mam saxo 1.5D a když ji studenou nastatuji a rozjedu se, tak mi cca necelej pul kilometr auto docela skube. koukal jsem, že i z výfuku jde celkem čoud. když je auto zahratý, tak už to neděla. nevíte někdo cim by to mohlo bejt? Začalo to delat nedavno jen, ale jen nekdy...ted už to děla, ale skoro pri kazdym studenym startu
bud spatny zhavic e.. nebo ti pada nafta ale to je min pravdepodobne ..... skus pohledat s eto tu resilo pred zimou
zhavici svíčky mam nové NGK, pal. filtr taky novej, s tim padanim nafty jsem trochu skeptickej-nemělo by se to projevovat i na volnobeh?(to u mě není-az po pridání plynu) muj znamej měl problem s ventilem u pal.filtru a salo mu to vzduch trochu hned po nastartovaní a s pridáním víc.. možná to měl ale oddelanejsi a me tahne az s pridanim plynu... no radsi to zkontroluju a pak napíšu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru