVK |
Zaslal: čt leden 03, 2008 1:11 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Martin Kočica napsal: pozdravujem všetkých v saxo klube mám problém a neviem si dat rady s manžetov na poloosi pri kolesi ako ju mám dat dole z tej poloosi som z toho jelen. ak má niekto skúsenosti a je ochotný poradiť budem sa tešit lebo to je jediné čo ma brzdí v tom aby som konečne mohol odskúšať čo v tom aute je je to 1,6 vtr som zvedavý
akej mas farby autiak? sory za OT ale sme z okresu |
_________________ 1.4 VTS so saxo polepem
|
|
Návrat nahoru |
|
Martin Kočica |
Zaslal: čt leden 03, 2008 1:30 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
poloos je dobrá na tej manžete boli len malé dierky ktore vznikli asi u polských kolegov v sklade tam sa stým nehrajú inak je to originál poloos. Neviem ako ju rozobrat čo ten plech je tam nalysovaný alebo čo. farba mojho saxa je modrá met.na ceste bolo len pár dní ked bude hotové možeme sa stretnút |
|
|
Návrat nahoru |
|
Martin Kočica |
Zaslal: čt leden 03, 2008 3:51 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
poloos už je rozrobená čakám už len na novú manžetu nebolo to až také hrozné rozobráť stačilo rozlisovať ten plech a trošku pevné nervy a je to. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: čt leden 03, 2008 9:03 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Martin Kočica"]pozdravujem všetkých v saxo klube mám problém a neviem si dat rady s manžetov na poloosi pri kolesi ako ju mám dat dole z tej poloosi som z toho jelen. ak má niekto skúsenosti a je ochotný poradiť budem sa tešit lebo to je jediné čo ma brzdí v tom aby som konečne mohol odskúšať čo v tom aute je je to 1,6 vtr som zvedavý
joo to je hnus, ta guma drží pekerně. V servisech maj pneumatický roztahovák. Většinou starou manžetu už jen rozříznou a na novou je ten roztahovák. Ale je pravda že když to dělali u mě tak já jsem kopupil manžetu orig. a byla moc tuhá a ani roztahovák nestačil. |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
|