Autor |
Zpráva |
< Servis ~ zadni kolo se hejbe 2 |
MaTToS8806 |
Zaslal: so září 29, 2007 12:00 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
fuuu, tak to je dost blbe pokial viem na tom zraze sa nehovorilo ze to bude oprava na mesiac,, kolko ta to bude asi tak cele stat ?? tak to ti teda nezavidim hlavne nie ked teraz byvas out a musis behat kazdy den |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: ne září 30, 2007 10:07 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Majo napsal: Ta moja zadna naprava je ako zly sen.. Hybalo sa mi koleso jak su tie spodne sipky.. Mechanik to rozobral, vraj je to na repas.. Potom som cakal na diely, teraz kym sa prelisuje naprava, uz su to skoro dva tyzdne, ide ma jebnut.. a to doslova
Mne hovoril ze tie loziska sa musia vylisovat ci co, takze to asi nebude vymene za hodku..
Takze dobra rada: najprv sa spytajte kolko maju v servise roboty a ci uz maju nahradne diely.. ak nie a potrebujete auto, chodte do ineho servisu..
tak to neni dobre pritom by stacil vejlet do jihlavy do autodomin nebo k ostrave .... a mel by jsi to za dopoledne udelane ..... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Ge0 |
Zaslal: ne září 30, 2007 10:51 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Fakt, to je oprava tak na několik hodin. |
|
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: ne září 30, 2007 5:51 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
hm Majo ma asi cudny servis ked 2 tyzdne -- lebo to je ozaj moc vela snad nebude kvalita tej prace nepriamo umerna jej rychlosti ,, (cim dlhsie-tym horsie ...) |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: po říjen 01, 2007 10:52 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: st říjen 03, 2007 12:09 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ahojte, takze taky maly sloh aby som nezasieral shoutbox:
1. dlzka opravy.. tyzden sa cakalo na diely a tyzden na napravu, loziska drzali jak cert a chlapici sa s tym na lise srali 2 dni, nechceli ist von.. auto bolo urobene potom za den. -- cize 2 tyzdne
2. cena 27000 SKK - v cene je sportovy podvozok za 10 000, predne brzdove dosticky 1 000, cely repas zadnej napravy - menene capy a loziska, vymena podvozku (povodny je v poriadku, takze ho mam v krabici v kufri), brzdovych dosticiek, znizovanie torznej tyce, celkova kontrola auta, vymena brzdovej kvapaliny, zmerana nemrznuca zmes, auto bolo napojene na pocitac - diagnostika ok -- zda sa Vam to vela?
3. obavy -- povodne som mal bocne listy za prednym kolesom len 14cm od zeme tak som sa bal ze to potom bude moc nizko, kedze novy podvozok mal byt -6cm. Auto bolo povodne vpredu nizsie ako vzadu. Bal som sa ci ma to nebude moc hrkat..
4. vysledok: Teraz je auto v rovine, takze tie listy nie su az tak nizko aj predok je v pohode (ked to niekde pochytam, mozno zmenim nazor a upravim to tu.. )
Co sa tyka tvrdosti, vpredu nepocitujem ziadnu zmenu a vzadu to trosku viac trasie, kedze to zmeklo po posune torziek - vcera som viezol Joza, sa divil ze je to stale pohodlne..
5. jazdne vlastnosti... toto je v superlativoch.. auto je na ceste uplne prilepene, brutalne sa zlepsili jazdne vlastnosti celkovo a hlavne v zakrutach.. a toto je len moj pocit-ale myslim ze aj akceleracia sa o DOST zlepsila..
6. nevyhody: vacsi problem pri vystupovani z auta, musim davat pozor na jamy a sikme plochy - ked sa stretnem s naozaj problemom ze som sa niekde nedostal tak napisem. A MUSIM zacat sledovat tachometer, pretoze tu rychlost uz nepocitujem, auto sa vobec netrasie na ceste, aby mi nezobrali VP
VYSLEDOK: som velmi spokojny a dufam ze tento prispevok nebudem musiet v buducnosti prerabat
A NAKONIEC VELKE PODAKOVANIE MIROVI, KTORY MI S TYM VSETKYM VELMI VELMI MOC POMOHOL
|
|
psejvl |
Zaslal: čt leden 31, 2008 2:15 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
HOTOVO vyreseno vsechno bylo rozbity dal sem novou napravu ... naprava i s praci 11 tisic v citroenu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Flori |
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:32 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
11tis a v citrousi?:-O a kdeee? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Nick |
Zaslal: st leden 14, 2009 9:56 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
tak to je palba, já ji koupil za 7000kč repas a výměna s bratrem hnus práce ale za 11000??mrdky jedny citroenský. no a slyšel jsem od borca co mi prodával ten repas že se mu ozval sám citroen a jeho reps.nápravy prodávali za 17000 kč jako nové , jak se to dozvěděl tak jim už nic neprodal. to je jen takové info nevim zda tomu věřit ale v dnešní době čemu ne.
