Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Vyhřívání 5. okna |
Vašo |
Zaslal: po leden 07, 2008 4:22 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Ahoj lidi, nehřeje mě 5. okno, z ničeho nic, pojistka ok, vypínač ok, relé slyším jak cvaká, blíže jsem ho nezkoumal, nevíte kde by mohl být problém, např. jestli se stává že se přeskřípe někde kabel co vede do 5. dveří apod, vím že to dělalo u favoritů ale tady by mě to překvapilo, šťáva do zadu prostě nejde. Popřípadě jestli je někde na netu schéma zapojení elektroinstalace tak by mě to také pomohlo. díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: út leden 08, 2008 8:49 pm |
|
|
Anonymní
|
Vašo napsal: Ahoj lidi, nehřeje mě 5. okno, z ničeho nic, pojistka ok, vypínač ok, relé slyším jak cvaká, blíže jsem ho nezkoumal, nevíte kde by mohl být problém, např. jestli se stává že se přeskřípe někde kabel co vede do 5. dveří apod, vím že to dělalo u favoritů ale tady by mě to překvapilo, šťáva do zadu prostě nejde. Popřípadě jestli je někde na netu schéma zapojení elektroinstalace tak by mě to také pomohlo. díky
no zhodou okolnosi mam taky isty problem, cca mesiac dozadu to fachalo ok a teraz ani rana, no skusim to zmerat co to povie ci tam ide aspon nejake napetie ..... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st leden 09, 2008 2:13 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no mne se zase zda ze my fnguje neak spatne protoze sklo zacne rozmrzat nejdriv tak po deseti minutach a tak neak je prez nej videt az po 15minutach akorat kdiz vetsinou parkuju v cily proto sem se vas chtel zeptat jak dlouho trva vam nez tak neak rozmrzne zadni sklo |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: st leden 09, 2008 2:20 pm |
|
|
|
pri -7 to tak za tri minuty zacne byt videt, ze to natava, za dalsi tri minuty je pres to uz videt. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: st leden 09, 2008 2:42 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja mam na okne foliu, takze ohrievanie nezapinam aby sa neodlepila a btw na tychto cestach mam zadok taky spinavy ze aj keby to bolo rozmrazene nic nevidim.. tak skuste viac pozerat cez bocne spatne...
inak poradit neviem (mne ohrievanie spravili v citroene, ale neviem ci funguje.. predtym ked som to stlacil, vyhorela mi poistka od klaksonu, teraz nevyhori..) |
|
Sparco900 |
Zaslal: st leden 09, 2008 3:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ja mam ties foliu a vzdy zapinam a zatial sa neodlepuje. Mozem tu foliu poskodit? a uz ich mam asi rok |
|
|
Návrat nahoru |
|
Vašo |
Zaslal: st leden 09, 2008 3:26 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Čus lidi, takže zásada zní nebát se toho! Kouknul jsem se na zoubek relátku kde jsem odhalil i závadu, při vyndávání relátka jsem nadával na frabcouze protože to vůbec nešlo ale bylo to tím že se spekla patice pro relé které jinak spínalo ale konektor kterej odvádí z jeho pinů proud k oknu byl totálně zalitej plastem asi by to chtělo ještě víc dimenzovat než se jim to povedlo... Takže mě čeká výměna ¨ježka v kleci ¨. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt leden 10, 2008 8:40 pm |
|
|
|
tak to mne asi taky ceka vimnena mne zrejme rozmrza az ohratim od topenim a jeste blba otazka kdiz vam vyhrvani neslo svtila vam kontrolka na spinaci mne totiz sviti. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: čt leden 10, 2008 8:45 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
A mnne zas nesvieti ani ked mam vypnute abo zapnute. A svieti ti na spinaci ci na kontrolkach?? lebo newem de ma svietit asi mam vypalenu ziarovku |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt leden 10, 2008 8:50 pm |
|
|
|
Sparco900: sviti na tom tlacitku, podobne jako pri trojuhelniku. |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: čt leden 10, 2008 8:52 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Aha takze mam vypalenu ziarovku diki pekne. A to staci len tlacitko vybrat alebo cely ten panel? |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt leden 10, 2008 9:05 pm |
|
|
|
musis to cele rozebrat, pak vytahnes tlacitko.
vypada pak nejak takto (toto je na mlhovky):
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: čt leden 10, 2008 9:07 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Musim vybrat aj radio dufam ze nie?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: čt leden 10, 2008 9:13 pm |
|
|
|
ne, radio ti zustane v panelu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: čt leden 10, 2008 9:14 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU