Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Kabeláž v Saxu. |
Max |
Zaslal: st únor 13, 2008 5:05 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ahoj. Mám dotaz na kabeláž v Saxu. Je to tak, že všechny oranžové kabely jsou, a nebo mají něco společného s Airbagy? |
_________________ 1.4i Exclusive a VTS 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: čt únor 14, 2008 1:42 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Max napsal: Ahoj. Mám dotaz na kabeláž v Saxu. Je to tak, že všechny oranžové kabely jsou, a nebo mají něco společného s Airbagy?
U mě to tak je .... jsou to světle oranžový kábliky (d cca 4mm), mekký z gumy, měl bys je mít určitě na kroužku u volantu pokud máš tak před spolujezdcem pod kaslíkem a na sedačkách zespod. Samozřejmostí je vedení od všech čidel. Pokud je budeš něják odpojovat nebo tak, doporučuju odpojit baterii, abys v popř. nedostal pytlem. Po připojení baterky počkej radši 30 vteřin a ať nikdo nesedí vevnitř. Hodně stěstí |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: pá únor 15, 2008 7:20 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Asi blbá otázka, ale nemáte náhodou někdo vyfocené konektory v Saxu? Myslím, třeba stahování oken, el. zrcátka a tak dál. Mám totiž snad všechno odpojené a nic neoznačené. |
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: pá únor 15, 2008 8:34 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Max napsal: Asi blbá otázka, ale nemáte náhodou někdo vyfocené konektory v Saxu? Myslím, třeba stahování oken, el. zrcátka a tak dál. Mám totiž snad všechno odpojené a nic neoznačené.
na které straně?? pokud myslíš ve dveřích tak to určitě nespleteš a já mam pocit, že většina konektorů je typická pro svůj protikus (tvarem, počtem pinů, drátu apod.) tak si myslim že to se moc splést nedá (dokonce ani směrem zasunutí - jde tam jen jednou stranou. Napiš co by tě za konektory zajímalo je jich celkem dost a vše potřebně bys měl najít v knížce "Jak na to!" jsou tam i barvy a čísla kabelů |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: pá únor 15, 2008 9:14 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Aha. Díky za radu. Musím se ještě lépe podívat do "Jak na to". Mám prostě rozebraný celý interiér a to ho..do co to dělalo ani nepopsal kabely. Tak teď na to čumím jak péro z gauče. |
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: pá únor 15, 2008 9:21 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Max napsal: Aha. Díky za radu. Musím se ještě lépe podívat do "Jak na to". Mám prostě rozebraný celý interiér a to ho..do co to dělalo ani nepopsal kabely. Tak teď na to čumím jak péro z gauče.
schemata jsou uplne vzadu v knizce... drzim palce |
|
Návrat nahoru |
|
|