Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Diagnostika motoru - kam na ni? |
rdandy |
Zaslal: po listopad 27, 2006 1:55 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravím všechny. Kam jezdíte na diagnostiku motoru v Praze? Měli byste pro mě nějakej dobrej tip? Ptal jsem se v Citroenu Domanský ve Zdibech a chtějí za ni 990,- s tím, že tam mám nechat auto celý den, což se mi moc nechce, protože nevím, jak bych se ze Zdibů dostal zpátky do Prahy. Předem díky za tipy. |
|
|
Návrat nahoru |
|
FajnThomas |
Zaslal: po listopad 27, 2006 2:15 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Nemám zkušenost - ale jezdím kolem Autocentrum Dojáček v Praze 10 Vršovicích - u Koh-i-noru - máš to v Praze - Ale jaký jsou, nevím.
Jinak mi byl dohazován jiným Saxistou - šel okolo - v Praze 4 Autoservis Bartůněk (soukromý číslo servismana - 241 718 675 ) - ten chlap mi říkal, že je s ním spokojenej.
Ale ceny nevim a sam jsem nenavštívil |
_________________ Fajnthomas |
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTI |
Zaslal: po listopad 27, 2006 4:44 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
S tím necháváním auta celý den v servise bych si to teda taky rozmyslel. To mi přijde nějak divný. Já sem jezdil kdysi k nějakýmu panu Hrdličkovi a ten dělal diagnostiku pro víc druhů aut. Za jedno připojení si říkal 1000Kč. Výhodou bylo, že mi proměřil veškerý čidla a grafy co ukazovaly porovnal s tabulkovými. Dokonce mi řekl jaké hodnoty jsou u ještě v rozmezí. Všechno za mé asistence. Takže nevím, v opravdovém značkovém servisu sem nikdy na diagnostice nebyl. Hodně lidí říká, že jim nic nezjistili. Obávám se, že ti ani neřeknou jak je na tom lambda sonda. To p. Hrdlička řekl a ukázal graf na notesu. Zajímavý pokoukání. |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
Návrat nahoru |
|
trafikant |
Zaslal: po listopad 27, 2006 6:08 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Koukám v Praze je draze. U nás (Dvůr Králové) je to v servisu CITROËN za
700,- a půlhoďku a když tam máš nějakou závadu tak ještě dostaneš výpis, co je pojebaný. |
_________________ SAXO 1.0i 1999 modrá je dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
nok |
Zaslal: po listopad 27, 2006 7:06 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
No jo Praha je drahá. Ve Zlíně jsem platit za diagnostiku 595Kč včetně DPH. |
_________________ Zelená žabička |
|
Návrat nahoru |
|
rdandy |
Zaslal: po listopad 27, 2006 8:29 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
trafikant napsal: Koukám v Praze je draze. U nás (Dvůr Králové) je to v servisu CITROËN za
700,- a půlhoďku a když tam máš nějakou závadu tak ještě dostaneš výpis, co je pojebaný.
A co ten výpis všechno obsahuje? Nějaké porovnání tvých hodnot s tabulkovými?
A co když je vše OK, dají ti taky nějakej výpis, abys věděl, že to vůbec zkontrolovali? |
|
|
Návrat nahoru |
|
trafikant |
Zaslal: po listopad 27, 2006 9:55 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Otázka ad 1: popis závady součásti (vadné čidlo, chybné nastavení předstihu a podobně).
Otázka ad 2: nejsem takovej trubka abych vyhazoval 700,- když je fáro OK |
_________________ SAXO 1.0i 1999 modrá je dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: po listopad 27, 2006 10:05 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
trafikant napsal: Otázka ad 1: popis závady součásti (vadné čidlo, chybné nastavení předstihu a podobně).
Otázka ad 2: nejsem takovej trubka abych vyhazoval 700,- když je fáro OK
No nevim. Prevence je prevence a jednou za čas ta diagnostika neuškodí. Mnohdy se dálá automaticky při každé servisní prohlídce |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: po listopad 27, 2006 11:03 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Mno nevim raci bych cvakl diagnostiku abych veel presne co tomu je nez abych vymenil pulku motoru kvuly trebas blbymu cidlu .... viz tema kdy Hassan_B resil cukani auta a byl to jen blby konektor ... s diagnostikou a prepajenim mi rikal ze platil snad nejak 500? |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
fourtysix |
Zaslal: út leden 22, 2008 3:55 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ak nejaky Slovak moze poradit..Kam na diagnostiku na Slovensku? Oplati sa to davat do Citroenu? Odo mna za to pytali 1400Sk..Nema niekto kabel a soft? stredne Slovensko...Dik |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: út leden 22, 2008 5:48 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Pridal by som sa!! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: út leden 22, 2008 7:12 pm |
|
|
Anonymní
|
Adler napsal: Mno nevim raci bych cvakl diagnostiku abych veel presne co tomu je nez abych vymenil pulku motoru kvuly trebas blbymu cidlu .... viz tema kdy Hassan_B resil cukani auta a byl to jen blby konektor ... s diagnostikou a prepajenim mi rikal ze platil snad nejak 500?
mas recht, napr s tym cukanim, mam problem(stale) aj ja, no bol som na diagnostike(na parkovisku ) a chalanisko mi zistil ze mam naprd cidlo teploty vody na bloku motora, v piatok som ho objednal v citroene a tento tyzden v piatok idem pre neho, snad to bude po mojom probleme
ps, taktiez mi ukazoval hodnoty pocas behu motora ktore sa snimali ze ktore su v pohode a preco su take ci onake .... |
|
|
Návrat nahoru |
|
fourtysix |
Zaslal: út leden 22, 2008 11:24 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No co s tou diagnostikou na Slovensku?? Stredne Slovensko hmm?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: st leden 23, 2008 7:04 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Pocuj ja som bol v citorone a zobrali odomna 600sk ale v KE, newiem ako je to na strednom slovensku |
|
|
Návrat nahoru |
|
fourtysix |
Zaslal: st leden 23, 2008 6:40 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zajtra sa asi zastavim v Martine a opytam sa tam na to. Ak ma hned aj zoberu tak to dam skontrolovat.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|