ta a't jezdí víc saxíku po městech! |
|
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: po červen 01, 2009 5:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Adler napsal: Majo napsal: Ta moja zadna naprava je ako zly sen.. Hybalo sa mi koleso jak su tie spodne sipky.. Mechanik to rozobral, vraj je to na repas.. Potom som cakal na diely, teraz kym sa prelisuje naprava, uz su to skoro dva tyzdne, ide ma jebnut.. a to doslova
Mne hovoril ze tie loziska sa musia vylisovat ci co, takze to asi nebude vymene za hodku..
Takze dobra rada: najprv sa spytajte kolko maju v servise roboty a ci uz maju nahradne diely.. ak nie a potrebujete auto, chodte do ineho servisu..
tak to neni dobre pritom by stacil vejlet do jihlavy do autodomin nebo k ostrave .... a mel by jsi to za dopoledne udelane .....
Adler: v ostrave je nejaky taky zazracny servis? presne to by som potreboval, lebo zadna naprava je v koncoch, neviem co vsetko, ale na repas to bude urcite. dnes som sa pytal v ZA, jeden typek povedal 12000skk-400eur. neviem, zda sa mi to dost. V citroene mi zas manik povedal, ze k nim urcite nie, ale v Cesku, by sa to dalo za cca 8000skk..
chalani poradte, ako sa s tym popasovat? je to nevyhnutne |
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: po červen 01, 2009 8:08 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Adler napsal: tak to neni dobre pritom by stacil vejlet do jihlavy do autodomin nebo k ostrave .... a mel by jsi to za dopoledne udelane .....
u dominu sem byl uz 2x... za 14 dni chci jit na vytrasadla na stk si to nechat prubnout a mozna tam pojedu potreti... takze nevim jestli sem vyjimecnej nebo jestli maj jen dobrou reklamu a skutek utek... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: po červen 01, 2009 8:20 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ja bol v Humpolci, pridem domov, zakyvem kolesom a hybalo sa, hned na druhy tyzden reklamacia a uz OK... Cena 6500 CZK+ cestovne naklady spojene s trapnou reklamaciou.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: po červen 01, 2009 9:03 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
penize na ropu sem z nich vytrepal... sice se mu to moc nelibilo ale jo... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: po červen 01, 2009 10:02 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
kurenadvore napsal: Adler napsal: Majo napsal: Ta moja zadna naprava je ako zly sen.. Hybalo sa mi koleso jak su tie spodne sipky.. Mechanik to rozobral, vraj je to na repas.. Potom som cakal na diely, teraz kym sa prelisuje naprava, uz su to skoro dva tyzdne, ide ma jebnut.. a to doslova
tak to neni dobre pritom by stacil vejlet do jihlavy do autodomin nebo k ostrave .... a mel by jsi to za dopoledne udelane .....
Adler: v ostrave je nejaky taky zazracny servis? presne to by som potreboval, lebo zadna naprava je v koncoch, neviem co vsetko, ale na repas to bude urcite. dnes som sa pytal v ZA, jeden typek povedal 12000skk-400eur. neviem, zda sa mi to dost. V citroene mi zas manik povedal, ze k nim urcite nie, ale v Cesku, by sa to dalo za cca 8000skk..
chalani poradte, ako sa s tym popasovat? je to nevyhnutne
nevim jestli zazracny ale premeslal jsem onem jeste kdyz sem mel saxo
jinak sem to pohledal a je to v šenove
http://www.autoservis-konecny.cz/ ... Šenov
http://www.autochodura.cz/podrobnosti.php?kategorie_id=4&kategorie=servis/ ... Šenov
http://www.napravy.cz/ ... Strakonice
http://www.autodomin.cz/ ... Humpolec
http://www.renovacenaprav.cz/ ... Příbram |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: út červen 02, 2009 6:00 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
DAKUJEM
a ten servis pri tej ostrave vyzera spokojny. len ani pol slova o zaruke.. ale tie ceny su famozne. to si pojdem dat urobit asi uz v pondelok |
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
|